- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.181
Canım yediğim birşey vs ödem yapmıştır, tuzlu fln yediysen. Birde senin kronik uykusuzluğun var o da çok etkiliyor. Az ya da biraz fazla uyuyunca hemen değişiyor ağırlıkYok canım spora baslamadım hızlıca baslamalıyım
Ramazanı sabıt kapatmıştım
Bayramda da abartmadım yanı
En azından 3 kg alcak kadar
Anlamadım yanı
Ohhh fıstık olacaksınız fıstık maşallah, sen ve Monicanın azmine hayranım. Şu şekerden yakamı bir kurtarabilsem bende rahat edeceğim.Sağ olasın canımkilolar gittikçe şükür çok daha rahat oluyorum eeee gezmeyide sevince kim tutar beni
İnşallah görürsün canım, bende az önce baktım 77,6 çıktımCanım sabah tartıldıgımda 1 kilo artıdaydım.
Sabah saglam kahvaltı ettim. Aksamı cok hafif kapattim ve bol bol yurudum.
Yarinıda hafif yiyeceklerle gecistirip bol su ve bitki cayi icerim.Cuma azda olsa eksi gormek istiyorum.
Hala geç değil kuzucanRamazanda da düzenli yuruyus yapsaydim,azda olsa eliptik kullansaydim. Aksam iftardan sonra yuzme imkanimda vardi onu kullansaydım.. Şimdiki kilom ve görüntüm bambaska olabilirdi.
Tatlım gün sonundaki sonuc gercek sonuc degil aldirma ona. Sabahtan aksama kadar yiyip iciyoruz normal oyle olmasi..İnşallah görürsün canım, bende az önce baktım 77,6 çıktımgün sonunda tartıda nasıl bu kadar ağırlaşabiliyorum aklım almıyor yemin ederim.
fancy cnn inan ne yaptıysam ben bile anlamadım ki de otomatik klavyeyi açtım cepte cep tel benim yazdığımı begenmeyince kendi kafasına göre yaziyo kapatiyim en iyisiKaptanım senin yorumlar uçmuş, almış başını gitmişçok mu acele yazıyorsun şahnurcum
Cnn danny, aut van un yaa. Yaahh bitte bitte. Ahahaaa Almancaya bir yürümüş ama hadi hayırlısı
Bence de gör tatlimCanım sabah tartıldıgımda 1 kilo artıdaydım.
Sabah saglam kahvaltı ettim. Aksamı cok hafif kapattim ve bol bol yurudum.
Yarinıda hafif yiyeceklerle gecistirip bol su ve bitki cayi icerim.Cuma azda olsa eksi gormek istiyorum.
Ohhh fıstık olacaksınız fıstık maşallah, sen ve Monicanın azmine hayranım. Şu şekerden yakamı bir kurtarabilsem bende rahat edeceğim.
Bilemiyorum canım ama pek te sanmıyorum. Zeynep 40 ı çıktı hep bizimle yattı. Hâlâ öyle. Baha'yı ise akşamdan sonra davul çal kulağının dibinde (ki bunu gerçekten yaşadık. Bir kınaya gitmiştik. Tek oturtacak yer davulcunun yanında vardı. Çocuğunun kulağının dibinde caldi) kalkmaz. Baha'nın gün içinde okula başlayıncaya kadar 4 saat uykusu vardı. Yuvada çocuğu zorla kaldırıp faaliyet yatırırlardı. Zeynep de gün içinde uyutamazsin. Kendi istediğinde gidip yatar. Onunda 2 saat. Hiç bi4i değişmedi. Okul zamanı iyi oluyor ama. Uyanmayan çocukta çok zor canım yaaa....Hmm demek ki çocuğun huyuna bağlı. Valla böyle olursa işimiz var ben de hic sevmem erken kalkmayı
Aynen senin oglus gibi bizimki de... Hava kararınca uyuyor, sabah en gec 6'yı gördüm yani bi kere o da. Oynuyo oynuyo sonra 9 gibi bi daha uyuyor. Gün içinde baska derin uykusu yok. Cok nadir bazen ogleden sonra uyursa... Az az memede uyuyor maksimum yarım saat sonra uyanıyor. Aksam karanlığı olsun diye bekliyorum. Gerci ilk 3 ay uyku düzeni oturtmazmis çocuklar, oyle okumustum bi yerde. Degisir mi bilemedim..
Birden yiyince oluyor o. Çok yemekle alakası yok canım. Ramazanda 17-18 saat açlıktan çıktıktan sonra savaş durumu için depolamaya başlıyor. Su haftayı bir atlatsak toparlayacağız inşALLAHYok canım spora baslamadım hızlıca baslamalıyım
Ramazanı sabıt kapatmıştım
Bayramda da abartmadım yanı
En azından 3 kg alcak kadar
Anlamadım yanı
Kaptanım senin yorumlar uçmuş, almış başını gitmişçok mu acele yazıyorsun şahnurcum
Cnn danny, aut van un yaa. Yaahh bitte bitte. Ahahaaa Almancaya bir yürümüş ama hadi hayırlısı
Aleyküm selâm BanuşSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükürler olsun bugünde erkenden uyandımdün nasıl yorulduysam hala bileklerim ağrıyor
Duble kahvemle güne başladım ve tabiki bol su
Malum yarın cuma ve ben hala bol sulu günlere geçiş yapamadımRAmazanda aman herkes oruçlu saygısızlık olmasın diye diye bende içemedim şimdi su içmekte zor geliyor ama bugün itibaren tekrar su hatırlatmamı kurdum bol suyla devam hafif şiş hissediyorum kendimi yada dünki yürüyüşten bileklerimin ağrısı öyle bir izlenim veriyor
İnşallah canım gerçi sizin gibi fıstıklara yetişmek için baya çalışmamız lazım ama azimli sıçan dağı delermişbizde dağları kemire kemire hedefe odaklanmış vaziyette devam ederiz acelemiz yok nasılsa
Aleyküm selâm Banuş
Sıcaklarda ödem yapıyor. Evren bize karşı
Canım derin uykudaysan farketmeden kapatmissindir alarmı.Bende de bazen oyle oluyor esime soruyorum senmi kapattin yok diyor.Canikolar günaydın. Bol bol su içilip ödem atılan bir gün olsun inşALLAH.
Dün gece saatimi sabah 4e kurdum. Hem kalıp namazımı kılarım hemde biraz jessica ile vakit geçiririm dedim. Ama benim alarm hiç çalmadı. Biri beni sabote ediyor. Birde telefon kaçırılmış ala4m diye beni uyarıyor. Bu telefonlar akıllı ama bence yalancı. Kendi kendine kapatmıştır o. Ben kilo vermeyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?