Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah uyanir uyanmaz buyuk bir kupa tarcinli,karanfilli yesil cayimi ictim. Gobisimede strec flm sarip yuruyuse ciktim. Hava kapali olmasina ragmen nasil terledim anlatamam.45 dakika yurudum..simdi bir kahve molasi.. sonra zumba.. son vurus olarakta 20 dakika falan yuzme ile noktalarim.. insallah..

günaydınlarrrr

banusum suyunun içine 1-2 yprak taze nane at 1 dilim de limon serin serin içersin bir de evde kiraz sapı falan varsa kaynat iç ödeme iyi gelir tatlım
ooo özlem aştın bacım yawww

günaydınlarrrr

banusum suyunun içine 1-2 yprak taze nane at 1 dilim de limon serin serin içersin bir de evde kiraz sapı falan varsa kaynat iç ödeme iyi gelir tatlım

ooo özlem aştın bacım yawww

Ay sağ olasın canım hemen yapıyorum geçen gün köydeyken Annemin Dayısının hanımı bahçeden tazecik Nanelerden koparmıştı hatta ben kurutmayı düşünüyordum bugün ama birazını ayırayım bari dediğin gibi suya eklemek için Limonda biraz evvel alıp geldim
Yediğim kiraz saplarını hep ayırıyordum onuda birazdan kaynatırım ohhh misss Allah razı olsun anında yetişiyorsunuz imdadıma iyiki varsınız

Günaydınlar bu sabah endokrine kontrole gittim benim şu tiroid olaylarından. Bakalım ilacı birakacak mıyım
Kaptanım senin yorumlar uçmuş, almış başını gitmiş çok mu acele yazıyorsun şahnurcum
Cnn danny, aut van un yaa. Yaahh bitte bitte. Ahahaaa Almancaya bir yürümüş ama hadi hayırlısı
Hahahahha ya cok güldüm
Hmm o zaman böyle devam etme olasılığı yüksek demek ki... Napalım sürpriz yumurtadan bu çıktı bize de

canım benim aldığım naneler hemen bozuluyordu. Biraz araştırma yaptım ve nane, maydanoz, dereotunu önce saplarının bir kısmını kesiyorsun sonra kağıt havlunun üzerine seriyorsunuz. demeti açıp yaymak daha doğru bir tabir olur. 1 saat kadar nemini çeksin diye bekliyorsun. ben arada alt üst yaptım iyice nemi girsin diye. Sonra tekrar demet yapıyorsun ama bağlamadan. cam kavanoza koyup ağzını iyice kapatıyorsun. 1 hafta oldu bozulmadı.
bu arada benim balkondaki nanelerime Zeynep böceği dadanmış yapraklarının hepsini koparıp balkondan aşağı atmış

hava 40 derece falan hemde gölgede evin içinde güneş yanığı olcam valla
Ben de saunada çalışıyorum. Elimde kağıt havlu...
şantiye yeni klimalar takılmadı. Birde yanımızda beton santrali var 10dk da 1 beton mikseri geçiyor toz duman ortalık. Pencere açamıyoruz... Eriyorum günden güne ama tartıya yansıyacak mı?
bende kendi terimde boğulabilirim her an

bol su iç inşALLAH terlemekte kilo verdiyo diye biliyorum ayy çalışanlara kolaylık versin rabbim
yok ben pencereleri açtım esiyo ama sıcak esiyo balkona bile çıkmadım bugun ne zamandır böyle sıcak görmedim burada

geldim kaptanım ist görümcem geldi burda kaldılar 2 gündür ondan giremedim sabah gittiler toplight
merak ettim nilgünüm sen genelde sabahları açardın sayfayı da
ayy ayşem allah yardımcın olsun tatlım

Bende buz dolu bir suya girmek istiyorum. Ramazanda ne güzel serin serindi hava. Bu böyle artarak devam edecekmiş ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…