- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.601
Aaaaaa aşkolsun Şeymacım, hepimizin genlerinde var merak etme, bende senin gibi düşünüyordum ama bebeğini kucağına alıp büyüttükçe anne oluyorsun işte. Herşey tecrübe kuzummmValla çok sabırlı bi insan değilim galiba yaa, bu anneliği becerebilecek miyim tereddüte düşüyorum bazen...
Evet hedefcim sadece suda ıslatıyorum pişirmeden, zaten baya yumusuyor suda kalınca.
Niyetsizler iyiymis monicim
benimde 74,5 sanırım
Evet bugün tam olarak böyle oldu. Sahurdan iftara kadar maksimum yarım saatlik periyotlarla bölük bölük uyudu, bi türlü dalamadı. Uykusuzluktan tüm gün çığlık çığlığaydı. Ay Allahım neyse simdi uyudu, cok şükür.Canım elbet uyuyacak merak etme. Bazen olur böyle şeyler. Hatta uykudan bayılacak gibi olurlar ama ciglik cigliga ağlamaktan uyuyamazlar. Işin garibi o kriz uymak istedigi için olur.
Ozlemcim tebrik ederim bu hafta cok iyi vermissin canım***5. Takım 521. Etap***
servey (69,3/ / /% )
0zlem (74,3/ 73,4 / 0,9 / %1,21)
moni (94,0/ / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
Cikilatacanavari (78,8/78,6/ 0,2/% 0,25)
lydznp (84,8/ / /% )
hedef38beden(82,0/ / /% )
TopaLsoLucaNn (69,0/ / /% )2 kez bildirmde bulunmadı kilosu 3 e bölündü
5. Takım Ortalama: %
nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (66,1/ / /% )
BuRCuCuKkK (53,1/ / /%)
Evet cok tecrübesizim maalesef. Çocuğun ne derdi var anlayamıyorum bileAaaaaa aşkolsun Şeymacım, hepimizin genlerinde var merak etme, bende senin gibi düşünüyordum ama bebeğini kucağına alıp büyüttükçe anne oluyorsun işte. Herşey tecrübe kuzummm
yok öyle anlarsın diye birşey bebek büyüdükçe anlıyosun canım hiç bunalma bende kızımda bir gece çok ağlıyo artık baş edemiyoruz bende ağlamaya başladım annemin kucağında kızım bir tafarta ağlıyo bir tarafta ben annemde sen niye ağlıyon diyo ay ne günlerdi geçti şükürEvet bugün tam olarak böyle oldu. Sahurdan iftara kadar maksimum yarım saatlik periyotlarla bölük bölük uyudu, bi türlü dalamadı. Uykusuzluktan tüm gün çığlık çığlığaydı. Ay Allahım neyse simdi uyudu, cok şükür.
Ozlemcim tebrik ederim bu hafta cok iyi vermissin canım
Evet cok tecrübesizim maalesef. Çocuğun ne derdi var anlayamıyorum bilegaz sanıyorum, aç oluyor. Aç sanıyorum baska bi sey... Hani annelik içgüdüsüydü, anlardık çocuğu, o da bizi hissederdi falan... Kitaplardaki şeylerin hiçbiri gerçeğe uymuyormus Ay bugün yaşlandım yeminle.
Sagol canım..Ozlemcim tebrik ederim bu hafta cok iyi vermissin canım
Evet cok tecrübesizim maalesef. Çocuğun ne derdi var anlayamıyorum bilegaz sanıyorum, aç oluyor. Aç sanıyorum baska bi sey... Hani annelik içgüdüsüydü, anlardık çocuğu, o da bizi hissederdi falan... Kitaplardaki şeylerin hiçbiri gerçeğe uymuyormus Ay bugün yaşlandım yeminle.
sen sanırım yolunma grubuna giriyosunBenim tartılmaya niyetim yok monican. Hangi gruba giriyorum
yemek yiyince ağırlık çöktü galiba birazdan gelirler*5. Takım 521. Etap***
servey (69,3/70,1/-0,8/% -1,15)
0zlem (74,3/ 73,4 / 0,9 / %1,21)
moni (94,0/ / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
Cikilatacanavari (78,8/78,6/ 0,2/% 0,25)
lydznp (84,8/ / /% )
hedef38beden(82,0/ / /% )
TopaLsoLucaNn (69,0/ / /% )2 kez bildirmde bulunmadı kilosu 3 e bölündü
5. Takım Ortalama: %
nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (66,1/ / /% )
BuRCuCuKkK (53,1/ / /%)
kızz niyetliler hangi kilolar
tebrik ederim canım büyük bir azim tatlılara dayanmakSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün iftara misafirim vardı ve çok şükür gram kaçamaksız ( ben onlar gelmeden yemiştim zaten ) atlattım
Çok yoruldum ama onlarla sofraya dahi oturmadım sadece hizmet ettim o aradaTatlı faslında hem güllaç ( eşim yaptı ) hemde çikolatalı pasta ( kuzenin doğum günü diye ona sürpriz yaptık )
Servis yaparken parmağımı bile yalamadım
Şükür misafirlerle ilgilenirken bir yandan bulaşıklarımıda aradan çıkardımsu bardağı bile kalmadı yıkanacak
Karşılığınıda fazlasıyla alacağıma eminim ( bu sabah çok güzel bir rakam görmüştüm eminim yarın daha da güzel bir rakam görürüm)
harikasın banumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün iftara misafirim vardı ve çok şükür gram kaçamaksız ( ben onlar gelmeden yemiştim zaten ) atlattım
Çok yoruldum ama onlarla sofraya dahi oturmadım sadece hizmet ettim o aradaTatlı faslında hem güllaç ( eşim yaptı ) hemde çikolatalı pasta ( kuzenin doğum günü diye ona sürpriz yaptık )
Şükür misafirlerle ilgilenirken bir yandan bulaşıklarımıda aradan çıkardımsu bardağı bile kalmadı yıkanacak
Karşılığınıda fazlasıyla alacağıma eminim ( bu sabah çok güzel bir rakam görmüştüm eminim yarın daha da güzel bir rakam görürüm)
Seni canı gönülden tebrik ediyorum şekerim. İşte irade dediğin budur. Bende ondan istiyorum.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Senin kocanı yesinler diycem ama yemesinler yemesinler. Maşallah, Allah mutuluğunuzu dam etsin şeker.iyi akşamlar kızlar
yürüyüşe çıkacaktım ki yağmur başladı
gerçi çiseliyor ama eşim çıkma yağıyor diyor, şekerim ya eririm diye ödü kopuyor
hani pasta eksik olmuşKahvaltı
2 parça pide
Beyaz peynir
5-6 zeytin
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Bitter ufak bir parça
Öğle
Kıymalı patates
Etimek
Ara
2-3 çilek
1 minik armut
1 kupa yeşil çay
Akşam
Döner (eti)
Yarım lavaş
Ayran
1 içli köfte (haşlama, yaklaşık 110 cal.)
Su: 2 lt tamamlandı
Spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?