Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

InşALLAH. Dr. Dolaşım bozukluğu olabilir dedi. Test sonuçları iyi çıktı diye kontrole gitmedim. O neye bakacaktı onu da bilmiyorum
Bence yine de ihmal etmeyip gitmelisin doktora. Sonuçları değerlendirdiğinde belki ek bir şeyler ister.o bir sorun yok yapısal desin önce; sen de önlemini al ananasa devam et sonrasında :)

Çok fazla yapıyor sanırım? Sonuç alıyorsa ve yapabiliyorsa ne güzel..uzun soluklu bir süreç olduğunu düşününce ben biraz daha ağırdan alıyorum sanki.
Evet Özlem spor kraliçemiz :)
Sen kendini nasıl rahat ise diyorsan o şekilde devam et tabi, sonuçlara göre tekrar bakarsın. biz hemen hemen her gün spor yapmaya çalışıyoruz canım.

Cidden kız morordek morordek o kadar emzirmiyordur umutu :KK70::KK70::KK70:
Bunu yazarken bile emziriyorum, son yarım saattir uyuyakaldı ama ona ragmen bırakmadı memeyi. Ikinci servey servey vakasıyım, o gece emziriyor ben gündüz :deli:
Ahahahaa valla biraz vasfiye 2 oldum galibaaaaa. Ay neyse şimdi yarın sizin ultrasonunuz var o zaman. Pıt pıt bitiyor, 5 dakikalık iş canım.
Ya işte 5 dakikalık iş için tee oralara gitmeye üşendim. Dün hallolsaymıs keske :işsiz:

Ben sabırlı insanım beklerim :p

Ahah haklısın belki dolap çekmeceden memeye sıra gelmez :p

Merhaba hoşgeldin
Sen benim ona dedigime bakma, takılıyorum ben o kedicige :) diyetisyen verdiyse tabi listene uygun sekilde yiyebilirsin.
Ben kaptan yardımcısıyım, takımda yarışmak için ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor. Başlangıç ve hedef kilolarını yazarsan kaydedeyim ben de :)

100 kere bırakıp 100 kere geri döndün ekmege :)

400 ml su ne kız ben onu sadece kahvaltıda içiyorumdur
Ben kahvaltıda 500ml içiyordum. Onu içemedim ya.... küsmesin diye içemedim ;) bu arada o 400 aslında 800ml öğlen içtiğim suyu unutmusum:KK70::KK70:

Kızlar bısey anlatcam
Face de
Zayıflamakistiyorum
Diye bır sayfa inceledım siz de inceler misiniz
Aradım sayfa sahıbı ıle gorustum vıdeoları ızledım adam cok ıkna edıcıydı ama herbal lıfe yada zayıflama cayları gıbı bıseyden bahsetmıyor
Vıtamın mıneral takvıyesı gıbı bıseyden bahsettı kısıye ozel, ben anlattım işte , bana önerdıgı takvıyeler aylık 690 tl dedı tabı ben sok:KK57:100-200 dese alcaktım
Millet delı gıbı paylasmıs bır gor ama ayda 6 kılo 7 kılo neler neler
Cok ınandırıcı konustu ama almadım

2 yaş sendromundan cok korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ilk ergenlik diyorlar :KK43:
Zeynep banyondan sonra giyinmek istemiyor. Birgün cıbıl cıbıl kaçtı elimden. Arkasından hem koşup hem gel kız böyle gezilmez derken bizim yatağa zıplayıp çıktı attı kendini yatağa bağıra bağıra ağlayıp tepinmezmi? Ergen kızlar yapar ya onu gibi :KK70: doğuştan ergen ve trip öğreniyorlar demek :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben şu an gün aşırı yapıyorum. Aslında diyetisyen 75 kiloya kadar 2 gün önermişti fakat ben dayanamadım 3 güne çıktım :)
Leslie 5 mil yapıyorum
Ya da Leslie 3 mil yapıp 35-40 dakika ds yürüyüş bandında 10 dakika koşu olacak şekilde yürüyorum. Sence biraz kısmalı mıyım bu aşamada? Malum daha 20 kilo vereceğim
Acele etme. 20 kiloyu 1 anda almadigin için bir anda da gitmeyecek. Ayrıca ne kadar yavaş o kadar kalıcı.

Hee evet saçımı kestirmiştim :) ay güzel olur muyum acaba yaşlandıkça :)

İzne ayrıldın mı sen? Düğün sonrası balayı falan var mı?
Yarın son nöbetim ondan sonra izinliyim sükurler olsun ki :) tabi ki bence çok daha güzel olacaksın şarap gibi :D

Ben de burada daha etkili ve hızlı kilo vereceğime inanıyorum. İnsan tek başına da yapıyor belki ama böyle bir grupla birbirini motive ederek devam etmek bence çok güzel
Aramıza hoşgeldin deniz ben büşra şu ara pek aralarında değilim malesef 10 gün sonra düğünüm var ben bu gruba katılana kadar 100 tane falan diyet bıraktım burdaki amacın sağlıklı beslenme olduğunu farkettim ve marttan bu yana 13 civarı kilo verdim en son 76.7 idim hedefim 60 olmak inşallah sen de çok güzel kilolar vereceksin

Kızlar bısey anlatcam
Face de
Zayıflamakistiyorum
Aradım sayfa sahıbı ıle gorustum vıdeoları ızledım adam cok ıkna edıcıydı ama herbal lıfe yada zayıflama cayları gıbı bıseyden bahsetmıyor
Vıtamın mıneral takvıyesı gıbı bıseyden bahsettı kısıye ozel, ben anlattım işte , bana önerdıgı takvıyeler aylık 690 tl dedı tabı ben sok:KK57:100-200 dese alcaktım
Böyle şeyler çok saçma geliyor bana ya :(

Zeynep banyondan sonra giyinmek istemiyor. Birgün cıbıl cıbıl kaçtı elimden. Arkasından hem koşup hem gel kız böyle gezilmez derken bizim yatağa zıplayıp çıktı attı kendini yatağa bağıra bağıra ağlayıp tepinmezmi? Ergen kızlar yapar ya onu gibi :KK70: doğuştan ergen ve trip öğreniyorlar demek :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bi arkadaşım gelmişti bize 2 yaşlarında kızı vardı. Kız bi türlü altını giymek istememisti, oyle külotlu gezdi evde. Hadi evde neyse de giderken zorla giydirdi annesi, yaygarayı koparmıştı. Aklıma o geldi sen simdi bunu anlatınca :) ayy ayy zor vallahi

Kızlar bısey anlatcam
Face de
Zayıflamakistiyorum
3n doğru kararı vermişsin canım. Ayrıca 100 200 bile olsa o toplara girme. İşe yaramayacaktır. Yorum yapanları ıncelemek lazım. Bence yorum yapanlar bile sahtedir.

Bi arkadaşım gelmişti bize 2 yaşlarında kızı vardı. Kız bi türlü altını giymek istememisti, oyle külotlu gezdi evde. Hadi evde neyse de giderken zorla giydirdi annesi, yaygarayı koparmıştı. Aklıma o geldi sen simdi bunu anlatınca :) ayy ayy zor vallahi
Gule4iz ağlanacak halimize:)

Back
X