Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel sözleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
Kendi takımımın olsun sizlerin olsun bana olan inancı beni çok daha azimli yapıyor

Bu arada büyük görümcemin eşide baya kilolu ( oda evlendiğinde 110 kgdu hatta bir ara 125 i görmüştü oda ve bir sene evvel oda şeker ve tansiyon yüzünden artık mecbur kalmıştı zayıflamaya aşağı yukarı aynı zamanlarda başlamıştık tabi ben o dönem ha bire iradesizlik yapıp verdiğimi geri alıyordum )
Bugün sohbet ederken 4 kg aldığını söyledi İnşaat mühendisi ve şu anda yurtdışında çalışıyor Normalde görümcem listesine uygun ne varsa yapıp önüne koyuyordu ama şimdi tek yurtdışında olunca fırsat o fırsat kaçamak yapıyormuş
Ben diyetisyene başlamadan aylar evvel o 107 kgda takıldım diyip duruyordu hatta adağı varmış 99u gördüğü gün kurban kesecekmiş en son 103e kadar düşmüşken tekrar 107 olmuş

Aslında onun adına üzüldüm ( artık her gördüğüm aşırı kilolu insanlara dua ettiğimi fark ettim RAbbim tez zamanda kilo vermeyi nasip edip sağlığına kavuştursun diye )
Okadar emek verirken tekrar geriye doğru gitmek insanın canını çok yakar sonuçta kendimden biliyorum
Adamcağız şeker hastası ve yanlış hatırlamıyorsam tansiyonda sorun ama yinede dayanamadı hem 1 dilim çikolatalı pastadan yedi hemde güllaçtan sonrada benim geçmişte yaşadığım şeker fırlamasını yaşadı ve resmen anında uyuklamaya başladı
Hakikaten o an kendimi gördüm onda bir anlık zevk için yiyip sonrada uyuşturulmuş gibi gözleri açmaya zorlayıp bir türlü açamayan biriydim Çok şükür sizlerinde desteğiyle artık hiç ihtiyaç hissetmiyorum bile ve günden güne dahada zayıfladığımı hissediyorum ( eşim paso göbişin ufaldı diyip diyip duruyor hatta her gece yatakta göbiş kontrol yapıyoruz yani göbeğimi elleyip bak pammııııkkk gibi oldu diyor )
Sizlerin ( kendi takımım da dahil tabiki ) bana inancının bunda çok büyük etkisi var diye düşünüyorum

İnşallah en geç 1 sene sonra kızlar hedefe ulaştım hatta fazlası bile gitti diye burada sizlere yazmakda nasip olacaktır inanıyorum

Kendimi artık kimseyle kıyaslamıyorum sadece kendi sağlığıma odaklandım
Hee tek rakibim sülalede mühendis Enişte Bey gerçi inşallah oda çok daha sağlıklı kilolara iner ama önce ben

iyi akşamlar kızlar
yürüyüşe çıkacaktım ki yağmur başladı
gerçi çiseliyor ama eşim çıkma yağıyor diyor, şekerim ya eririm diye ödü kopuyor

ayşecim ben yürüdüm.. nasıl iyi geldi biliyormusun.. Şahaneydi.. hafif hafif çiseleyen yağmura eşlik eden hoş esinti :)) 45 dk.yürüyerek negatiflikten arınmış bir şekil de eve döndüm...

Son düzenleme:

Banucum ..PAmuk göbek haa.. :))

*5. Takım 521. Etap***

servey (69,3/70,1/-0,8/% -1,15)
0zlem (74,3/ 73,4 / 0,9 / %1,21)
moni (94,0/ / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
Cikilatacanavari (78,8/78,6/ 0,2/% 0,25)
lydznp (84,8/ / /% )

hedef38beden(82,0/ / /% )
TopaLsoLucaNn (69,0/ / /% )2 kez bildirmde bulunmadı kilosu 3 e bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (66,1/ / /% )

BuRCuCuKkK (53,1/ 53.0/0.1/ %0.188)

kızz niyetliler hangi kilolar

Ramazandan dolayı spor bitti gibi hayatımda, okulda da hiç öğrenci yok çok durağan geçiyor.
İftarda çorba, sebze yemeği ve yogurt, sahurda 1 bardak sut 3 hurma yiyorum genelde. Su en az 2.5 lt içiyorum. Her ramazan mutlaka kilo alırdım, almıyorum çok şükür. Ramazandan sonra karın ve bel bölgesel çalışacağım inşAllah...

Ohhh miss afiyet olsun.
Bu şekilde normal beyaz peynir mi oluyor? Çok zor değilmiş aslında ama ben yoğurdu bile tutturamadım bunu hiç beceremem galiba
Yavaş yavaş Seymacigim. O da dış dünyaya alışmaya çalışıyor. Ne rahatti ana karnında. Şimdi öylemi? Hem birbirinize alışacaksınız o disariya sen de annelige. Ustelik bunlari unutacaksin ve birde paşama kardeş yapacaksın inşALLAH
Ozlemcigim ben senin kilo bildirimini kaçırdım sanırım. Ne güzel gitmiş maşallah sübhanallah
Iradeni kutlarım Banu. Tek kelimeyle müthişsin

Seni canı gönülden tebrik ediyorum şekerim. İşte irade dediğin budur. Bende ondan istiyorum.
Kaç kilo tartayım? Paket mi yapalım?
bu ne Ferah? Tatlının üstüne iradeyi de mi yiyeceksin
A aaa ciss yok Kutlarım seni
InşALLAH

Kızlar günaydın bol eksili bir gün olsun herkese.
Ben c.tesi gördüğüm 84.5 i bugün göremedim. Ama acayip bir şişlik var. Wc'ye çıkamıyordum kaç gündür bu sabah birazını hallettim ama o şişlik devam ediyor. Karnım gerildi taş gibi oldu. Dolunayın etkisimi acaba dedim. Dün akşam da sabittim yine. Ben sıkıldım artık ve ramazandan sonra tekrar eski formuma kavuşup spora asılacağım. Çok pis hırs yaptım

*5. Takım 521. Etap***

moni (94,0/ / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
lydznp (84,8/ / /% )
sabit

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (66,1/ / /% )

kızz niyetliler hangi kilolar
moni yolabilirsin beni

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnn

Çok şükür bugünde ( salıya nazaran ) daha az çıktım tartıda
104,5 kg çıktım gerçi dün 104,1 kgdım ama hiç takılmıyorum sonuçta dünün yorgunluğu var ( şişliği hissediyorum ) hemde yeterli su içemedim
İnşallah Bayramda bende 2li rakamlara inmiş olacağım inanıyorum
Bugün karne heycanımızdan yürüyüşe gidemiyorum sabahtan ama yarın haftasonu dahi olsa çıkıp yürüyeceğim yine Gerçi hava yağmurlu olmasaydı kuzuyuda alıp karne sonrası parka giderdim o oynarken bende yürürdüm ama baya yağıyor hatta daha beter olacak gibi hava

Canım eminim Ramazandan sonra birden patır patır gidecek kilocuklar şimdi ne kadar dikkat etsende iftarla sahur arası yeterli su içmemiş olabilirsin bak kendin diyorsun karnım taş gibi diye Ya Sabır canım bak 7li rakamlarada fazla kalmamış ve ben inanıyorum sabırla devam edersen kurban bayramında sen o 7li rakamlara inmiş olacaksın Allahın izniyle

InşALLAH Banuş

*5. Takım 521. Etap***

moni (94,0/ / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
lydznp (84,8/ / /% )
sabit

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (66,1/66,0/0,1 /% 0,15)

Günaydınlar :)

hayırlı cumalar şekerler
istanbula sonbahar geri geldi gerçi hiç gitmedi gibi bir şey di

hayırlı cumalar moni ablacım, kayseri bugün günlük güneşlik ama hafta sonu full yağmur görünüyor, bize doğru geliyor sanırım yağmurunuz

Herkese günaydın
Dün aksam ben de ağladım valla sinirlerim harap olmuştu. Neyse gececek insallah.
Ya evet o stresi yansitmamak lazım da henuz onu da kontrol edemiyorum sanırım
Evet ya çocuk çıkmamakta haklıymış icerdeyken o da ben de daha mutluyduk sanki :) neyse siz tecrubeli annelere güveniyorum ve bugunlerin gecmesini bekliyorum sabırla.
hayırlı cumalar şekerler
istanbula sonbahar geri geldi gerçi hiç gitmedi gibi bir şey di
Burası da öyle ya, dünden beri deli gibi gok gürlüyor yağmur yağıyor.
Günaydınlar :)

hayırlı cumalar moni ablacım, kayseri bugün günlük güneşlik ama hafta sonu full yağmur görünüyor, bize doğru geliyor sanırım yağmurunuz
Wendicim Ankara'ya geldi bile yagmur, Kayseri'ye ulaşması cok yakındır :)

banumm çok güzel yazmışsın canım işte bu
kocişine söyle pammık göbiş de bir müddet daha misafir sende sonra o da kalmıcak
kızz ne 1 senesi çok daha yakın bir zamanda rabbim nasip ederse inşallah başarı hikayelerimizi yazıcazayy böyle midemde kelebekler uçuşuyo buda bir Aşk artık bizim için

ayşecim ben yürüdüm.. nasıl iyi geldi biliyormusun.. Şahaneydi.. hafif hafif çiseleyen yağmura eşlik eden hoş esinti :)) 45 dk.yürüyerek negatiflikten arınmış bir şekil de eve döndüm...
ne iyi etmişsin yürümüşsün nilüm oh çok da iyi gelmiş harika
bende çok severim o havayı hazırlandım tam çıkıyorken yağmur şiddetlendi balkondan seyretmekle yetindim

tatlım ne mutlu sana hedefine ulşatın ve kilo almadan ilk haftanı geçirdinşu na ramazan rehaveti var çok takılma spora falan bayram ertesi fazlasıyla telafi edeceksin zaten

aleyküm selam banum hayırlı cumalar aminnn
harikasın bitanem dünün yorgunluğunu bugün atarsın ödem de kalmaz bol bol suyunu da içer dinlenirsin ay evet ya havaya bak yürüyemiyoruz

ayy çok güldüm bende tipik terazi
''Terazi: Rahibe Teressa ile Lady Gaga arasında bi yerdedir. Çok pis aşık olur, çok çabuk unutur. Ruh hali değişkendir, evlenip çocuk mu yapsa, albüm yapıp stadyum konserlerine mi çıksa karar veremez. ''
ayy evett ahaha

***5. Takım 521. Etap***

moni (94,0/ / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
lydznp (84,8/ / /% )
sabit

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,4/70,5 /-0,1 /%-0,14 )
wendigo (66,1/66,0/0,1 /% 0,15)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…