- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.301
Valla süpersin çikilatacım, seni canı gönülden tebrik ediyorum.toplight son kosusturmacalar kaptanım düğünden sonra 1 ay uyuyacam :) ama en büyük sevincim düğün geçtikten sonra sporuma devam edeceğim
Kızlar millet beni bayramda görünce kıskançlıktan çatladı aaa nasil verdin diyorlar hemen şok diyet yaptım diye düşünüp ordan üstüme geleceklerdı onu da yapamadılar şişti hepsiben de daha çok mutlu oldum ve bayramda sonraki yerde yerim diye diye aç gezmisim onu farkettim bayramda sadece 1.5dilim baklava yedim hayatımda ilk defa bir bayram kilo almadım Eee son 20 gün dayanmak lazım
bende izledim biraz önce güzel kadın beren saataşkı memnu finalini izledim yine, ne güzel bi diziydi yaaaa....
Değilim ama 100 gr vermişim wendigocum ya şaka gibifancynancy kuzucum bi sen kalmışsın, inşallah sabit değilsindir.
canım sen evine dön sonra listeye gir şimdi tartı farkı yansımasın 2-3 hafta için ya da tartını yanında götür nasış istiyorsanKaptanın maalesef 65.8 de kaldım biraz almışım bu kadar gitti.
Didim yazlık var Aydında da annemler ondan yazın okullar tatil oldumu pek izmirde durmam çok sıcak oluyo.
Şimdi kaptanım bu hafta ben Didim e gidiyorum tekrardan temmuzun 24 üne kadar ordayım.orda tartı var ama burdaki tartıyla farklı çıkıyo kilom nasıl yapcaz bilemedim izinli devam mı etsem
Eee süper Nilgüncüm, ama artık dikkat et olur mu? Bende kendimi bir hizaya sokmaya başlıyorum.iyi senden 100 gr gitmiş ben yedim de yedim abur cubur dondurma tatlı dibine vurdum ama şükür 100 gr almışım bende anlamadım
Ay keşke benimde iştahım kapansa2 gündür o kadar sıcakki sadece su ile yaşıyorum yemek yemek bile istemiyor insan
İşimiz var deseneortim gece ses mi yaptında çocuk uyandılydznp fancynancy benimde oğlum öyle gece yerine yatırıyorum nerde nerde bulup geliyo yanıma
Di mi ya, bende çok beğenmiştim o diziyi.aşkı memnu finalini izledim yine, ne güzel bi diziydi yaaaa....
Hahah ya inanır mısın aynı notu yazacaktım kendime ama cepten eklediğim icin yüzde falan hesaplayamadım***5. Takım 524. Etap***
servey (69.8/ / /% ) bildirim yapmadı izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)
0zlem (73,2/ / /% ) sabit
moni (91,5/ / /% ) sabit
fancynancy (76/ / /% )
Cikilatacanavari (77,7/77,3/0,4/%0,51)
lydznp (83,8/ / /% ) sabit
hedef38beden (81,2/80,8/0,4/%0,49) izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)
5. Takım Ortalama: %
nilsub (77,5/77,6/-0,1/-%0,12) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (70,5/69/1,5/%1,06) geçen hafta bildirimde bulunmadı, kilosu 2'ye bölündümezun olan üye.
wendigo (66,3/ / /% ) sabit 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
Gündüz uyumuyor ki Ferahcım. Uyusa gene o boş vakitte dinlenilir, yemek vs az da olsa yapılır. Az önce kucağımda uyudu, hayret ettim, kıpırdatmaya korkuyorum, mutfak sandalyesinde kaldım oylece. Uyanır gibi oldugu zaman da memeyi açıyorum kokusunu duysun diye, ana rahminin kokusuna benzer diye okumustum, öyle devam ediyor simdilik.Herşeye alışıyor insan kuzucum, artık başının çaresine bakman gerektiğinde o gücü buluyorsun kendinde. Gerçi ilk bebişimde annem gitti diye arkasından ağlamıştım 32 yaşında gerisini sen düşün
Sende onun saatlerinde yat onunla uyumaya çalış Şeymacım. Kar kardır, birazcıkta olsa dinlenmiş olursun, ev dağınıkmış, yemek yokmuş vs hiç takılma şu sıralar canım. En olmadı al bir babasling tarzı bir şey koy koynuna çıkmasın, sesi de çıkmazhem emebilir de aynı zamanda. Madem senden ayrılmak istemiyor sende ayırma annesi huysuzluğu ağlaması yoksa idare etcen artık canım, valla kızım benim kucağımda uyurdu öğle uykularını inan ki, bende dizi tekrarı vs açardım beklerdim uyanmasını zillimin
Yaaa benim de kaçıncı izleyişim kimbilir, kac aydır da evdeyim zaten, sabahlarımın vazgecilmez dizisiydi. Simdi ne izlicem bilmiyorum :)aşkı memnu finalini izledim yine, ne güzel bi diziydi yaaaa....
tabiki artık bitti bayramdaEee süper Nilgüncüm, ama artık dikkat et olur mu? Bende kendimi bir hizaya sokmaya başlıyorum.
anam çok sıcak 3 lt su içtim bugun akşama kadar kaç olur acepAy keşke benimde iştahım kapansa
Maşallahım var yani.
hahahah evde olunca her programdan haberdar oluyo milletHahah ya inanır mısın aynı notu yazacaktım kendime ama cepten eklediğim icin yüzde falan hesaplayamadımeline sağlık, herkesin izin zamanını falan bulmussun :)
Gündüz uyumuyor ki Ferahcım. Uyusa gene o boş vakitte dinlenilir, yemek vs az da olsa yapılır. Az önce kucağımda uyudu, hayret ettim, kıpırdatmaya korkuyorum, mutfak sandalyesinde kaldım oylece. Uyanır gibi oldugu zaman da memeyi açıyorum kokusunu duysun diye, ana rahminin kokusuna benzer diye okumustum, öyle devam ediyor simdilik.
Sling alsam kullanabilir miyim diye cok düşündüm ya, tek başına baglayabiliyorsun di mi onu? Cok kompleks göründü gözüme ama insana özgürlük sağlıyor en azından. Bircok arkadaşım alıp kullanamadık dediler, ondan bi supheyle yaklaşıyorum ama denemeden bilemem sanırım. Belki de hayatımı kurtarır :) foto bulursan ozelden de olsa at merak ettim :)
Yaaa benim de kaçıncı izleyişim kimbilir, kac aydır da evdeyim zaten, sabahlarımın vazgecilmez dizisiydi. Simdi ne izlicem bilmiyorum :)
Teşekkür ederim cnm benimValla süpersin çikilatacım, seni canı gönülden tebrik ediyorum.
bende izledim biraz önce güzel kadın beren saat
Değilim ama 100 gr vermişim wendigocum ya şaka gibi
Di mi ya, bende çok beğenmiştim o diziyi.
Hahah ya inanır mısın aynı notu yazacaktım kendime ama cepten eklediğim icin yüzde falan hesaplayamadım eline sağlık, herkesin izin zamanını falan bulmussun :)
Sling alsam kullanabilir miyim diye cok düşündüm ya, tek başına baglayabiliyorsun di mi onu? Cok kompleks göründü gözüme ama insana özgürlük sağlıyor en azından. Bircok arkadaşım alıp kullanamadık dediler, ondan bi supheyle yaklaşıyorum ama denemeden bilemem sanırım. Belki de hayatımı kurtarır :) foto bulursan ozelden de olsa at merak ettim :)
Yaaa benim de kaçıncı izleyişim kimbilir, kac aydır da evdeyim zaten, sabahlarımın vazgecilmez dizisiydi. Simdi ne izlicem bilmiyorum :)
toplight kaptanım ben de sürekli sabit sabit çok huzursuzum. Beni de 3 hafta izne çıkarın. Liste yerlerde daha fazla eksi etkilemeyeyim. 3 hafa sonra dönerim o zaman kadar da bir ivme kazanmış olurum inşALLAH. Hergun spora başladım. Yemekler de zaten sıkıntı yoktu. Takımı toparlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?