Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman ben de ölçülerimi yazayım
Gogus: 99
Bel: 82
Gobek: 93
Basen: 107
Sag bacak: 59
Sol bacak: 60
Geçen aykilere göre bel 7 cm, gobek 11 cm, basen de 2 cm küçülmüş :KK49:
Vaaayyy harikasın morordekcim. Bu arada nickinin ne olduğunu bir türlü anlayamamıştım taa ki kızlar sana ördekcim yazana kadar :KK48: herhalde yüzüklerin efendisinden bir karakter falan diyordum. Meğer mor ördekmiş. :KK70: Ne alaka diyeceksin biliyorum hep söyleyecem unutuyordum. Çatlamayayım dedim. :KK70::KK70:
Bu arada evet hemen veriyorsun Doğum kilolarını ama hop diye de gitmiyor kuzucum. :KK15: O kısma hiiiçç takılma çünkü ben senin fit mi fit olacağından eminim :nazar::nazar:

:KK70: :KK70:
Yediklerime çok dikkat ettim, her gun Jillian level 3 yaptım, sonuç bu :KK59::KK48:
Ahahaa :super:

Vaaayyy harikasın morordekcim. Bu arada nickinin ne olduğunu bir türlü anlayamamıştım taa ki kızlar sana ördekcim yazana kadar :KK48: herhalde yüzüklerin efendisinden bir karakter falan diyordum. Meğer mor ördekmiş. :KK70: Ne alaka diyeceksin biliyorum hep söyleyecem unutuyordum. Çatlamayayım dedim. :KK70::KK70:
Bu arada evet hemen veriyorsun Doğum kilolarını ama hop diye de gitmiyor kuzucum. :KK15: O kısma hiiiçç takılma çünkü ben senin fit mi fit olacağından eminim :nazar::nazar:

Ahahaa :super:
Çok komiksın yaaa

Yetiştiler monim ablacım şükür ki :)

Kızlar yine de görüyorsunuz aksilikler olabiliyor, hepimiz bu konuda elimizden geleni yapalım, listeyi hazırlama paylaşma konusunda. Gerçi hepimiz bilinçliyiz şükür ki :)
Bende dışarıdaydım hep bugün, lazım olunca bulunamayan taksi gibi olmuşuz bugün :KK43:

hedef38beden hedef38beden canım sıkma kendini, ağlayıp kurtul kuzucum. Bazen hepimiz aynı durumlarda oluyoruz, canınız sağolsun yaz uzun, gidersiniz illa ki bir ara :KK54:

toplight toplight kaptan ve yardımcılarında telefonlarımızın olması bence de iyi bir şey, benim açımdan sorun yok, özelden yazarım size. Ama bizi bırakma canım, azıcık mola al bir kafanı dinlemeye çalış, bu kadar yoğunluğunun arasında nasıl olacak bilmiyorum gerçi ama sen yine de dene :KK25: Kızlar demişler zaten biz takip ederiz herşeyi diye.

Benimki yat artık diyor, emir büyük yerden geldi :halay:
Yarında pek buralarda olamam, kızımın arkadaşının Doğum günü varmış ona gideceğiz. Bugün menü paylaşamayacağım çünkü kalori ve şekerli besinler açısından kötü bir gün oldu :(
Yarında pasta börek çörek ikram ederler şimdi, evde bir şeyler yiyip gideyim ben en iyisi, midem iyi değil diyerek geri mi çevirsem ne yapsam acaba. Kafamda deli sorular :KK48:
Bugün iyi değilim bende ya :deli: yatıp uyuyayım bari.
Herkese iyi geceleeeerrr :uykucu::KK31:

Herkese günaydın. Ben bugün pertim. Gece yarım yamalak uykularla gecti :( Umut beye meme yetistiremiyoruz. Bu arada tahminim dogruymus bu sabah tartıldım, 70.3 geldim, 100 gr vermisim :p hemen hemen sabitim yani.

Hahahha ya ilahi Ferahcım beni güldürdün Allah da seni güldürsün :D keske arasında boşluk biraksaymisim. Evet, bildigin mor ördeğim ben, oyle yuzuklerin efendisi gibi fantastik alemlere gitmeye gerek yok :D bu zamana kadar aslında bolca ordekcim diyen olmuştur gözünden kaçtı herhalde :)

Herkese günaydın. Ben bugün pertim. Gece yarım yamalak uykularla gecti :KK43: Umut beye meme yetistiremiyoruz. Bu arada tahminim dogruymus bu sabah tartıldım, 70.3 geldim, 100 gr vermisim :p hemen hemen sabitim yani.

Hahahha ya ilahi Ferahcım beni güldürdün Allah da seni güldürsün :KK70: keske arasında boşluk biraksaymisim. Evet, bildigin mor ördeğim ben, oyle yuzuklerin efendisi gibi fantastik alemlere gitmeye gerek yok :KK70: bu zamana kadar aslında bolca ordekcim diyen olmuştur gözünden kaçtı herhalde :)
Yoook farketmiştim ama ilk başlarda lakabınla ilişiklendirememiştim :-) niye bu kıza ördekcim yazıyorlarki diyordum tabi kafamda gandalfvari bir dünya olduğundan hiiiç aklımın ucundan bile geçmedi. :KK70::KK70: Farkına varmam zaman aldı hahahaaaaa.
Aminnn canım, hepimiz gülelim inşallah mor ördekciğim :KK19:

Gunaydin kizlar vizesine girmedigim aof sinavi finallerine girdim sadece dun aksam soru cozdum hic konulara bakmadan eger bu dersleri verirsem aof de okul bitirmek cok kolaymis diyecegim pek umudum yok ama bi de yarin ki sinavlari verirsem
Allah zihin açıklığı versin kaptanımız, inşallah verirsin sınavlarını.

Back
X