Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar herkes kendine %0,3 hedef koysun bari, en azından nota almadan devam ederiz öyleyken. gerçi önce sarı kartımızı sildirmemiz lazım , yoksa ördekim lohusa lohusa 4 hafta liste hazırlar

şöyle bir düşününce ama yazık oldu bihtere adnan hep 2. planda tuttu kadını evin çalışanlarını bile önde tuttu olan bihtere oldu yok matmazel yok çocuklar gıcık ettiydi beni

yok yok bırakma ortim izne çıkarsan daha çok salarsın bende olduğu gibi asılıyoruz bak hergün menü yaz ben kontrol edicem tamam mı

şöyle bir düşününce ama yazık oldu bihtere adnan hep 2. planda tuttu kadını evin çalışanlarını bile önde tuttu olan bihtere oldu yok matmazel yok çocuklar gıcık ettiydi beni

o baştan kaybetti, annesine gıcıklık yapıcam diye gitti evli barklı koca adamla evlendi. ama cidden en çok bihtere oldu olan.

hahahah evde olunca her programdan haberdar oluyo millet ben bi ara mügeye sarmıştım şükür sezon arasına girdide kurtuldum
Ona da sarınca fena sarıyorum bi ara izlemiştim de artık bakmıyorum pek
Hayır ya ben izin vermiyorum izne cıkmana :)
Liste dışında çok daha zor oluyor ki Ayşecim, izne gidenler kilo almadan pek gelmiyor.
Evet zaten annem de gidecek şu ara aldım aldım ama işte kullanamayanı da var kullananı da... Kanguruların da yenidoğan taşıma bezi gibi bi şey oluyor galiba, daha uzun süreli kullanılabilir belki.. Sling yerine öyle bi şey mi alsam? Çok kararsızım işte
yeniden başlasa keşke
Bi daha izlerim valla hiç sıkılmam

ben kullanamadım çokda güzel almıştım ön tarafıma takınca bel ağrısından duramadım sırtımdada hiç kullanmadım

Gece 3te miiii? Kız ne yapıyorsun o saatte, kaçta yattın, sabah erken kalkmıyor musın zayi? Çıldırdn mı bu arada Benim kızda bu aralar beni yanı da görmeyince kalkıp nerdeysen yanıma geliyor.
Akşam yemekten sonra uyku bastırıyor.sa iyorum 8.5 9 arası uyudum gece spor için kalkıyorum. Işimi gücümü de yapıyorum.sonra 1 saat uyku yetiyor. Bir de Zeynep uyanmasa daha iyi olacak.

canım git dene, paşayı oturt içine öyle al. alıp eve gelme yada netten alma. en azından karar ver öyle netten al. bi şekilde dene yani.

ben kullanamadım çokda güzel almıştım ön tarafıma takınca bel ağrısından duramadım sırtımdada hiç kullanmadım
Al işte bir kullanamayan daha.
canım git dene, paşayı oturt içine öyle al. alıp eve gelme yada netten alma. en azından karar ver öyle netten al. bi şekilde dene yani.
Mağazada denememe izin verirler mi ki?

Al işte bir kullanamayan daha.

Mağazada denememe izin verirler mi ki?
bence gereksiz bu sıcakta pişiyo bebek içinde hem kendi sıcaklığım hem bebeğin sıcaklığı 1000 derceye çıkıyo en güzeli güzel bi araba yatır içine buz gibi hem uyusun hem etrafa baksın benim düşüncem tabi gereksiz şeyler almakta üstüme yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…