Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sevimlisin ya.
Sıkıntılı bir olayı bile ne güzel anlatmışsın.
Çocuğun kafası göçük kalmasın nedir
Bir şey olmaz inşallah ördekcim.

Kuzucum umut paşa 2 aylık olsun uykusu düzene girecek, en azından 40ı bi çıksın. Annenle de zaman geçirip beraber bişiler paylaşıyorsunuz Emin'im memnundur hayatından. Takılma sen.

seyma cim kizlar guzrl seyler soylemis takilma gidecekler nasil olsa belki yol yorgunu falandir
Yarin ver eline umutu anne gece hic uyutmadi sen biraz bak da ben uyuyayim annemde yemek yapsun de git odana umut aglayana kadar cikma yanlarina

Ne kadar sürede bir geliyor ne kadar kalıyorlar ördekcim?
Eğer çok nadir geliyorsa çok da takmamak gerekli diye düşünüyorum ben.
Sabır sabır deyip geçmek en güzeli ama eğer sıklığı fazlaysa o zaman sorun..

Hangi burçsun ördekcim?
Bende de var bu huy ama çok kötü.
Birisinden rahatsız olunca her şeyi gözüme batıyor abartılı şekilde.
Sonradan da sevemiyorum kolay kolay.

Kızlar Kadir geceniz mübarek olsun. Güzel bir mesaj geldi bana, sizle de paylaşmak istedim.

*|* Irmak vadiden, sevda denizden, dua yürekten kopar gelir. Yüreğimdeki duaya ortak ettim seni. Sende dualarından mahrum etme beni. Dostun hası huzur verir, muhabbeti ömür verir, yüzündeki tebessüm cemali Resul'den gelir. Rabbim ömrüne ömür, gönlüne huzur versin. Kadir geceniz mübarek olsun.

lydznp ve hedefcim ben ağlayan bir çocuk görüp duydum mu ortamı anında terk ederdim ve kesinlikle çocuk istemiyordum. Evlendikten 8 yıl sonra fikrim değişti bir şekilde, ama kısmet olmadı. Kızıma çok zor hamile kaldım ve öncesinde de dış gebelik yüzünden maalesef bebeğimi kaybettim ama üzülmeyin çok küçüktü
Şimdi diyeceğim o ki, iyi ki 32 yaşında doğurmuşum çünkü ben kendi adıma söylüyorum kesinlikle hamurumda annelik olduğunu düşünmüyordum. Yani sabrım olup, çocuk yetiştirebileceğimi düşünemiyordum. Sabahlara kadar dizi izleme, akşam ellerimizde playstation oyunları vs vs. Epey eğlendik aslında bebeğimiz olana kadar. Tabi 24 yaşındaki aklımla şimdiki aklım aynı değil, karakter olarak benim geç anne olmam benim lehime oldu diye düşünüyorum. Erken anne olan arkadaşlarım da var ki bir tanesi 21 yaşında anne oldu ve halinden çokta memnun :) biraz da yapı meselesi galiba. Heee ilerde saçımı başımı yolar mıyım çok geç kalmışım diye pişmanlığından onu bilemem, o zaman konuşuruz yine

Canım senin şartlar öyle gelişmiş. Yapacak birşey yok. Ama ben kendimi bildigim zamandan beri hep evlenirsem çocuk için evlenirim onda da adamın 2 yılı var çocuk oldu oldu olmadı tekme. Haa... çocuk olduktan sonrada 6 ayı var. Diyordum. Dua kapım acıkmış. Evlendim 2.evliklik yıldönümünde oğlum doğdu. Oğlum 6 aylikkende boşandık. Şimdiki evlilik için sadece sevgi saygı ve huzur dilemişti. Sağolsun kocam genel olarak öfkeden besleniyor. Arada gazını alınca rahatlıyoruz. En azından evine eşine evladına sadık diyoruz.
Ana fikir: yazar burada çocuk da yaparım kariyerde diyen özgür asi ruhken yaş aldıkça bağlanma isteği oluşmuş. Zaman herşeyi değiştirebilir. Bugünkü fikir yarın değişebilir

inatettimolacak böyle biri mi vardı bizim takımda? Akibeti nedir? Özge nerelerdesin gittin trabzona sesini soluğun çıkmaz oldu.
morordek böyle fırsat eline geçmez bir daha kullan kaynanayi kullanabildigin kadar. Is güç de pek sevmeyip rahatsız olursa ayağı kesilir bir müddet.
hedef38beden benim bir Ablam vardı. Sizin gibi hiç çocuk düşünmüyorlardı. 10yıl çocuk yapmadı ki eşi kesinlikle karşıydı. Çocuklu eve gitmezlerdi. Abla 30 yaşına geldiğinde yaş geçiyor belki olmayacak diye düşünürken korunmayı bırakmış. Hamile kaldı. Ali Abi önce bir öfkelenmiş falan filana sonra kızları doğduğunda ağlamış. Tansu neden daha önce yapmadın böyle birşey. Biz bunca sene amaçsız yasamisiz demiş. Şimdi kızları 25 yaşında. Hayat dediğin şeyi hep sen sekillendiremiyorsun. Bir yerden biri bir dokunuş yapıyor. :)

Günaydınlar
Bıngıldak sanki bugün daha iyi gibi ya, elime o göcüklük gelmedi gibi.
Bir de maalesef benim kv'den soğumam lohusalık kafasından değil, ben ondan soguyalı baya oldu :)
Çok sevimlisin ya.
Sıkıntılı bir olayı bile ne güzel anlatmışsın.
Çocuğun kafası göçük kalmasın nedir
Bir şey olmaz inşallah ördekcim.

Olmaz herhalde, bugün daha iyi gibi
seyma cim kizlar guzrl seyler soylemis takilma gidecekler nasil olsa belki yol yorgunu falandir
Yarin ver eline umutu anne gece hic uyutmadi sen biraz bak da ben uyuyayim annemde yemek yapsun de git odana umut aglayana kadar cikma yanlarina
Kaptanım yol yorgunu olsa da aynı, olmasa da.. Kadının huyu böyle yani. Yoksa tabi ki zaten 3 günlüğüne gelmişler, bi şey beklemek saçma olur da hep aynı şeyi yapıyor. Neyse bakmasın daha iyi.
Iste en son doğumda gelmişlerdi ve tavır yine aynıydı. Dedim ya kadının huyu böyle. Cok sık gelmiyorlar aslında ama sürekli aynı şeyle karşılaşınca artık bana da geliyorlar yani...
Hangi burçsun ördekcim?
Bende de var bu huy ama çok kötü.
Birisinden rahatsız olunca her şeyi gözüme batıyor abartılı şekilde.
Sonradan da sevemiyorum kolay kolay.
Akrep burcuyum hedefcim sen ne burcusun?
morordek böyle fırsat eline geçmez bir daha kullan kaynanayi kullanabildigin kadar. Is güç de pek sevmeyip rahatsız olursa ayağı kesilir bir müddet
Yeri geldiğinde lafı gediğine koyup rahatlıyorum Aysecim. Anca öyle oluyor. Sagolsun zaten cogu zaman öylesine konuştuğu için bana laf söyleyecek cok fırsat geçiyor.

Kaptanım yol yorgunu olsa da aynı, olmasa da.. Kadının huyu böyle yani. Yoksa tabi ki zaten 3 günlüğüne gelmişler, bi şey beklemek saçma olur da hep aynı şeyi yapıyor. Neyse bakmasın daha iyi.

ördekcim demiştin ya; ben bakmasını istiyo muyum sanki diye? en güzelini yapıyo, gelsin dursun 3 gün gitsin işte yeter.

Bu arada bugün Umut 40 günlük oldu, 40'ımız çıkıyor yani
Artık lohusa kafası bahanesini de kullanamayacağım

hahah, lohusalığın 40 günde geçeceğini sanıyosun demek

hahah, lohusalığın 40 günde geçeceğini sanıyosun demek
Haha yok oyle sanmıyorum aslında ama insanlar artık lohusa gozuyle bakmazlar bana diye dedim, 40'ın da çıkmış ne lohusalığı derler, inanmazlar diye yoksa bana her gün lohusalık diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…