- 23 Ağustos 2012
- 14.765
- 39.047
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.321
şöyle bir düşününce ama yazık oldu bihtere adnan hep 2. planda tuttu kadını evin çalışanlarını bile önde tuttu olan bihtere oldudimi dimi, yazık oldu bihtere.
canın saolsun kuzucum, inşallah önümüzdeki haftalara.
valla kaç kez izledim bilmiyorum, yine yayınlasınlar bi daha izlerim. çekim açıları o güzel süslü hayat falan ne güzel.
eveeet buldum hepsini, bilir gözümüze sokarsak daha iyi olur sanki.
kuzum arkadaşım slingi kullanamadı, onun yerine bildiğimiz kanguru aldı çok memnun kaldı. ben alayuım deemeye sıpam büyüdü taşınmaz artık diye almadım ama hala pişmanım. alacaksan hemen al kilo alınca sıpalar taşınmıyo.
yeniden başlasa keşke
yok yok bırakma ortim izne çıkarsan daha çok salarsın bende olduğu gibi asılıyoruz bak hergün menü yaz ben kontrol edicem tamam mı@toplight kaptanım ben de sürekli sabit sabit çok huzursuzum. Beni de 3 hafta izne çıkarın. Liste yerlerde daha fazla eksi etkilemeyeyim. 3 hafa sonra dönerim o zaman kadar da bir ivme kazanmış olurum inşALLAH. Hergun spora başladım. Yemekler de zaten sıkıntı yoktu. Takımı toparlamak lazım
şöyle bir düşününce ama yazık oldu bihtere adnan hep 2. planda tuttu kadını evin çalışanlarını bile önde tuttu olan bihtere olduyok matmazel yok çocuklar gıcık ettiydi beni
Ona da sarınca fena sarıyorum bi ara izlemiştim de artık bakmıyorum pekhahahah evde olunca her programdan haberdar oluyo milletben bi ara mügeye sarmıştım şükür sezon arasına girdide kurtuldum
Hayır ya ben izin vermiyorum izne cıkmana :)@toplight kaptanım ben de sürekli sabit sabit çok huzursuzum. Beni de 3 hafta izne çıkarın. Liste yerlerde daha fazla eksi etkilemeyeyim. 3 hafa sonra dönerim o zaman kadar da bir ivme kazanmış olurum inşALLAH. Hergun spora başladım. Yemekler de zaten sıkıntı yoktu. Takımı toparlamak lazım
Evet zaten annem de gidecek şu ara aldım aldım ama işte kullanamayanı da var kullananı da... Kanguruların da yenidoğan taşıma bezi gibi bi şey oluyor galiba, daha uzun süreli kullanılabilir belki.. Sling yerine öyle bi şey mi alsam? Çok kararsızım iştekuzum arkadaşım slingi kullanamadı, onun yerine bildiğimiz kanguru aldı çok memnun kaldı. ben alayuım deemeye sıpam büyüdü taşınmaz artık diye almadım ama hala pişmanım. alacaksan hemen al kilo alınca sıpalar taşınmıyo.
Bi daha izlerim valla hiç sıkılmamyeniden başlasa keşke
evet orasıda doğru babası yaşında adamla evleninceo baştan kaybetti, annesine gıcıklık yapıcam diye gitti evli barklı koca adamla evlendi. ama cidden en çok bihtere oldu olan.
ben kullanamadım çokda güzel almıştım ön tarafıma takınca bel ağrısından duramadım sırtımdada hiç kullanmadımOna da sarınca fena sarıyorum bi ara izlemiştim de artık bakmıyorum pek
Hayır ya ben izin vermiyorum izne cıkmana :)
Liste dışında çok daha zor oluyor ki Ayşecim, izne gidenler kilo almadan pek gelmiyor.
Evet zaten annem de gidecek şu ara aldım aldım ama işte kullanamayanı da var kullananı da... Kanguruların da yenidoğan taşıma bezi gibi bi şey oluyor galiba, daha uzun süreli kullanılabilir belki.. Sling yerine öyle bi şey mi alsam? Çok kararsızım işte
Bi daha izlerim valla hiç sıkılmam
Akşam yemekten sonra uyku bastırıyor.sa iyorum 8.5 9 arası uyudum gece spor için kalkıyorum. Işimi gücümü de yapıyorum.sonra 1 saat uyku yetiyor. Bir de Zeynep uyanmasa daha iyi olacak.Gece 3te miiii?Kız ne yapıyorsun o saatte, kaçta yattın, sabah erken kalkmıyor musın zayi? Çıldırdn mı bu arada Benim kızda bu aralar beni yanı da görmeyince kalkıp nerdeysen yanıma geliyor.
Evet zaten annem de gidecek şu ara aldım aldım ama işte kullanamayanı da var kullananı da... Kanguruların da yenidoğan taşıma bezi gibi bi şey oluyor galiba, daha uzun süreli kullanılabilir belki.. Sling yerine öyle bi şey mi alsam? Çok kararsızım işte
Yok canım hiç ses yoktu. Benimki benim ayakta olduğumu hemen anlıyorortim gece ses mi yaptında çocuk uyandılydznp @fancynancy benimde oğlum öyle gece yerine yatırıyorum nerde nerde bulup geliyo yanıma
hisli çocuk deseneYok canım hiç ses yoktu. Benimki benim ayakta olduğumu hemen anlıyor
9. takımda eski mezun üye yeniden giriş yapmış %5 kilo kaybıyla. olabilecek bişey mi bu??
Al işte bir kullanamayan daha.ben kullanamadım çokda güzel almıştım ön tarafıma takınca bel ağrısından duramadım sırtımdada hiç kullanmadım
Mağazada denememe izin verirler mi ki?canım git dene, paşayı oturt içine öyle al. alıp eve gelme yada netten alma. en azından karar ver öyle netten al. bi şekilde dene yani.
Gördüm şimdi wendicim ama bi anlam veremedim vallahi. Başlangıç kilosu da 73'müş hani, acaba onu mu aldılar direkt demiştim amapaylaşıma baksana bi ördekcim.
Mağazada denememe izin verirler mi ki?
bence gereksiz bu sıcakta pişiyo bebek içinde hem kendi sıcaklığım hem bebeğin sıcaklığı 1000 derceye çıkıyo en güzeli güzel bi araba yatır içine buz gibi hem uyusun hem etrafa baksın benim düşüncem tabi gereksiz şeyler almakta üstüme yok yaniAl işte bir kullanamayan daha.
Mağazada denememe izin verirler mi ki?
Gördüm şimdi wendicim ama bi anlam veremedim vallahi. Başlangıç kilosu da 73'müş hani, acaba onu mu aldılar direkt demiştim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?