Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay samsuna kadar zayıflasam bari:işsiz:
Ortim sen samsuna kadarını düşünme samsunu ve sonrasını düşün. Orti tavsiyesi :KK19:
yaa o yuzden dilenci bile dedim yolda trafik isiklarinda bekleyen cocuklarla yasli mendil satan teyzelere veriyom ben bu arada bir atlatalim da hayirlisi ile yapariz boyle seyler soylenmez ama kirsal okullardaki ogrencilere yardim ediyorum kiyafetten kirtasiyeye kadar en guzel yardiminda bu oldugunu dusunuyorum
Apandisti patlamadan almislar henuz ameliyattan cikmadi ama oyle haber geldi
Iyi çok şükür :dua:

günün ilk menüsü benden gelsin kızzzz fancynancy fancynancy nerdesin

kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 kk peynir 1 tk tereyağı 1 tk kayısı reçeli 1 dilim tbe 2 kupa yeşil çay

ara sade türk kahvesi 1 kuru incir tarçınlı 10 fıstık

öğlen 2 kk peynirli 1 tabak salata

ara 2 taze kayısı 2 yk yoğurt 1 yk chia

akşam 1 tabak taze fasulye 1 kase naneli pul biberli yoğurt( 1 kilo fasulyeye 2 yk kaşığı zeytinyağı koydum)

su 2 ye tamamlarım

spor 45 dk eliptik 60 kol direnç lastiği ile 10 saniye plank çok zor plank anam:spor:

Oooo hedef büyük hadi bakalım, benim tatilde 9 Eylül'de keşke bende 70 kg olsam.

Bu arada sabahtan beri kaçamağım olmadı, gün bitene kadar inşallah böyle devam ederim.
InşALLAH :dondurma:
bak sonra başka rakip arasan fena olur malum bana orti sanada rakip dayanmıyo:KK70::KK70::KK70::KK70:
Bu sefer kırın su şeytanın bacağını :KK70:
Zayıflama temelde matematik hesabına dayalıdır. Harcadığınız enerjinin altında beslenirseniz kilo verebilirsiniz. Elbette ki sağlık için de kaliteli besinlere ağırlık vermek gerek. Kilo aldıran besinleri hangi porsiyon ve sıklıkta tükettiğinizi gözden geçirin.
mantıklı:rapci:
Vaaayyy Nilgün artık bilimsel takılmaya başladın. Ondan mi bu kilolar böyle eriyip gidiyor kuşum :KK19:
fancynancy fancynancy şuan tam kaç kilosun tartıldın mı bugun:KK76:
kızlar duyan duymayana haber versin ilk 72 yi gören kazanır beni destekleyin lütfen:KK52:
ferahıda köstekleyin lütfen :KK67::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Destekler nilgün'e köstek yapmayalım ya feraha da kıyamadım şimdi :KK19:

InşALLAH :dondurma:

Bu sefer kırın su şeytanın bacağını :KK70:

Vaaayyy Nilgün artık bilimsel takılmaya başladın. Ondan mi bu kilolar böyle eriyip gidiyor kuşum :KK19:

Destekler nilgün'e köstek yapmayalım ya feraha da kıyamadım şimdi :KK19:
bilimsel takılıyorum artık:KK59::KK70::KK70::KK70:
kıy kız kıy sen ona kıymazsan o bana kıyacak:bicak::KK70::KK70::KK70:

Kizlar oglusu odaya aldik daha ayilmadi verilmis sadakamiz varmis patlamak uzereymis dr 5 gun hastanede yatacaksiniz dedi rahatladim biraz haber vereyim dedim
Neyse korkulacak birşey kalmadı çok şükür. ALLAH bugünleri aratmasin.
kılık değiştirip değiştirip kaptanın önüne çıkalım belki oda bizi zengin eder:KK70:
Mendil satalım. Mendil satanlara veriyormuş :KK70:
oda doğru:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:dost acı söyler diyosun
Kız seni sevdiğimden diyorum :KK48:

ay ben anca müsait oldum eliptik yapmaya gidiyorum :spor::spor::spor: rakibime duyrulur:KK76::KK76::KK76:geçcem ben seniiiiiiiiii:KK62::KK62::KK62::KK62:
yatcam kalkcam yatcam kalkcam hopp 72:KK55:
Benden sana gelsin Nilgüncümmmmm
IMG_9127.webp

Böyle konularda eline su dökemem tabisideeee :KK70::KK70::KK70: iki rakibim varr biri sen öbürü de thy diyerek kokunç kötü bir espriyle sözümü bitireyim. Ayyy kendimden soğudum iyi mi :KK70::KK70::KK70::KK70:
thy haberi varmı rakip olduğunuzdan:KK70::KK70::KK70::KK70:
Arsız olmuşun hepten sennnn, böylesini de görmedim heeeee :KK11: bak bak köstekliceklermiş beniii
hahah annem hep der bu dünya arsızlarla karsızların:KK70::KK70::KK70::KK70:
Sabah tartılır haber veririm şekerim, sende tartıl yarın oki?
hadi bakalım start:KK55:

günün ilk menüsü benden gelsin kızzzz fancynancy fancynancy nerdesin

kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 kk peynir 1 tk tereyağı 1 tk kayısı reçeli 1 dilim tbe 2 kupa yeşil çay

ara sade türk kahvesi 1 kuru incir tarçınlı 10 fıstık

öğlen 2 kk peynirli 1 tabak salata

ara 2 taze kayısı 2 yk yoğurt 1 yk chia

akşam 1 tabak taze fasulye 1 kase naneli pul biberli yoğurt( 1 kilo fasulyeye 2 yk kaşığı zeytinyağı koydum)

su 2 ye tamamlarım

spor 45 dk eliptik 60 kol direnç lastiği ile 10 saniye plank çok zor plank anam:spor:
Geldim kız, amaannn bi de o yorgunluğa senin gazına eliptik. Menü de paylaşıcam birazdan.

Back
X