Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

moni ablacım annen uyanmadan sabah yürüyüşüne çıksan kahvaltı öncesi? ya da yatmadan önce bi sahil yürüyüşü? ya bende öyle çok istiyorum ki yürümeyi, sabah uyku akşam da kızım engel oluyo, bi çare bulmalıyım..

3 hafta cokmus yaaa baska yolu yok mu ızıne ayrılmadan bıldırım yapmamanın

Nasılsa izinliyim dıye salmaktan korkuyorum sahnurumm
canım bu hafta izinli yazıldın haftaya bildirim yapamayacan zaten annenlerle tatile gidecen sonraki hafta 3. cuma bildirim yapacaksın aynı kilodaysan tatlım o şekilde oluyor sen izinli yazıl toparlarsın haftaya da bildirim yapamayacaksın 3. haftada bildirim yapmazsan diskalifiye olursun

Aayyy canım Allah yardımcın olsun

***5. Takım 524. Etap***

servey (69.8/ / /% ) bildirim yapmadı izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)
0zlem (73,2/ / /% ) sabit
moni (91,5/ / /% ) sabit
fancynancy (76/ 75,9/0,10 /%0,13 )
Cikilatacanavari (77,7/77,3/0,4/%0,51)
lydznp (83,8/ / /% )
sabit
hedef38beden (81,2/80,8/0,4/%0,49) izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)

5. Takım Ortalama: %0,161

nilsub (77,5/77,6/-0,1/-%0,12) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (70,5/69/1,5/%1,06) geçen hafta bildirimde bulunmadı, kilosu 2'ye bölündü mezun olan üye.
wendigo (66,3/ / /% ) sabit 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.

matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.

kızlar sarı kartımız vatana millete hayırlı olsun
ne olacak bu durumumuz haftaya asılıp dereceye girmemiz lazım haberiniz olsun

Herşeye alışıyor insan kuzucum, artık başının çaresine bakman gerektiğinde o gücü buluyorsun kendinde. Gerçi ilk bebişimde annem gitti diye arkasından ağlamıştım 32 yaşında gerisini sen düşün
Sende onun saatlerinde yat onunla uyumaya çalış Şeymacım. Kar kardır, birazcıkta olsa dinlenmiş olursun, ev dağınıkmış, yemek yokmuş vs hiç takılma şu sıralar canım. En olmadı al bir babasling tarzı bir şey koy koynuna çıkmasın, sesi de çıkmaz hem emebilir de aynı zamanda. Madem senden ayrılmak istemiyor sende ayırma annesi huysuzluğu ağlaması yoksa idare etcen artık canım, valla kızım benim kucağımda uyurdu öğle uykularını inan ki, bende dizi tekrarı vs açardım beklerdim uyanmasını zillimin

dikkat edin bu kadar sıcak insanı hasta eder
O kadar uğrastım yaa basa gerı donmek ıstemıyorumm
Sabıt mı desek kıloma tartılmaya korkuyorum zatennnn
toplight
ya bir tartıl o kadar korkma ne kadar aldın ki acaba

ayy kız görmemişim ayakta uyuyom zaten

hadi bakalım sende iyi geziyon tatlım
Kaptanın maalesef 65.8 de kaldım biraz almışım bu kadar gitti.
Didim yazlık var Aydında da annemler ondan yazın okullar tatil oldumu pek izmirde durmam çok sıcak oluyo.
Şimdi kaptanım bu hafta ben Didim e gidiyorum tekrardan temmuzun 24 üne kadar ordayım.orda tartı var ama burdaki tartıyla farklı çıkıyo kilom nasıl yapcaz bilemedim izinli devam mı etsem

Çoooooook moralim bozukkkkkkkk
Oluyor hepimize serveyciğim yaa, sıkma canını. Senin vücut alarmda herhalde daha fazla kilo vermek istemiyor, kolay değil çok iyi anlıyorum seni, hepimiz anlıyoruz. En çokta 0zlem anlıyordur eminim. Ama sabırlı olmak zorundayız maalesef.

Kızlar moralimizi bozmadan devam etmemiz lazim.. Spor yapmamiz lazim.. Menu paylasmamiz lazim..
Hadi bakalım tam gaz kaldıgımız yerden devam edelim.Yoksa verdigimiz kilolarıda bir bir geri alabiliriz..
Kesinlikle haklısın özlemcim. Ben dün uyuyakaldım o yüzden paylaşamadım menümü ama bugünden sonra dikkat edeceğim.

Bayramda fenaydı ama benim geleceğim gün daha iyiydi gerçi altınkum kalabalıktIR yine ama bizim ev koyda daha iyi oraya göre:)

Gece 3de kalkılır. 40 ek jessica interval yapılır. Bu arada Zeynep'e yakalanilir. Duşa girmek için kandirilmaya çalışılır. Benim nedir bu aralar çektiğim. Hep ter içind de leş gibi dolanıyorum
Gece 3te miiii? Kız ne yapıyorsun o saatte, kaçta yattın, sabah erken kalkmıyor musın zayi? Çıldırdn mı bu arada Benim kızda bu aralar beni yanı da görmeyince kalkıp nerdeysen yanıma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…