- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #24.781
tombilim yeter okuduğun.. yaz biraz da kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam fıstıklar nasılsınız....
gelirim dedim ama çok yorgunum biraz daha yorulmak için yine gidiyorum...
kızlar ben de geldim
geç kaldım biraz ama bilgisayarım bozuktu sabahtan anca hallettik bi ara girdim ama ne okuyabildim ne de cevap yazabildim sizlere
eşimle arayı düzelttik çok şükür annesinin babasının yanında konuşmalarıma daha dikkat etmemi istedi tamam dedik anlaştık ama diğer taraftan kaynuş biraz bişeyler yumurtlamış galiba aslında dediklerinde haksız değil ve hatta ben de onlara tam onu hissettirmek istemiştim hareketlerimle ama değişecek bişey olmayacak bakalım nereye kadar devam ederiz kaynım da işten çıktı boş hayaller peşinde koşuyor biraz hiç olmazsa ordan biraz para geliyordu destek oluyordu sülaleye ama artık ordan da para gelmeyecek herkesin yükü yine ikimize kaldı eşim de diyor ki git evine bak çocuğuna ben tek de idare ederim napayım sizin huzurunuz olsun da çocuk güzel yetiştirilsin de önemi değil 5 olacağına 3 olur diyor nasılsa kimsenin umurunda değil bi aptal sen misin diyor ama nasıl bırakayım ben 11 kişilik aile tek eimin üstüne kalıyor yine ben de çocuğumu istediğim gibi yetiştirecem diye eşimi mi kaybediyim yani karıştı yine bizim kafalar azcık daha düzeltsek durumları da kreşe yazdırsak diyoruz ben en baştan kreş demştim karşı karşıya getirme ailenle bizi demiştim yine benim lafıma geldi anlayacağınız neyse hayırlısı olsun bakalım kreş de bakıyoruz bir yandan hiç olmazsa yarım gün bişeyleri öğrenmesine yardımcı olur diye düşünüyoruz
az önce de spor kulübüne gittik yarın istedikleri belgeleri tamamlayıp kaydımı yaptıracaz uygun oldu ayda 50 lira gibi bişeye denk geliyor o kadar bile etmiyor hatta herşey var yüzme aerobik fitness hem de sabah 8 den akşam 10 a kadar istediğim saatte istediğim kadar şimdi bana yardımcı olun kızlar spordan önce ve sonra nasıl beslenmeliyim sizce hangisi uygun olur
sen işine bak kallisim kimsecikler yok zaten.. takım bekçisi yine yerinde.. çok yorma ama kendini Şeniz
zalimi merhaba ben sen yokken girdim gruba.geçmiş olsun sanırım zor bir ameliyat geçirdin.Allah iyilik versin.dediğin gibi kilo falan hiç önemli değil Allah sağlık versin.Nasılsa verirsin kiloları
:mymeka::mymeka:
misafiriz ama bi halta benzetemedin galibaklava:
nasılsın baken özledim vallah hepiniziopuyorumnanaktan
dayağın üstüne öpücükte güzel gidiyor hani:roflol::roflol::sm_cool:
kızlar ben de geldim
geç kaldım biraz ama bilgisayarım bozuktu sabahtan anca hallettik bi ara girdim ama ne okuyabildim ne de cevap yazabildim sizlere
eşimle arayı düzelttik çok şükür annesinin babasının yanında konuşmalarıma daha dikkat etmemi istedi tamam dedik anlaştık ama diğer taraftan kaynuş biraz bişeyler yumurtlamış galiba aslında dediklerinde haksız değil ve hatta ben de onlara tam onu hissettirmek istemiştim hareketlerimle ama değişecek bişey olmayacak bakalım nereye kadar devam ederiz kaynım da işten çıktı boş hayaller peşinde koşuyor biraz hiç olmazsa ordan biraz para geliyordu destek oluyordu sülaleye ama artık ordan da para gelmeyecek herkesin yükü yine ikimize kaldı eşim de diyor ki git evine bak çocuğuna ben tek de idare ederim napayım sizin huzurunuz olsun da çocuk güzel yetiştirilsin de önemi değil 5 olacağına 3 olur diyor nasılsa kimsenin umurunda değil bi aptal sen misin diyor ama nasıl bırakayım ben 11 kişilik aile tek eimin üstüne kalıyor yine ben de çocuğumu istediğim gibi yetiştirecem diye eşimi mi kaybediyim yani karıştı yine bizim kafalar azcık daha düzeltsek durumları da kreşe yazdırsak diyoruz ben en baştan kreş demştim karşı karşıya getirme ailenle bizi demiştim yine benim lafıma geldi anlayacağınız neyse hayırlısı olsun bakalım kreş de bakıyoruz bir yandan hiç olmazsa yarım gün bişeyleri öğrenmesine yardımcı olur diye düşünüyoruz
az önce de spor kulübüne gittik yarın istedikleri belgeleri tamamlayıp kaydımı yaptıracaz uygun oldu ayda 50 lira gibi bişeye denk geliyor o kadar bile etmiyor hatta herşey var yüzme aerobik fitness hem de sabah 8 den akşam 10 a kadar istediğim saatte istediğim kadar şimdi bana yardımcı olun kızlar spordan önce ve sonra nasıl beslenmeliyim sizce hangisi uygun olur
candycim canım benim mesajı yazdım gönderdim diye kapattım şimdi farkına vardım göndermemişim
okudum tabi sabah gelir gelmez hediyemi çok güzel olmuş kalemine sağlık hayatım ve kendim için de ayrıca teşekkür ederim Şeniz
ama hikaye burda bitmez tam tersi yeni başlamış bence önder girdi araya umuta takılan kızlar olacak entrikalar olacak olacak da olacak hadi bakalım işlerin bitsin devamını da bekliyoruz ona göre
ferihan teşekkürler cnm
cnm ne dersin bilmiyorum ama öncesinde sıvıyı iyi tüket suyu toksinlerini atmana yardımcı olsun çıkışında da süt portakal suyu iç su iç ben böyle yapıyorum en az 500cc su içiyorum başlamadan önce bide yüzme çok vakit ayırmanı tavsiye ederim tüm sporların en iyisi
biraz anlaşılıyor sanırım nasıl kilo aldığım
normal yiyebilseydim kilo verimi oluyordu
allahtan bu kadar la atlatmam iyi