- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.881
Valla şimdiye kadar o jokeri baya kullandım ama özellikle eşimin artık lohusalığıma inanacağını sanmıyorum :) yaşayan bilir hala lohusalığın devam ettiğini ama işte erkek milletine nasıl anlatacaksın :)Oy MAŞALLAH paşama
Lohusa kafası canım 6ay sürer o kadar kolay değil. 40 günde bedenin toparlaniyor. Psiko 6 ay. Devam lohusaliga. Ayrıca tadını çıkar canım ya.. Ben lohusayim karışmayın, ben lohusayim dokunmayın, ben lohusayim benim dediğim olsun.....
Ben yapmadım sen yap. Don kişot gibi düşme ortalığa
Bence de tadına bakacak olmuş mu diye
her iddiasına varım; yiyecek!
Bekliyoruz o zaman bayram sonrasitabiki bayram sonrasında bir başvuru yapmak istiyorum bende :)
esine deki bedeni lohusalik 40 gun psiko olani 6 ay ona goreValla şimdiye kadar o jokeri baya kullandım ama özellikle eşimin artık lohusalığıma inanacağını sanmıyorum :) yaşayan bilir hala lohusalığın devam ettiğini ama işte erkek milletine nasıl anlatacaksın :)
Aaa... ne münasebet. Biz haddini bilmeyene haddini bildiririz. Kim ne istiyor neyi hak ediyorsa karşılığını alır.Evet ben de sütten çıkmış ak kaşık sayılmam, onu kabul ediyorum ama sen de akrep burcusun bak anlarsın, biz durduk yere böyle şey yapar mıyız? :)
Ben tahmin etmişim desem
lydznp ve hedefcim ben ağlayan bir çocuk görüp duydum mu ortamı anında terk ederdim ve kesinlikle çocuk istemiyordum. Evlendikten 8 yıl sonra fikrim değişti bir şekilde, ama kısmet olmadı. Kızıma çok zor hamile kaldım ve öncesinde de dış gebelik yüzünden maalesef bebeğimi kaybettim ama üzülmeyin çok küçüktü
Şimdi diyeceğim o ki, iyi ki 32 yaşında doğurmuşum çünkü ben kendi adıma söylüyorum kesinlikle hamurumda annelik olduğunu düşünmüyordum. Yani sabrım olup, çocuk yetiştirebileceğimi düşünemiyordum. Sabahlara kadar dizi izleme, akşam ellerimizde playstation oyunları vs vs. Epey eğlendik aslında bebeğimiz olana kadar.Tabi 24 yaşındaki aklımla şimdiki aklım aynı değil, karakter olarak benim geç anne olmam benim lehime oldu diye düşünüyorum. Erken anne olan arkadaşlarım da var ki bir tanesi 21 yaşında anne oldu ve halinden çokta memnun :) biraz da yapı meselesi galiba. Heee ilerde saçımı başımı yolar mıyım çok geç kalmışım diye pişmanlığından onu bilemem, o zaman konuşuruz yine
@inatettimolacak böyle biri mi vardı bizim takımda? Akibeti nedir? Özge nerelerdesin gittin trabzona sesini soluğun çıkmaz oldu.
morordek böyle fırsat eline geçmez bir daha kullan kaynanayi kullanabildigin kadar. Is güç de pek sevmeyip rahatsız olursa ayağı kesilir bir müddet.
hedef38beden benim bir Ablam vardı. Sizin gibi hiç çocuk düşünmüyorlardı. 10yıl çocuk yapmadı ki eşi kesinlikle karşıydı. Çocuklu eve gitmezlerdi. Abla 30 yaşına geldiğinde yaş geçiyor belki olmayacak diye düşünürken korunmayı bırakmış. Hamile kaldı. Ali Abi önce bir öfkelenmiş falan filana sonra kızları doğduğunda ağlamış. Tansu neden daha önce yapmadın böyle birşey. Biz bunca sene amaçsız yasamisiz demiş. Şimdi kızları 25 yaşında. Hayat dediğin şeyi hep sen sekillendiremiyorsun. Bir yerden biri bir dokunuş yapıyor. :)
Benimde bu sabah nedense coskulu coskulu yazasım var ama tel bu kadarı na müsaade ediyor. Öptüm sizi şekerler
Günaydınlar
Bıngıldak sanki bugün daha iyi gibi ya, elime o göcüklük gelmedi gibi.
Bir de maalesef benim kv'den soğumam lohusalık kafasından değil, ben ondan soguyalı baya oldu :)
Olmaz herhalde, bugün daha iyi gibi
Kaptanım yol yorgunu olsa da aynı, olmasa da.. Kadının huyu böyle yani. Yoksa tabi ki zaten 3 günlüğüne gelmişler, bi şey beklemek saçma olur da hep aynı şeyi yapıyor. Neyse bakmasın daha iyi.
Iste en son doğumda gelmişlerdi ve tavır yine aynıydı. Dedim ya kadının huyu böyle. Cok sık gelmiyorlar aslında ama sürekli aynı şeyle karşılaşınca artık bana da geliyorlar yani...
Akrep burcuyum hedefcim sen ne burcusun?
Yeri geldiğinde lafı gediğine koyup rahatlıyorum Aysecim. Anca öyle oluyor. Sagolsun zaten cogu zaman öylesine konuştuğu için bana laf söyleyecek cok fırsat geçiyor.
Bu arada bugün Umut 40 günlük oldu, 40'ımız çıkıyor yani
Artık lohusa kafası bahanesini de kullanamayacağım
Derim demeye ama inanır mı bilmem :)esine deki bedeni lohusalik 40 gun psiko olani 6 ay ona gore
Ben de aynen öyle düşünüyorum o yüzden hak edene hak ettiği lafı söylüyorumAaa... ne münasebet. Biz haddini bilmeyene haddini bildiririz. Kim ne istiyor neyi hak ediyorsa karşılığını alır.
Ya bir yandan zorlandığım zamanlar çok oldu tabi ama bir yandan ben de diyorum ne çabuk geçti diye. Hareket, aksiyon, macera bitmediği için nasıl geçtiğini anlamadım sanırımAyy nasıl çabuk geçiyor zaman.(Tabi muhtemelen gel bir de onu bana sor diyorsundur.)
Maşallah paşaya.
Derim demeye ama inanır mı bilmem :)
Ben de aynen öyle düşünüyorum o yüzden hak edene hak ettiği lafı söylüyorum
Ya bir yandan zorlandığım zamanlar çok oldu tabi ama bir yandan ben de diyorum ne çabuk geçti diye. Hareket, aksiyon, macera bitmediği için nasıl geçtiğini anlamadım sanırım
Az daha var. Hele bir gülücük ve kahkaha atmaya başlasın o zaman sevmelere doyamazsın.Artık bundan sonrası inşallah daha rahat olacak ördekcim.
Tadını çıkarma zamanı gelmiştir herhalde :)
Günden güne daha iyi oluyor hedefcim :)Artık bundan sonrası inşallah daha rahat olacak ördekcim.
Tadını çıkarma zamanı gelmiştir herhalde :)
Aslında hafiften gülücükler başladı :) ağzına burnuna dokunuyorum severken, gülümsüyor kerata :) bilinçli mi yapıyor bilmiyorum ama cok hoş cidden :)Az daha var. Hele bir gülücük ve kahkaha atmaya başlasın o zaman sevmelere doyamazsın.morordek
Aaa tüh göremeyecek miyiz?Ben Zeynep'in spor videosunu yükleyecektim ama beceremedim kızlar. Medya linki istiyor. Şimdi durduk yere çocuğu youtube da paylaşmanın manası yok dedim. Kaldı öyle
dellendirmeyinDerim demeye ama inanır mı bilmem :)
Ben de aynen öyle düşünüyorum o yüzden hak edene hak ettiği lafı söylüyorum
Ya bir yandan zorlandığım zamanlar çok oldu tabi ama bir yandan ben de diyorum ne çabuk geçti diye. Hareket, aksiyon, macera bitmediği için nasıl geçtiğini anlamadım sanırım
Hahahahdellendirmeyinbeni lan dağılın diye bağır o zaman derler bu lohusa psikolojisinde diye
sonrada sessizce annemle umut kalabilir de
Aman sen dileklerine dikkat et kuzucumCanım senin şartlar öyle gelişmiş. Yapacak birşey yok. Ama ben kendimi bildigim zamandan beri hep evlenirsem çocuk için evlenirim onda da adamın 2 yılı var çocuk oldu oldu olmadı tekme. Haa... çocuk olduktan sonrada 6 ayı var. Diyordum. Dua kapım acıkmış. Evlendim 2.evliklik yıldönümünde oğlum doğdu. Oğlum 6 aylikkende boşandık. Şimdiki evlilik için sadece sevgi saygı ve huzur dilemişti. Sağolsun kocam genel olarak öfkeden besleniyor. Arada gazını alınca rahatlıyoruz. En azından evine eşine evladına sadık diyoruz.
Ana fikir: yazar burada çocuk da yaparım kariyerde diyen özgür asi ruhken yaş aldıkça bağlanma isteği oluşmuş. Zaman herşeyi değiştirebilir. Bugünkü fikir yarın değişebilir
Valla heeee.Günaydınlar :)
Kız Nilgün sana n'oluyo? Mis gibi köy havası organik yaşamda ne ölü gibiliğiymiş? Trafik pis hava çekiyorsun sanki, kendine gel bakim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?