Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Burada da yağmur var çok kasvetli gok gürüldüyor..
Ay iyi arada lazım dışarı çıkmak azcık daha büyüsün annesi herşeyi beraber yapacaksınız..

ah banumm elini kana bulamadan döndüğüne sevindim ben olsam seri katil olmuştum
Allah sabrını arttırsın bacım
bence daha kesin ve net tavrını koy kimseden çekinme hatalarını anlarlar belki (gerçi sanmıyorum )en azından uğraşamazlar mesafeden dolayı sen ve kuzun rahat edersinizkardeşte olsa,kuzen de olsa samimi olmaya sık görüşmeye gerek yok anlaşamıyorsan anlaşamıyorsundur.gerektiği kadar daha doğrusu hakettikleri kadar yakınlık iyidirinan o mesafe olduğu zaman karşı taraf da ona göre davranıyortecrübeyle sabittir

Tamam o zaman 74.5 diyorum çok mu attıyorum ne..:)

ay çok sabırlısın maşALLAH ben dayanamıyorum öyle durumlarda kızarım

Bende çok sinirleniyorum ama açıkçası boşa konuşmuş gibi oluyorum çünkü sağ olsun kızkardeşim asla çocuklarına söz söylenmesine tahammül edemez ben ne zaman ses etsem hep haklı çıkmak için Annemide gaza getirir )
Hani duvara konuşsan o bile haklısın Abla der ama o ve eşi asla

Valla bilirsin haksızlık varsa sonuna kadar giderim hatta dün baya da tepki gösterdim ama hatun kendini haklı görüyor En ufak şeyde benim kız yalancı ilan ediliyor kızcağız doğruyu söylediği halde ( çocukları kendisinin yalan söylediğini anlamasınlar diye ) Allahtan dün Anneme duyurmadan hallettim ama ben kardeşimi tanıyorsam yarın anneme ağlamaya başlar çok ağrıma gitti bana KVsinin yanında laf soktu durdu ben hiç bir şey yapmadım demedim diye artık o zamanda resmen Annemede derim bizi bir araya getirme diye onlar tavırlarını düzeltmediği sürece görüşmem olur biter ki buda ömür boyu olur sanırım çünkü kızkardeşim nasıl ki 36 yaşına geldiği halde fesatlığından vazgeçmediyse ufaklığından beri onun yetiştirdikleri çocuklarda vazgeçmez

Moni dediğinde haklı canım olmuyorsa zorlamanın bir manası yok ne sargın ne dargın dedikleri gibi bir araya gelme..

Canım günün tadını çıkar. Biz insanoğlu hep sonrayı merak ediyor. Oysa o günler o kadar çabuk geliyor ki. Koca adam olacak ALLAH'IN izniyle inşALLAH. O zamanda bu günleri özleyeceksin

Nilgunum ay sonuna kadar 300gr mı hedefin? Haftalık ile karıştırma sakın

Normal hayata dönmen güzel. Kendini iyi hissettirir. Umutcuga da uyku yaptıysa süper

Demişsin ya anlayana o canım. Benim kardeşlerimle aram biraz açık bu yüzden. Dünya görüşümüz uyuşmuyor. Bende uzak durmaya karar verdim en azından başım ağrımıyor.
Bir laf vardır. "Ben edebimden susarım, karşımdaki susturdum sanır." Bizim ki o hesap oldu:)

Huylu huyundan vazgeçmez doğru. Uzak durmak en iyisi. Birgün biri gelir o da onun çocuklarına eziyet eder. Yazık yani. IlahiIlahi adalet diye birşey var.

Canım günün tadını çıkar. Biz insanoğlu hep sonrayı merak ediyor. Oysa o günler o kadar çabuk geliyor ki. Koca adam olacak ALLAH'IN izniyle inşALLAH. O zamanda bu günleri özleyeceksin
Ya cok haklısın, dün de aklıma geldi. Bu cocuk bir daha 21 günlük olmayacak ki dedim, duygulandım falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…