Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım spora baslamadım hızlıca baslamalıyım
Ramazanı sabıt kapatmıştım
Bayramda da abartmadım yanı
En azından 3 kg alcak kadar
Anlamadım yanı
Canım yediğim birşey vs ödem yapmıştır, tuzlu fln yediysen. Birde senin kronik uykusuzluğun var o da çok etkiliyor. Az ya da biraz fazla uyuyunca hemen değişiyor ağırlık
Sporuna başla canın sen, ödem söktürücü birşeyler de iç yarın, cuma günü inşallah daha güzel bir sonuç alırsın tartıdan.
Ne zaman başlıyorsun yürüyüşlerine?

İnşallah görürsün canım, bende az önce baktım 77,6 çıktım gün sonunda tartıda nasıl bu kadar ağırlaşabiliyorum aklım almıyor yemin ederim.

Kahvaltı
1 Haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
2 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı mandalina reçeli
3 zeytin

Ara
2 dilim karpuz
1 saat sonra filtre kahve

Öğle
3 kepçe erişteli yeşil mercimek
1 yemek kaşığı bulgur

Ara
2 büyük nektarin

2.Ara
Filtre kahve
2 kurabiye

Akşam
Yine 3 kepçe erişteli yeşil mercimek

Su: 3 lt bitti
Spor: 40 dk eliptik, 16 dk karın çalışması

Bugün sürekli açtım abartmıyorum kızlar, sürekli bir şeyler kemirip yiyesim vardı, menüye yazmayı unutmuşum bir ara azıcık ekmek arası beyaz peynirde yedim. Galiba spordan sonraydı
Spor sonrası zaten deli gibi bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum her seferinde nedense.
Yarını umarım kazasız atlatırım.

İnşallah görürsün canım, bende az önce baktım 77,6 çıktım gün sonunda tartıda nasıl bu kadar ağırlaşabiliyorum aklım almıyor yemin ederim.
Tatlım gün sonundaki sonuc gercek sonuc degil aldirma ona. Sabahtan aksama kadar yiyip iciyoruz normal oyle olmasi..

Kaptanım senin yorumlar uçmuş, almış başını gitmiş çok mu acele yazıyorsun şahnurcum
Cnn danny, aut van un yaa. Yaahh bitte bitte. Ahahaaa Almancaya bir yürümüş ama hadi hayırlısı
fancy cnn inan ne yaptıysam ben bile anlamadım ki de otomatik klavyeyi açtım cepte cep tel benim yazdığımı begenmeyince kendi kafasına göre yaziyo kapatiyim en iyisi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükürler olsun bugünde erkenden uyandım dün nasıl yorulduysam hala bileklerim ağrıyor
Duble kahvemle güne başladım ve tabiki bol su
Malum yarın cuma ve ben hala bol sulu günlere geçiş yapamadım RAmazanda aman herkes oruçlu saygısızlık olmasın diye diye bende içemedim şimdi su içmekte zor geliyor ama bugün itibaren tekrar su hatırlatmamı kurdum bol suyla devam hafif şiş hissediyorum kendimi yada dünki yürüyüşten bileklerimin ağrısı öyle bir izlenim veriyor

Ohhh fıstık olacaksınız fıstık maşallah, sen ve Monicanın azmine hayranım. Şu şekerden yakamı bir kurtarabilsem bende rahat edeceğim.

İnşallah canım gerçi sizin gibi fıstıklara yetişmek için baya çalışmamız lazım ama azimli sıçan dağı delermiş bizde dağları kemire kemire hedefe odaklanmış vaziyette devam ederiz acelemiz yok nasılsa

Bilemiyorum canım ama pek te sanmıyorum. Zeynep 40 ı çıktı hep bizimle yattı. Hâlâ öyle. Baha'yı ise akşamdan sonra davul çal kulağının dibinde (ki bunu gerçekten yaşadık. Bir kınaya gitmiştik. Tek oturtacak yer davulcunun yanında vardı. Çocuğunun kulağının dibinde caldi) kalkmaz. Baha'nın gün içinde okula başlayıncaya kadar 4 saat uykusu vardı. Yuvada çocuğu zorla kaldırıp faaliyet yatırırlardı. Zeynep de gün içinde uyutamazsin. Kendi istediğinde gidip yatar. Onunda 2 saat. Hiç bi4i değişmedi. Okul zamanı iyi oluyor ama. Uyanmayan çocukta çok zor canım yaaa....
Yine uzamış bu yazı. Kim uzatıyor canım ya... kaç kere kısa kısa yaz dedim

Yok canım spora baslamadım hızlıca baslamalıyım
Ramazanı sabıt kapatmıştım
Bayramda da abartmadım yanı
En azından 3 kg alcak kadar
Anlamadım yanı
Birden yiyince oluyor o. Çok yemekle alakası yok canım. Ramazanda 17-18 saat açlıktan çıktıktan sonra savaş durumu için depolamaya başlıyor. Su haftayı bir atlatsak toparlayacağız inşALLAH

Aleyküm selâm Banuş
Sıcaklarda ödem yapıyor. Evren bize karşı

Canikolar günaydın. Bol bol su içilip ödem atılan bir gün olsun inşALLAH.
Dün gece saatimi sabah 4e kurdum. Hem kalıp namazımı kılarım hemde biraz jessica ile vakit geçiririm dedim. Ama benim alarm hiç çalmadı. Biri beni sabote ediyor. Birde telefon kaçırılmış ala4m diye beni uyarıyor. Bu telefonlar akıllı ama bence yalancı. Kendi kendine kapatmıştır o. Ben kilo vermeyeyim diye

Canım derin uykudaysan farketmeden kapatmissindir alarmı.Bende de bazen oyle oluyor esime soruyorum senmi kapattin yok diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…