- 23 Ağustos 2012
- 14.765
- 39.047
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.281
Hayırlı cumalar şekerler
Bu hafta kilomu sabit olarak ekledim listeye.regl oldum ve temizlik vs den dolayı ödemim var
Tatil fena değil hergün denize girdim fakat yürüyüş yapamıyorum annem yürüyemedi o yüzden arabayla gidiyoruz her yere tek sıkıntım bu
Temizlik bitti çok şülür yardımcı gelmesine rağmen baya uğraştık
Hava 40 dereceyi geçecekmiş bugün .zaten bir kaç gün denize giremicem ancak 7 den sonra sahile iner otururuz annemle
Benden haberler böyle
3 hafta cokmus yaaa baska yolu yok mu ızıne ayrılmadan bıldırım yapmamanın
canım bu hafta izinli yazıldın haftaya bildirim yapamayacan zaten annenlerle tatile gidecen sonraki hafta 3. cuma bildirim yapacaksın aynı kilodaysan tatlım o şekilde oluyor sen izinli yazıl toparlarsın haftaya da bildirim yapamayacaksın 3. haftada bildirim yapmazsan diskalifiye olursunNasılsa izinliyim dıye salmaktan korkuyorum sahnurumm
Aayyy canım Allah yardımcın olsunBen de saunada çalışıyorum. Elimde kağıt havlu...
şantiye yeni klimalar takılmadı. Birde yanımızda beton santrali var 10dk da 1 beton mikseri geçiyor toz duman ortalık. Pencere açamıyoruz... Eriyorum günden güne ama tartıya yansıyacak mı?
bende kendi terimde boğulabilirim her an
geçmiş olsun cnmsenin listeye girmen için kaç olman gerekiyordu?
dikkat edin bu kadar sıcak insanı hasta ederHayırlı cumalar şekerler
Bu hafta kilomu sabit olarak ekledim listeye.regl oldum ve temizlik vs den dolayı ödemim var
Tatil fena değil hergün denize girdim fakat yürüyüş yapamıyorum annem yürüyemedi o yüzden arabayla gidiyoruz her yere tek sıkıntım bu
Temizlik bitti çok şülür yardımcı gelmesine rağmen baya uğraştık
Hava 40 dereceyi geçecekmiş bugün .zaten bir kaç gün denize giremicem ancak 7 den sonra sahile iner otururuz annemle
Benden haberler böyle
ya bir tartıl o kadar korkma ne kadar aldın ki acabaO kadar uğrastım yaa basa gerı donmek ıstemıyorumm
Sabıt mı desek kıloma tartılmaya korkuyorum zatennnn
toplight
Kaptanın maalesef 65.8 de kaldım biraz almışım bu kadar gitti.ayy kız görmemişim ayakta uyuyom zaten
hadi bakalım sende iyi geziyon tatlım
Oluyor hepimize serveyciğim yaa, sıkma canını. Senin vücut alarmda herhalde daha fazla kilo vermek istemiyor, kolay değil çok iyi anlıyorum seni, hepimiz anlıyoruz. En çoktaÇoooooook moralim bozukkkkkkkk
iyi senden 100 gr gitmiş ben yedim de yedim abur cubur dondurma tatlı dibine vurdum ama şükür 100 gr almışım bende anlamadımBu arada kızlar 75,9 um. 100 gr gitmiş gide gide
Kesinlikle haklısın özlemcim. Ben dün uyuyakaldım o yüzden paylaşamadım menümü ama bugünden sonra dikkat edeceğim.Kızlar moralimizi bozmadan devam etmemiz lazim.. Spor yapmamiz lazim.. Menu paylasmamiz lazim..
Hadi bakalım tam gaz kaldıgımız yerden devam edelim.Yoksa verdigimiz kilolarıda bir bir geri alabiliriz..
Bayramda fenaydı ama benim geleceğim gün daha iyiydi gerçi altınkum kalabalıktIR yine ama bizim ev koyda daha iyi oraya göre:)Geceleri uyanma araları bence cok iyi, tahammül edeceğim düzeyde diyelim :) ama cooook erken uyanıyorresmen güneşin dogușuyla birlikte ayakta cocuk. Gunesin batıșıyla da uyuyor gerci. Isiga hassas mıdır nedir :) tüm bebekler mi böyle oluyor onu merak ettim iste.
Cok kalabalıktır Didim simdi ya :)
2 gündür o kadar sıcakki sadece su ile yaşıyorum yemek yemek bile istemiyor insanKesinlikle haklısın özlemcim. Ben dün uyuyakaldım o yüzden paylaşamadım menümü ama bugünden sonra dikkat edeceğim.
Gece 3te miiii?Gece 3de kalkılır. 40 ek jessica interval yapılır. Bu arada Zeynep'e yakalanilir. Duşa girmek için kandirilmaya çalışılır. Benim nedir bu aralar çektiğim. Hep ter içind de leş gibi dolanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?