- Konu Sahibi Cherry Mom
- #24.921
duru kelebek yeni evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi ettin gelip anlatmakla.. haklisin kacmak cözüm degil.. üzerine gidecegiz baska yolu yok. bak hayatim kim yillarca diyet yapabilir tabiki kacamakta olur abartmada sonucta insaniz. ama ayrilmana ben taraftar degilim acikcasi. izin almak ne icin? burdan uzaklasmakmi? istedigin hasretini cektigin sekerli yagli pis seyleri rahatca yiyebilmek icinmi? bunlari yerken nasilsa izindeyim diye sacma bir düsünceyle kendini kandirmakmi?günaydınnnn.
reyhan ablacım günaydın.nasılsın.sen çok iyi gidiyorsun ama kendim için aynı şeyi söyleyemiycem.1 saattir buraya girip girmemeyi düşünüyordum ve sonunda kaçmak çözüm değil dedim.paylaşmalıyımki belki utanıp biraz toparlanırım.yok 1 gram bile verememişim hatta 200 gram fazla bile çıktım.ama 4 gündür tuvalete çıkamıyorum.metabolizmam iyce durdu sanırım.
inanın 1 sene önceki beslenmemle şimdi arasında dağlar kadar fark var.eski normal yediklerimin 4de 1 ini anca yiyorum.elimden geldiğince hafif besleniyorum ama metabolizmada buna alıştı sanırım.
reyhan ablam bende haftaya izin istiyim biraz listenin dışında duruyim .takıma bu aralar hiç faydam olmadı yeni arkadaşlar daha azimli .bu aralar onlar daha faydalı olurlar.diğer arkadaşların motivasyonunuda düşürmiyim.
ABLAM LİSTE YUKARDA BİLDİRİM YAPANLARI EKLEDİM ...kizlar bakinip duruyorum ama leys bildirmedimi kilosunu? tombis bildirdi bir cikolata var oda gelmiyebilir sabit gecelim gerisi tamamdir aebenim tesekkürler gülüm
ABLAM LİSTE YUKARDA BİLDİRİM YAPANLARI EKLEDİM ...
HESABIDA YAPAYIM İSTERSEN ...a.s
. BURALARDAYIM SES ETSEN YETER ...Şeniz
iyi ettin gelip anlatmakla.. haklisin kacmak cözüm degil.. üzerine gidecegiz baska yolu yok. bak hayatim kim yillarca diyet yapabilir tabiki kacamakta olur abartmada sonucta insaniz. ama ayrilmana ben taraftar degilim acikcasi. izin almak ne icin? burdan uzaklasmakmi? istedigin hasretini cektigin sekerli yagli pis seyleri rahatca yiyebilmek icinmi? bunlari yerken nasilsa izindeyim diye sacma bir düsünceyle kendini kandirmakmi?
vaktin varsa siteyi biraz arastir kendine uygun bir diyet bul derim ben canim zor bir sürecten geciyorsun. yasadigin tüm sikintilarin üzerine birde aldigin kilolarin agirligi binmesin iyice ezilir üzülürsün.. yinede sen bilirsin tatlim nasil rahat edeceksen öyle yap..a.s.
mersacım reyhan ablam haklı bence de izin kötü olur diye düşünüyorum ben de bi kere izinli olmanın rehaveti çöker mutlaka şimdi en azından cuma ne diycem derdiyle biraz çeki düzen veriyoruz kendimize bak bu hafta 2 kilo aldım tamamen kendimi kaybettiğimden izin alıyım dedim alsam daha kötü olurdu o 2 kilo ben dönene kadar 4-5-6 olurdu ondan sonra da utançtan dönemezdim boşver 100 gram ver 200 gram ver ama izin alma derim ben bak mevsiminiz de açılıyor yüzmeye de başlarsın iyi olur ben spora başladım diye nasıl heyecanlıyım nasıl kurtardım hemen motivemi
bakalim olmusmu?5.TAKIM 156.ETAP
tombili ( 76.0 /78./-2.0/+2,6% )
mersa ( 74.6 / 74 8/-0.2/ +0,2%
chocolategirl ( 76.8 / 76.8./0.0%)
candy_candy ( 104.4 /105,4 /-1.1/+1.1%
leys ( 71.6 /
ferihann ( 100.0 /100,5 /-0.5 /+0,5%
HIFZIYS 81.1/ 79.7 /1.4/-1,1% YENİ ÜYE
durukelebek 82.8/ 81.8./1.0 /-0,7% YENİ ÜYE
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( )
ŞİMDİLİK DURUM BU KISLAR YANLIŞ YERİ VARMI??? YÜZDELERİ DAHA HESAPLAMADIM .
arkadaşlar kaliste ile görüştm 1 saat sonra girebilecekmiş merak etmesinler dedi listeniz hazırsa kontrol edeblirim