Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence enişte pamuk göbeği kontrolü bahane ediyo yol yapıyo

evet canım miss gibi beyaz peynir sıvı ölçer al canım yoğurt mayalarken de çok işe yarıyor

hadi bakalım benim ortimm yapar

kızlar sabahın köründe mozaik pasta yaptım attım buzluğa 1 haftadır kaçamak yapmadım tamam kilo vermedim ama 1 haftadır bişe canım istese cuma yerim diye tuttum kendimi bu şekilde motive ettim..
o yüzden 1 dilimcik yiyeceğim bugun hem ödül hemde motive etmek için sonra devam birde un nişasta margarin gibi şeyler koymadım terayağı koydum biraz süt yumurta kakao ile yaptım tarifi

burasıda kapalı her an yağacak gibi içimi karartıyo bi yaz gelemedi
dimi ya, gerçi yağmurlu hava da güzel ben severim melankoliyi, ama oruçken yağmur en iyisi :)

Hahah tamam göndermiyorum bulutları

canımm

bence yiyebilirsin nilgünüm, cuma kaçamağı olmalı :) sende epeydir kaçamak yapmıosun iyi edersin.

Akrep aynı ben hem evin ana hem bayhan ama kesin kendi bildiğini okur. Kesinlikle haset değilim ama kıskancım.
hayırlı cumalar şekerler
istanbula sonbahar geri geldi gerçi hiç gitmedi gibi bir şey di
Hayırlı cumalar şeker
Günaydınlar :)

hayırlı cumalar moni ablacım, kayseri bugün günlük güneşlik ama hafta sonu full yağmur görünüyor, bize doğru geliyor sanırım yağmurunuz
Aaaa sen kayseri de mi yaşıyordu wendi. Ben de erciyeste okumuştum. Çok uzun zaman oldu gitmeyelk
evet canım miss gibi beyaz peynir sıvı ölçer al canım yoğurt mayalarken de çok işe yarıyor
Bizim buralardaki sütlerden kaynaklı bence. Herşeyi yapıp yoğurt yapamamak bana çok saçma geliyor
hadi bakalım benim ortimm yapar
Yaparım
Helâl sana ortim vazgecme. Birlikte basaracagiz. moni bizi gelip geçecek koş Nilgun koş
burasıda kapalı her an yağacak gibi içimi karartıyo bi yaz gelemedi
Mübarek günler en uzun oruçları tutuyoruz. Bence Allah-u Teala bize acıdı ve kolaylık olsun diye bu havaları nasip etti. Dışarıda çalışan ve oruç tutan pek çok insan var. Isınır havalar yazda gelir. Telaşa gerek yok
Yulaflı bisküvi ile denemek lazım. Kakao zaten faydalı ama market kakaolarinda nişasta varmış. Önce bir dilim ye ortim. Sonra da kendini frenle.

yoksa lakabım organik nilgün değil yoluk nilgün olacak koşşşşşşşşşşşşşşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…