- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #246.161
Dün sabit gelmiştim bugün tartıldım -100 dü. Cuma kilom yani. Sorun olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün sabit gelmiştim bugün tartıldım -100 dü. Cuma kilom yani. Sorun olur mu?
Vaaayyy harikasın morordekcim. Bu arada nickinin ne olduğunu bir türlü anlayamamıştım taa ki kızlar sana ördekcim yazana kadarO zaman ben de ölçülerimi yazayım
Gogus: 99
Bel: 82
Gobek: 93
Basen: 107
Sag bacak: 59
Sol bacak: 60
Geçen aykilere göre bel 7 cm, gobek 11 cm, basen de 2 cm küçülmüş![]()
Ahahaa![]()
Yediklerime çok dikkat ettim, her gun Jillian level 3 yaptım, sonuç bu![]()
Çok komiksın yaaaVaaayyy harikasın morordekcim. Bu arada nickinin ne olduğunu bir türlü anlayamamıştım taa ki kızlar sana ördekcim yazana kadarherhalde yüzüklerin efendisinden bir karakter falan diyordum. Meğer mor ördekmiş.
Ne alaka diyeceksin biliyorum hep söyleyecem unutuyordum. Çatlamayayım dedim.
Bu arada evet hemen veriyorsun Doğum kilolarını ama hop diye de gitmiyor kuzucum.O kısma hiiiçç takılma çünkü ben senin fit mi fit olacağından eminim
Ahahaa![]()
Bende dışarıdaydım hep bugün, lazım olunca bulunamayan taksi gibi olmuşuz bugünYetiştiler monim ablacım şükür ki :)
Kızlar yine de görüyorsunuz aksilikler olabiliyor, hepimiz bu konuda elimizden geleni yapalım, listeyi hazırlama paylaşma konusunda. Gerçi hepimiz bilinçliyiz şükür ki :)
Serveyim ne ettin, prensesin uykuları aynı mı hala? Spor yapamıyorsun tabi, iftardan sonra eşinle yürüseniz?Çok komiksın yaaa
Hahahha ya ilahi Ferahcım beni güldürdün Allah da seni güldürsünVaaayyy harikasın morordekcim. Bu arada nickinin ne olduğunu bir türlü anlayamamıştım taa ki kızlar sana ördekcim yazana kadarherhalde yüzüklerin efendisinden bir karakter falan diyordum. Meğer mor ördekmiş.
Ne alaka diyeceksin biliyorum hep söyleyecem unutuyordum. Çatlamayayım dedim.
Bu arada evet hemen veriyorsun Doğum kilolarını ama hop diye de gitmiyor kuzucum.O kısma hiiiçç takılma çünkü ben senin fit mi fit olacağından eminim
![]()
Takım ortalamamız 0.3'ü geçtiği için bu hafta nota almadık canım. Bu şekilde devam etmemiz lazım :)morordek dün kaptanım nota alabiliriz gibi birşey demişti? Ne oldu şimdi?
Yoook farketmiştim ama ilk başlarda lakabınla ilişiklendirememiştimHerkese günaydın. Ben bugün pertim. Gece yarım yamalak uykularla gectiUmut beye meme yetistiremiyoruz. Bu arada tahminim dogruymus bu sabah tartıldım, 70.3 geldim, 100 gr vermisim
hemen hemen sabitim yani.
Hahahha ya ilahi Ferahcım beni güldürdün Allah da seni güldürsünkeske arasında boşluk biraksaymisim. Evet, bildigin mor ördeğim ben, oyle yuzuklerin efendisi gibi fantastik alemlere gitmeye gerek yok
bu zamana kadar aslında bolca ordekcim diyen olmuştur gözünden kaçtı herhalde :)
Nasıl yani? Geç mi yattın canım. Tünaydın bu arada.Günaydın herkese hayırlı sabahlar..bende yeni uyandım
Allah zihin açıklığı versin kaptanımız, inşallah verirsin sınavlarını.Gunaydin kizlar vizesine girmedigim aof sinavi finallerine girdim sadece dun aksam soru cozdum hic konulara bakmadan eger bu dersleri verirsem aof de okul bitirmek cok kolaymis diyecegim pek umudum yok ama bi de yarin ki sinavlari verirsem
Tebrikleerrrrrr, azimle emzirmenin ödülü oldu nihayetUmut kilo almiiiiiissss!![]()
Süpersın ördegım yasasınUmut kilo almiiiiiissss!![]()