- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.221
o zaman sabah tarıda artı gören izne ayırlsın. nasıl fikir amatoplight canım sen benı ızıne cıkar canım
Haftaya annemlerle kacacagız bır yerlere
Tartılamıyacağım
Yarın tartılmamam hepimizin hayrına
Bu gidişle takımda kimse kalmayacako zaman sabah tarıda artı gören izne ayırlsın. nasıl fikir ama
canım ptesi ve pazar çok daha sıcak olacakmışsağolun kaptanım. yanımda yedek kıyafet taşımayı düşünüyorum artık. Gölgede 40 derece dedikleri gün bugün kesinlikle
canım ne kadar süre olacak bu izin miktarı işe ne zaman başlayacaksıntoplight canım sen benı ızıne cıkar canım
Haftaya annemlerle kacacagız bır yerlere
Tartılamıyacağım
Yarın tartılmamam hepimizin hayrına
Sıcakta yavrucak nasıl uyusunUmut uyumuyor uyumuyor
Simdilik annem var bi o bi ben ilgileniyoruz ama temmuz ortası gibi annem dönecek memlekete, ben tek kalacağım. Napıcam kara kara düşünmeye başladım
canım ptesi ve pazar çok daha sıcak olacakmış
2-3 hafta en fazlacanım ne kadar süre olacak bu izin miktarı işe ne zaman başlayacaksın
Bizim ev yüksekte oldugundan deli gibi sıcak degil, sadece zıbınıyla duruyor bi de, sanmıyorum o kadar etkiledigini. Mızmızlıgına uyumuyor bence.Sıcakta yavrucak nasıl uyusun
Bizim ev yüksekte oldugundan deli gibi sıcak degil, sadece zıbınıyla duruyor bi de, sanmıyorum o kadar etkiledigini. Mızmızlıgına uyumuyor bence.
Hayatım asıl bu son 4-5 kilo zor maalesef2-3 hafta en fazla
İşe dahabaslamıyorum kaptanım uzattım
4-5 kıloyu vermek bu kdr zor olmamalı ya
Bozma moralini. Sen suyunu iç yürüyüşünü yap. Elbet gidecek. canım biraz sabırÇoooooook moralim bozukkkkkkkk
fancy cnn inan ne yaptıysam ben bile anlamadım ki de otomatik klavyeyi açtım cepte cep tel benim yazdığımı begenmeyince kendi kafasına göre yaziyo kapatiyim en iyisi
Aahhhh ahhh fıstık nireee ben nireee. Şu göbekcağzım çok inatçı arkadaş, inmiyor erimiyor gitmiyooorrr. Hedef kiloma ulaşabilirsem gider mi ki acaba?Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükürler olsun bugünde erkenden uyandımdün nasıl yorulduysam hala bileklerim ağrıyor
Duble kahvemle güne başladım ve tabiki bol su
Malum yarın cuma ve ben hala bol sulu günlere geçiş yapamadımRAmazanda aman herkes oruçlu saygısızlık olmasın diye diye bende içemedim şimdi su içmekte zor geliyor ama bugün itibaren tekrar su hatırlatmamı kurdum bol suyla devam hafif şiş hissediyorum kendimi yada dünki yürüyüşten bileklerimin ağrısı öyle bir izlenim veriyor
İnşallah canım gerçi sizin gibi fıstıklara yetişmek için baya çalışmamız lazım ama azimli sıçan dağı delermişbizde dağları kemire kemire hedefe odaklanmış vaziyette devam ederiz acelemiz yok nasılsa
Hahahahha ya cok güldüm
Sorma yaaa bunne boyle anlamadımHayatım asıl bu son 4-5 kilo zor maalesef
İnan hıc hevesım kalmadı yaaaBozma moralini. Sen suyunu iç yürüyüşünü yap. Elbet gidecek. canım biraz sabır
Aramıza hosgeldınnnnnnnnnnBizim ev yüksekte oldugundan deli gibi sıcak degil, sadece zıbınıyla duruyor bi de, sanmıyorum o kadar etkiledigini. Mızmızlıgına uyumuyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?