Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla süpersin çikilatacım, seni canı gönülden tebrik ediyorum.

canım sen evine dön sonra listeye gir şimdi tartı farkı yansımasın 2-3 hafta için ya da tartını yanında götür nasış istiyorsan

Çoookkkk sıcak. Klima da açamıyorum çocukları etkilemesin diye zaten temizlenmesi de lazım galiba. Bende şimdi evi süpürüp çocukları yedireceğim. Sonra da havuza indireceğim, kudurup erkenden yatarlar inşallah. Akşamüstü uğrarım yine kızlar. Kaçamaksız, cuma rehavetinin çökmediği bir gün geçiririz umarım.
Bugün spor yapabilir miyim emin değilim. Belki gece yaparım, dün kan ter içinde kaldım sıcaktan eliptik üstünde, beynim yanacaktı.
Öpüldünüz şekerler.

Hahah ya inanır mısın aynı notu yazacaktım kendime ama cepten eklediğim icin yüzde falan hesaplayamadım eline sağlık, herkesin izin zamanını falan bulmussun :)
Gündüz uyumuyor ki Ferahcım. Uyusa gene o boş vakitte dinlenilir, yemek vs az da olsa yapılır. Az önce kucağımda uyudu, hayret ettim, kıpırdatmaya korkuyorum, mutfak sandalyesinde kaldım oylece. Uyanır gibi oldugu zaman da memeyi açıyorum kokusunu duysun diye, ana rahminin kokusuna benzer diye okumustum, öyle devam ediyor simdilik.

Sling alsam kullanabilir miyim diye cok düşündüm ya, tek başına baglayabiliyorsun di mi onu? Cok kompleks göründü gözüme ama insana özgürlük sağlıyor en azından. Bircok arkadaşım alıp kullanamadık dediler, ondan bi supheyle yaklaşıyorum ama denemeden bilemem sanırım. Belki de hayatımı kurtarır :) foto bulursan ozelden de olsa at merak ettim :)
aşkı memnu finalini izledim yine, ne güzel bi diziydi yaaaa....
Yaaa benim de kaçıncı izleyişim kimbilir, kac aydır da evdeyim zaten, sabahlarımın vazgecilmez dizisiydi. Simdi ne izlicem bilmiyorum :)

hahahah evde olunca her programdan haberdar oluyo millet ben bi ara mügeye sarmıştım şükür sezon arasına girdide kurtuldum

toplight kaptanım ben de sürekli sabit sabit çok huzursuzum. Beni de 3 hafta izne çıkarın. Liste yerlerde daha fazla eksi etkilemeyeyim. 3 hafa sonra dönerim o zaman kadar da bir ivme kazanmış olurum inşALLAH. Hergun spora başladım. Yemekler de zaten sıkıntı yoktu. Takımı toparlamak lazım

bende izledim biraz önce güzel kadın beren saat

dimi dimi, yazık oldu bihtere.

Değilim ama 100 gr vermişim wendigocum ya şaka gibi

canın saolsun kuzucum, inşallah önümüzdeki haftalara.

Di mi ya, bende çok beğenmiştim o diziyi.

valla kaç kez izledim bilmiyorum, yine yayınlasınlar bi daha izlerim. çekim açıları o güzel süslü hayat falan ne güzel.

Hahah ya inanır mısın aynı notu yazacaktım kendime ama cepten eklediğim icin yüzde falan hesaplayamadım eline sağlık, herkesin izin zamanını falan bulmussun :)

eveeet buldum hepsini, bilir gözümüze sokarsak daha iyi olur sanki.

kuzum arkadaşım slingi kullanamadı, onun yerine bildiğimiz kanguru aldı çok memnun kaldı. ben alayuım deemeye sıpam büyüdü taşınmaz artık diye almadım ama hala pişmanım. alacaksan hemen al kilo alınca sıpalar taşınmıyo.

Yaaa benim de kaçıncı izleyişim kimbilir, kac aydır da evdeyim zaten, sabahlarımın vazgecilmez dizisiydi. Simdi ne izlicem bilmiyorum :)

yeniden başlasa keşke

ayşecim sende gidersen takımda kimse kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…