Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaaaa aşkolsun Şeymacım, hepimizin genlerinde var merak etme, bende senin gibi düşünüyordum ama bebeğini kucağına alıp büyüttükçe anne oluyorsun işte. Herşey tecrübe kuzummm

Canım elbet uyuyacak merak etme. Bazen olur böyle şeyler. Hatta uykudan bayılacak gibi olurlar ama ciglik cigliga ağlamaktan uyuyamazlar. Işin garibi o kriz uymak istedigi için olur.
Evet bugün tam olarak böyle oldu. Sahurdan iftara kadar maksimum yarım saatlik periyotlarla bölük bölük uyudu, bi türlü dalamadı. Uykusuzluktan tüm gün çığlık çığlığaydı. Ay Allahım neyse simdi uyudu, cok şükür.
Ozlemcim tebrik ederim bu hafta cok iyi vermissin canım
Aaaaaa aşkolsun Şeymacım, hepimizin genlerinde var merak etme, bende senin gibi düşünüyordum ama bebeğini kucağına alıp büyüttükçe anne oluyorsun işte. Herşey tecrübe kuzummm
Evet cok tecrübesizim maalesef. Çocuğun ne derdi var anlayamıyorum bile gaz sanıyorum, aç oluyor. Aç sanıyorum baska bi sey... Hani annelik içgüdüsüydü, anlardık çocuğu, o da bizi hissederdi falan... Kitaplardaki şeylerin hiçbiri gerçeğe uymuyormus Ay bugün yaşlandım yeminle.

yok öyle anlarsın diye birşey bebek büyüdükçe anlıyosun canım hiç bunalma bende kızımda bir gece çok ağlıyo artık baş edemiyoruz bende ağlamaya başladım annemin kucağında kızım bir tafarta ağlıyo bir tarafta ben annemde sen niye ağlıyon diyo ay ne günlerdi geçti şükür yoksa ben anneliği beceremiyorum diye bişey yok herkesin başına geliyo

Sagol canım..
---
Daha cok yenisin canım zamanla alısacaksın.Hem sürekli böyle kalmayacak.Sen elinden geldigi kadar sakin olmaya calıs ki stresini Umut hissetmesin. Keske konusabilselerde hemen dertlerine derman olabilsek ama zamanla ufacık bir hareketinden,aglayis seklinden,bakısından ne istedigini anlayabilecek duruma geleceksin.

***5. Takım 521. Etap***

servey (69,3/ / /% )
0zlem (74,3/ 73,4 / 0,9 / %1,21)
moni (94,0/ / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
Cikilatacanavari (78,8/78,6/ 0,2/% 0,25)
lydznp (84,8/ / /% )

hedef38beden(82,0/ / /% )
TopaLsoLucaNn (69,0/ / /% )2 kez bildirmde bulunmadı kilosu 3 e bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (66,1/ / /% )

BuRCuCuKkK (53,1/ / /%)

kızz niyetliler hangi kilolar

*5. Takım 521. Etap***

servey (69,3/70,1/0,8/%1,15)
moni (94,0/ / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
lydznp (84,8/ / /% )

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (66,1/ / /% )

BuRCuCuKkK (53,1/ / /%)

Mehteran gıbı 2 ileri 1 geri

*5. Takım 521. Etap***

servey (69,3/70,1/-0,8/% -1,15)
moni (94,0/ / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
lydznp (84,8/ / /% )

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (66,1/ / /% )

BuRCuCuKkK (53,1/ / /%)

yemek yiyince ağırlık çöktü galiba birazdan gelirler

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Bugün iftara misafirim vardı ve çok şükür gram kaçamaksız ( ben onlar gelmeden yemiştim zaten ) atlattım
Çok yoruldum ama onlarla sofraya dahi oturmadım sadece hizmet ettim o arada Tatlı faslında hem güllaç ( eşim yaptı ) hemde çikolatalı pasta ( kuzenin doğum günü diye ona sürpriz yaptık )
Servis yaparken parmağımı bile yalamadım

Şükür misafirlerle ilgilenirken bir yandan bulaşıklarımıda aradan çıkardım su bardağı bile kalmadı yıkanacak
Karşılığınıda fazlasıyla alacağıma eminim ( bu sabah çok güzel bir rakam görmüştüm eminim yarın daha da güzel bir rakam görürüm )

tebrik ederim canım büyük bir azim tatlılara dayanmak

harikasın banum

Seni canı gönülden tebrik ediyorum şekerim. İşte irade dediğin budur. Bende ondan istiyorum.

Kahvaltı
2 parça pide
Beyaz peynir
5-6 zeytin
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi
Bitter ufak bir parça

Öğle
Kıymalı patates
Etimek

Ara
2-3 çilek
1 minik armut
1 kupa yeşil çay

Akşam
Döner (eti)
Yarım lavaş
Ayran
1 içli köfte (haşlama, yaklaşık 110 cal.)

Su: 2 lt tamamlandı
Spor: yok

hani pasta eksik olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…