Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Belçika dayım. gittiğim diyetisyenden çok memnundum ama maalesef dönmem gerekti. Orada olsam çok hızlı bir şekilde bu kilo verme işi biterdi sanırım. 6 ayda 60 olmaman için hiç bir neden yok diyerek motive edip yolladı beni diyetisyen :) şimdi o yolda ilerliyorum işte

Senin kilo verme hikayen nasıl umarım istediğin gibi gidiyordur ?
ay sorma yoldaşım bir türlü veremiyorum 34 yaşındayım 61 kilo ile hamile kaldım 71 ile doğum yaptım sonra 71 bir ile 2. kez hamile kaldım 81 kilo ile doğum yaptım 84 oldum şimdi 78 im ama veremiyorum işte çok iştahlıyım :kk77:

Bebegim diyet demeyelim biz buna saglikli beslenme diyelim.Yaptıgımız seyler omur buyu uygulayabilecegimiz sekilde olmalı. Yoksa basladigimiz noktaya geri doneriz. Herzaman oldugu gibi..:KK19:
zati ben bi yol alabilsem gidecekte başlangıç çizgisinde koşuyorum galiba ben:KK70:

ay sorma yoldaşım bir türlü veremiyorum 34 yaşındayım 61 kilo ile hamile kaldım 71 ile doğum yaptım sonra 71 bir ile 2. kez hamile kaldım 81 kilo ile doğum yaptım 84 oldum şimdi 78 im ama veremiyorum işte çok iştahlıyım :kk77:
Bende de doyma duyusu yok sanırım. diyet yaparken o öğünde hakkım neyse onu yiyorum be kalkıyorum ama özgür bıraktığında bendeki ölçü bitene kadar :)
Senin yine iki tane çocuğun var ben birde çocuk sahibi olmak istiyorum. Herkes bu kilo ile zor diyor ama halledeceğim ben onu :))

zati ben bi yol alabilsem gidecekte başlangıç çizgisinde koşuyorum galiba ben:KK70:
Sen yoldan çıkmaya yer arıyorsun ortim ;) Takılma. Asıl süpriz yarın benden gelmesinden korkuyorum. Bugün 400ml su içebildim sabahtan beri ve regl olmuşum. Yarın sabah gelirmişim 90kilo :KK57: anaaaa atarım kız kendimi yüksekçe bir yerden:olamaz:

Sen yoldan çıkmaya yer arıyorsun ortim :KK66: Takılma. Asıl süpriz yarın benden gelmesinden korkuyorum. Bugün 400ml su içebildim sabahtan beri ve regl olmuşum. Yarın sabah gelirmişim 90kilo :KK57: anaaaa atarım kız kendimi yüksekçe bir yerden:olamaz:
yalnız ne atmışım yaa.. 90 ne 85 de bari :oha:

Bende de doyma duyusu yok sanırım. diyet yaparken o öğünde hakkım neyse onu yiyorum be kalkıyorum ama özgür bıraktığında bendeki ölçü bitene kadar :)
Senin yine iki tane çocuğun var ben birde çocuk sahibi olmak istiyorum. Herkes bu kilo ile zor diyor ama halledeceğim ben onu :))
Neden zor olsun canım? ben 40 yaşında 89 kilo ile hamile kaldım :KK70::KK70::KK70:
bazı şeyler takdir-i ilahi :KK39:

Sen yoldan çıkmaya yer arıyorsun ortim :KK66: Takılma. Asıl süpriz yarın benden gelmesinden korkuyorum. Bugün 400ml su içebildim sabahtan beri ve regl olmuşum. Yarın sabah gelirmişim 90kilo :KK57: anaaaa atarım kız kendimi yüksekçe bir yerden:olamaz:

Regl olduğunuzda ödem atmak için kullandığınız bir yöntem var mı? Ben ödem atıcı için bir çay kaynatıyorum işe yarıyor..

Regl olduğunuzda ödem atmak için kullandığınız bir yöntem var mı? Ben ödem atıcı için bir çay kaynatıyorum işe yarıyor..
Ben ananas çayı içiyorum birde yoğurt kürü. İşe yarıyormu bilmiyorum çünkü benim her sabah 1-1,5kg ödemim oluyor öğlene gidiyor. Akşama hiçbirşey kalmıyor.

Ben ananas çayı içiyorum birde yoğurt kürü. İşe yarıyormu bilmiyorum çünkü benim her sabah 1-1,5kg ödemim oluyor öğlene gidiyor. Akşama hiçbirşey kalmıyor.
Ananas ödem attırıyor zaten. benim bildiğim yeşil yaprakları ödem atmada daha etkiliymiş.
Her gün ödem olmasının nedeni ne acaba ? Bir sağlık sorunu yoktur umarım..

Ben bu akşam eve gidince bir tartılayım. Birde sabah. Hangisi hoşuma giderse onu paylaşırım yarın. Şimdi evin yolları göründü bana. Yoldan devam ederim :KK15:
Sabah akşama göre genelde 1 kilo fazla çıkıyorum ben. Bu genel bir durum sanıyordum ama sende sabah ödem olduğu için farklı demek :)

Back
X