- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.861
Ay çok güldümGünaydınlar :)
Kız Nilgün sana n'oluyo? Mis gibi köy havası organik yaşamda ne ölü gibiliğiymiş? Trafik pis hava çekiyorsun sanki, kendine gel bakim.
Haha yok oyle sanmıyorum aslında ama insanlar artık lohusa gozuyle bakmazlar bana diye dedim, 40'ın da çıkmış ne lohusalığı derler, inanmazlar diyeyoksa bana her gün lohusalık diyebilirim
Ay çok güldümoksijen çarpıyo demekki..
hadi gözün aydın 40 ınızda çıktıBu arada bugün Umut 40 günlük oldu, 40'ımız çıkıyor yani
Artık lohusa kafası bahanesini de kullanamayacağım
Cnm en az 6 ay surer lohusalik ne 40 gunuBu arada bugün Umut 40 günlük oldu, 40'ımız çıkıyor yani
Masallah parky cim cok sevindim tatlim ne guzel takima geri donmeyi dusunurmusunmerhaba eski takımım nasılsınız bir zamanlar bu grupta 96 yı deviremiyordum hatırlarsanız doktora gittiğimde insülin direncimin olduğunu hatta çok yüksek olduğunu öğrenmiştim,sizler için ufak bir güncelleme yapmaya geldim gideli ne kadar oldu bilmiyorum ama şu an 82 kiloyum hatta 81 in içine girmiş gibiyim tamamen yerleşince o kilodayım diyorum ne bir diyetisyen ne başka bir şey kendimce karatayvari fakat meyve de yiyerek beslenme düzenimi değiştirdim diyet yapmıyolrum beslenme düzenimi değiştirdim gerçekten hayatımda ekmeğe yer kalmadı ama vücudun ilerde dengesini kaybetmemesi adına ara sıra bir kaç lokma ekmektir börektir tüketiyorum bunu ayda bir bilemediniz iki kere tabi,meyveyide yazın hergün tüketmeye çalıştım ramazandan ötürü ramazan sonrası da meyve olayını hafta da 3 e çekmeyi planlıyorum hepinize saygılarımı sunuyorum.
bu arada en son doktorum direnç yok şeker değilsin dedi çok fazla işe yaradı 50 olan değeri,m 8,3 e düştü.
tabiki bayram sonrasında bir başvuru yapmak istiyorum bende :)Cnm en az 6 ay surer lohusalik ne 40 gunu
Masallah parky cim cok sevindim tatlim ne guzel takima geri donmeyi dusunurmusun
merhaba eski takımım nasılsınız bir zamanlar bu grupta 96 yı deviremiyordum hatırlarsanız doktora gittiğimde insülin direncimin olduğunu hatta çok yüksek olduğunu öğrenmiştim,sizler için ufak bir güncelleme yapmaya geldim gideli ne kadar oldu bilmiyorum ama şu an 82 kiloyum hatta 81 in içine girmiş gibiyim tamamen yerleşince o kilodayım diyorum ne bir diyetisyen ne başka bir şey kendimce karatayvari fakat meyve de yiyerek beslenme düzenimi değiştirdim diyet yapmıyolrum beslenme düzenimi değiştirdim gerçekten hayatımda ekmeğe yer kalmadı ama vücudun ilerde dengesini kaybetmemesi adına ara sıra bir kaç lokma ekmektir börektir tüketiyorum bunu ayda bir bilemediniz iki kere tabi,meyveyide yazın hergün tüketmeye çalıştım ramazandan ötürü ramazan sonrası da meyve olayını hafta da 3 e çekmeyi planlıyorum hepinize saygılarımı sunuyorum.
bu arada en son doktorum direnç yok şeker değilsin dedi çok fazla işe yaradı 50 olan değeri,m 8,3 e düştü.
hala hızlı veremiyorum ama veriyorum şükürler olsun darısı hepimizin başına inşaallahben geldiğimde sende burdaydın, ne güzel izinden boool bol kilo vererek dönmüşsün, tebrik ederim, darısı tüm isteyen arkadaşlarıma.
hala hızlı veremiyorum ama veriyorum şükürler olsun darısı hepimizin başına inşaallah
bir de kendime instagram açtım fatanneden fitanneye konusumotivasyon oluyor
Hoş geldin kızz ne yaptın öyle aferin sana valla tebrik ederim ne zorlanmıştın 96takılmıştın çok sevindim..:) gitme artık don aramızamerhaba eski takımım nasılsınız bir zamanlar bu grupta 96 yı deviremiyordum hatırlarsanız doktora gittiğimde insülin direncimin olduğunu hatta çok yüksek olduğunu öğrenmiştim,sizler için ufak bir güncelleme yapmaya geldim gideli ne kadar oldu bilmiyorum ama şu an 82 kiloyum hatta 81 in içine girmiş gibiyim tamamen yerleşince o kilodayım diyorum ne bir diyetisyen ne başka bir şey kendimce karatayvari fakat meyve de yiyerek beslenme düzenimi değiştirdim diyet yapmıyolrum beslenme düzenimi değiştirdim gerçekten hayatımda ekmeğe yer kalmadı ama vücudun ilerde dengesini kaybetmemesi adına ara sıra bir kaç lokma ekmektir börektir tüketiyorum bunu ayda bir bilemediniz iki kere tabi,meyveyide yazın hergün tüketmeye çalıştım ramazandan ötürü ramazan sonrası da meyve olayını hafta da 3 e çekmeyi planlıyorum hepinize saygılarımı sunuyorum.
Haha o da iyiymiş ben de deneyeyim de bakalım geçerli bir mazeret sayarlar mı? :)benim bi arkadaşım doğum izninin bitişinden 2 yıl sonrasına kadar (malum o döneme kadar ücretsiz izin alınabiliyo) lohusayım ben üstüme gelmeyin derdi :) sende aynı taktiği uygula canım, çoook uzun yol var daha :)
Aaa cok sevindim yaa, hadi dön madem aramıza :)merhaba eski takımım nasılsınız bir zamanlar bu grupta 96 yı deviremiyordum hatırlarsanız doktora gittiğimde insülin direncimin olduğunu hatta çok yüksek olduğunu öğrenmiştim,sizler için ufak bir güncelleme yapmaya geldim gideli ne kadar oldu bilmiyorum ama şu an 82 kiloyum hatta 81 in içine girmiş gibiyim tamamen yerleşince o kilodayım diyorum ne bir diyetisyen ne başka bir şey kendimce karatayvari fakat meyve de yiyerek beslenme düzenimi değiştirdim diyet yapmıyolrum beslenme düzenimi değiştirdim gerçekten hayatımda ekmeğe yer kalmadı ama vücudun ilerde dengesini kaybetmemesi adına ara sıra bir kaç lokma ekmektir börektir tüketiyorum bunu ayda bir bilemediniz iki kere tabi,meyveyide yazın hergün tüketmeye çalıştım ramazandan ötürü ramazan sonrası da meyve olayını hafta da 3 e çekmeyi planlıyorum hepinize saygılarımı sunuyorum.
Iste kaptanım yasayan bilir de yasamayanlara anlatamam derdimi :)Cnm en az 6 ay surer lohusalik ne 40 gunu
he valla gitmiyordu çok acıkıyordum elim ayağım boşalıyordu meğersem insülinle ilgili bir değerin maksimum sınırı 25 iken bende 50 imiş..ekmeği kestim faydalı yağlar tükettim hareketi arttırdım pilav makarna hamurişi binde bir tüketmeye başladım aslında meyveyide kessem süper olacak geçen ay öksürmekten tahlil verirken rica ettim doktor şekerin falan yok dedi bir mutlu oldum ama bu direncin sıfırlandığı anlamına gelmiyor dikkat etmeye devam ediyorumHoş geldin kızz ne yaptın öyle aferin sana valla tebrik ederim ne zorlanmıştın 96takılmıştın çok sevindim..:) gitme artık don aramıza
Kız ben bu adamla evlenince böyle oldum aslında. Bu benim durulmuş halim. Eskiden oooo.... şarkılar söyleyerek dans ederek uyanırdım.günaydın ne bu enerji bacımsırrını bizede ver ölü gibiyim bu sabah
Onu bayram telaşı sardı. Baklava börek yapacak ve yiyemeyecek. Mutsuzluğu o.Günaydınlar :)
Kız Nilgün sana n'oluyo? Mis gibi köy havası organik yaşamda ne ölü gibiliğiymiş? Trafik pis hava çekiyorsun sanki, kendine gel bakim.
Kötü gelin seniGünaydınlar
Bıngıldak sanki bugün daha iyi gibi ya, elime o göcüklük gelmedi gibi.
Bir de maalesef benim kv'den soğumam lohusalık kafasından değil, ben ondan soguyalı baya oldu :)
Olmaz herhalde, bugün daha iyi gibi
Kaptanım yol yorgunu olsa da aynı, olmasa da.. Kadının huyu böyle yani. Yoksa tabi ki zaten 3 günlüğüne gelmişler, bi şey beklemek saçma olur da hep aynı şeyi yapıyor. Neyse bakmasın daha iyi.
Iste en son doğumda gelmişlerdi ve tavır yine aynıydı. Dedim ya kadının huyu böyle. Cok sık gelmiyorlar aslında ama sürekli aynı şeyle karşılaşınca artık bana da geliyorlar yani...
Akrep burcuyum hedefcim sen ne burcusun?
Yeri geldiğinde lafı gediğine koyup rahatlıyorum Aysecim. Anca öyle oluyor. Sagolsun zaten cogu zaman öylesine konuştuğu için bana laf söyleyecek cok fırsat geçiyor.
Onu bayram telaşı sardı. Baklava börek yapacak ve yiyemeyecek. Mutsuzluğu o.
Evet ben de sütten çıkmış ak kaşık sayılmam, onu kabul ediyorum ama sen de akrep burcusun bak anlarsın, biz durduk yere böyle şey yapar mıyız? :)Kötü gelin seni
Hahah o iddiaya ben de girerim, tabi ki yiyecek
her iddiasına varım; yiyecek!
Oy MAŞALLAH paşamaBu arada bugün Umut 40 günlük oldu, 40'ımız çıkıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?