Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haha yok oyle sanmıyorum aslında ama insanlar artık lohusa gozuyle bakmazlar bana diye dedim, 40'ın da çıkmış ne lohusalığı derler, inanmazlar diye yoksa bana her gün lohusalık diyebilirim

benim bi arkadaşım doğum izninin bitişinden 2 yıl sonrasına kadar (malum o döneme kadar ücretsiz izin alınabiliyo) lohusayım ben üstüme gelmeyin derdi :) sende aynı taktiği uygula canım, çoook uzun yol var daha :)

Ay çok güldüm oksijen çarpıyo demekki..

olabilir canım, bol oksijen yorgunlukta yapar zaten, azıcık bahçeye çıkma olmazsa camları kapat kendini odaya kilitle solu orda karbondiyoksiti

merhaba eski takımım nasılsınız bir zamanlar bu grupta 96 yı deviremiyordum hatırlarsanız doktora gittiğimde insülin direncimin olduğunu hatta çok yüksek olduğunu öğrenmiştim,sizler için ufak bir güncelleme yapmaya geldim gideli ne kadar oldu bilmiyorum ama şu an 82 kiloyum hatta 81 in içine girmiş gibiyim tamamen yerleşince o kilodayım diyorum ne bir diyetisyen ne başka bir şey kendimce karatayvari fakat meyve de yiyerek beslenme düzenimi değiştirdim diyet yapmıyolrum beslenme düzenimi değiştirdim gerçekten hayatımda ekmeğe yer kalmadı ama vücudun ilerde dengesini kaybetmemesi adına ara sıra bir kaç lokma ekmektir börektir tüketiyorum bunu ayda bir bilemediniz iki kere tabi,meyveyide yazın hergün tüketmeye çalıştım ramazandan ötürü ramazan sonrası da meyve olayını hafta da 3 e çekmeyi planlıyorum hepinize saygılarımı sunuyorum.
bu arada en son doktorum direnç yok şeker değilsin dedi çok fazla işe yaradı 50 olan değeri,m 8,3 e düştü.

tünaydın şekerler
yaz bitecek neredeyse ama havalar daha yeni yeni düzeldiğinden benim vücud bahar sanıyor ve bahar yorgunluğuna girdi bir haftadırne ödemden kurtulabildim ne de yerimden kalkabiliyorum davul gibiyim resmen

Bu arada bugün Umut 40 günlük oldu, 40'ımız çıkıyor yani
Artık lohusa kafası bahanesini de kullanamayacağım
hadi gözün aydın 40 ınızda çıktımaşallah size sağlıklı sıhhatli çok güzel bir ömür sürün inşallah

Cnm en az 6 ay surer lohusalik ne 40 gunu
Masallah parky cim cok sevindim tatlim ne guzel takima geri donmeyi dusunurmusun

ben geldiğimde sende burdaydın, ne güzel izinden boool bol kilo vererek dönmüşsün, tebrik ederim, darısı tüm isteyen arkadaşlarıma.

ben geldiğimde sende burdaydın, ne güzel izinden boool bol kilo vererek dönmüşsün, tebrik ederim, darısı tüm isteyen arkadaşlarıma.
hala hızlı veremiyorum ama veriyorum şükürler olsun darısı hepimizin başına inşaallah
bir de kendime instagram açtım fatanneden fitanneye konusu motivasyon oluyor

hala hızlı veremiyorum ama veriyorum şükürler olsun darısı hepimizin başına inşaallah
bir de kendime instagram açtım fatanneden fitanneye konusu motivasyon oluyor

evet instagram motivasyonu hep yüksekte tutmaya yardımcı oluyor, kesinlikle devam o zaman.

Hoş geldin kızz ne yaptın öyle aferin sana valla tebrik ederim ne zorlanmıştın 96takılmıştın çok sevindim..:) gitme artık don aramıza

Haha o da iyiymiş ben de deneyeyim de bakalım geçerli bir mazeret sayarlar mı? :)
Aaa cok sevindim yaa, hadi dön madem aramıza :)
Cnm en az 6 ay surer lohusalik ne 40 gunu
Iste kaptanım yasayan bilir de yasamayanlara anlatamam derdimi :)

Hoş geldin kızz ne yaptın öyle aferin sana valla tebrik ederim ne zorlanmıştın 96takılmıştın çok sevindim..:) gitme artık don aramıza
he valla gitmiyordu çok acıkıyordum elim ayağım boşalıyordu meğersem insülinle ilgili bir değerin maksimum sınırı 25 iken bende 50 imiş..ekmeği kestim faydalı yağlar tükettim hareketi arttırdım pilav makarna hamurişi binde bir tüketmeye başladım aslında meyveyide kessem süper olacak geçen ay öksürmekten tahlil verirken rica ettim doktor şekerin falan yok dedi bir mutlu oldum ama bu direncin sıfırlandığı anlamına gelmiyor dikkat etmeye devam ediyorum
teşekkür ederim bu arada özlemişim sizleri

günaydın ne bu enerji bacımsırrını bizede ver ölü gibiyim bu sabah
Kız ben bu adamla evlenince böyle oldum aslında. Bu benim durulmuş halim. Eskiden oooo.... şarkılar söyleyerek dans ederek uyanırdım.
Şimdi bayramda plan yaptım az da kaldı yarın akşamda gezmece eğlenmece var. Mutlu oldum. Benim eşim sagolsu boğa burcu ve coook uyuşuk. Ben plan yapmazsam bütün gün uyuyabilir. Arada bir yere gitmek istesem ne işimiz var der. (Ama gidelim der) onu dediği ana benim hevesim ölür. Bu programlara hiçbirşey demeden tamam dedi ya.... arıza çıkarana kadar bu keyif sürer

Kötü gelin seni

Oy MAŞALLAH paşama
Lohusa kafası canım 6ay sürer o kadar kolay değil. 40 günde bedenin toparlaniyor. Psiko 6 ay. Devam lohusaliga. Ayrıca tadını çıkar canım ya.. Ben lohusayim karışmayın, ben lohusayim dokunmayın, ben lohusayim benim dediğim olsun.....
Ben yapmadım sen yap. Don kişot gibi düşme ortalığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…