Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

okurken bir ara, eşi herhalde tüm sülaleyi iftara çağırdı dedimgüzelmiş
canım benim sahursuz olmazmetabolizman iflas eder aynen dediğin gibi ramazan sonrası sana pahalıya patlarne yap et mutlaka az da olsa sahur yap canımcım
Gunaydin herkeseeee
Ayy bu gece Umut'un masallahi vardı, keske her gece böyle olsa
büyüyor annesimaşallah hadi gözün aydın ördekim
hemen yazayım tatlım, mercimek de koy sen iftar menüsü nede olsa
pişirirken acı yapmassan çocuklar da yer hem besleyici hem güzel
ama yerken tabağına dayanabileceğin kadar acı biber koy

kabak çorbası

1 kabak
1 kuru soğan
1 domates(ya da 1 tatlı kaşığı salça)
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı zentinyağ
1 fiske tuz
1 tatlı kaşığı bulgur
acı beb,ber,isot vs

hepsini çiğden kaynat ,rondodan geçir

iftar haricinde olsada mercimek koyulmaz mı ki yarım su bardağı kadar çünkü oruç değilim bugun

Günaydın canım
Hadi gözün aydın Maşallah suphanallah ama fazla her yerde dilendirme nazara gelmesin Umutcuk
Günü gününe uymuyor ki Banucum o yuzden pek umidim yok
Günaydın. Dün gece ne yaptıysan her gece yap
Farklı bi sey de yapmadım valla, estirikli işte
büyüyor annesimaşallah hadi gözün aydın ördekim
Insallah ondandır monisim, ben tesadufen oldugunu düşünmüştüm

Günaydın kızlarrr...

Ortim böyle tek ogun olmaz!!
Gunaydin herkeseeee
Ayy bu gece Umut'un masallahi vardı, keske her gece böyle olsa
Masallah canım insallah böyle devam eder.
Benim kızda bir sure sonra sabaha kadar uyumaya basladı ilk gün korkmustum niye uyanmadi diye..

3 Haziran Menüm;
Sahur
1 h.yumurta
2 yk süt kesiginden tuzsuz peynir
10 kücük zeytin
Avuc ici kadar pide
Domates-salatalık
Ve 7 otlu bitki cayı

İftar
Kücük 1 kase cacık
3 yk yesil mercimekli pirinc pilavı
3 yk kozlenmiz patlican salatasi
3 yk patatesli kofte (bulgur,haslanmis patates,acı salca cig kofte gibi yogruyuyor)
Yarım cay bardagı fanta

2 büyük t.kahvesi
2 L su

4 Haziran Menum;
Sahur
Avuc ici kadar pide
Peynir
Domates salatalık
2 yk pilav(hesapta yoktu gorunce canım cekti)

Iftar
1 yk pilav
2 yk patlican salatasi
1 kucuk balik
1 kase cacık
1 dilim tb ekmegi

1 kaysili form cayi
2 L su
1 t.kahvesi
1 cay

Masallah canım insallah böyle devam eder.
Benim kızda bir sure sonra sabaha kadar uyumaya basladı ilk gün korkmustum niye uyanmadi diye..
Sabaha kadar uyumak mı? Ooo yooo henüz bu benim icin hayal gibi bi sey 2 saatte bir uyanma ve beslenmelerimizin sonunda hemen uykuya dalabildi bu gece, uğraştırmadı. Bunu bile nimetten sayıyorum yani düşün

Atsan atılmaz, satsan satılmaz.

Akşamdan yumurta haşlayayım bari.

Sabaha kadar uyumak mı? Ooo yooo henüz bu benim icin hayal gibi bi sey 2 saatte bir uyanma ve beslenmelerimizin sonunda hemen uykuya dalabildi bu gece, uğraştırmadı. Bunu bile nimetten sayıyorum yani düşün
Tabiki şimdi öyle ama büyüdükçe daha az beslemek yetecek. Hatta bazıları gece ağlasa bile beslemeyin diyor ama o kadar da değil. Büyüdükçe kendi kendine öğreniyor gece yememeyi :)

Tabiki şimdi öyle ama büyüdükçe daha az beslemek yetecek. Hatta bazıları gece ağlasa bile beslemeyin diyor ama o kadar da değil. Büyüdükçe kendi kendine öğreniyor gece yememeyi :)
Şu 1 ay geçsin doktor da uyandikca emzirebilirsin dedi. Malum ilk zamanlar 2-3 saati gecirmemek gerekiyor. Uyuyan cocugu uyandırıyorum emziricem diye sonra da uyumuyor dogal olarak :) uyandirmamak bile büyük bi aşama benim icin şu an kendi döngüsünü oturtsun cocukcagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…