Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5 elmayı nasıl yedin kız cok gelmedi mi :) yanında baska bir sey yok da hep ayni şeyi yiyince bana böö geliyor da :)

Dogum gunu kutlu olsun paşanın.
Kaptanım senin yorgun olman cok normal, cok hızlı bi tempon var, iyi dayanıyorsun vallahi. Kolay gelsin işlerin

Canım menünü yaz ki gerekirse seni topa tutalım ve düzelt :) o yüzden var bu diyet grupları :)

Canım benim de retina kontrollerimde aynı işlemi yapıyorlar, goz bebeğini büyütüp gözüme de mercegi dayayip retinama bakıyorlar, Zeynep'in de öyledir sanırım. O cok rahatsız edici bir sey ya, ağrısı acısı olmuyor ama gözünde koca şeyle cok rahatsız olunuyor, ben bile bu yaşımda zor dayanıyorum, yazık yavrum napsin :KK43: goz bebegi büyüyünce gorme bulaniklasiyor ve ışığa hassasiyet cok artiyor. Bence bi güneş gözlüğü falan takabilirsin prensese, ben oyle yapiyordum ya da kışın hava kararmaya yakın gidiyordum kontrole. Insallah sorunsuz gecer muayenesi kuzunun
Bak bunu bilmiyordum. Güneş gözlüğümüz var. Söyleyeyim babasına da alsın yanın. Sağol canım ;)

Günaydın herkese. Ben bu sabah aç karnına tartıldım ve 66,6 geldim :KK71: Bende genelde şöyle oluyor gaza gelip başlıyorum 64 olunca kendimi çok zayıf hissediyorum ve bırakıp yine 70 e doğru gidiyorum. Bu sefer olmaz inşallah

ayyy tıpkı ben son 5 yılım 63 ile 78 arasında gidip gidip geldiii....63 olunca oooowwww manken oldum sanıyorum bir havalar bir havalar... bir salıyorum gene 70... sinsi kilolar azar azar geliyolar :))

canım kilolarımız yakın ondan takip ediyorum seni, genelde protein ağırlıklı besleniyodun bugün kh ağırlıklı olmuş sanki? gerçi doğu dürüstte bişi yememişsin o da ayrı. akşama et/tavuk/balık bişi ekle sen. bende senin izinden gideyim :KK25:

ay yolla canım nasıl makbule geçer..

Allah yardımcınız olsun, bende nefret ediyodum o işten, minik kuzum naapsın :anne:

ben 10 da yerim, hatta sadece dönüşümlü tatlı elma/ekşi elmayla yaşarım :KK53:
burada bir sağanak oldu ki sorma. Sel aldı her yeri. 5dk yürüme yolum vardı şantiyeye yürüyemem diye korunaklı bir otobüs durağında inip taksiye bindim. Buna rağmen sırılsıklam oldum. Şemsiye falan hiç işe yaramıyor. Neyse ki biraz duruldu :(

Ordegim sağol tatlım ama kendimi çok yorgun hissediyorum
Yay istanbullu kızlar hava ne böyle yaa kış gelmiş sanki kapalı yağışlı bir hava var
Sen sakinliğine gelmişsin kaptanım 10dk daka önce gelsen uçak inmez geri giderdi kesin. Bu ne böyle hava ben oynamıyorum diye :KK70::KK70::KK70:

Bugunku menum:

Sabah: 2 yumurta

Öğlen: Sandviç ekmek

Akşam: 5 elma

Spor: 40 dk yurüyüş

Herkese iyi geceler :)))
akşam 5 elma mı çok değil mi suyu yazmamışsın
Gunaydinlar
Gene ben yollarda havaalanına gidiyorum bir aksilik olmazsa akşama döneceğim kızlar çok yoruldum yaa bunu sizden başka anlatabilecegim kimse yok hiç birşey yapmadan günlerce uyumak istiyorum dün akşam 9 da ev supuruyordum sabahleyin de küçüğün ateşi 39 derece idi inşallah bugün fazla sorun çıkarmaz anneme bir de doğum günü kuzunun sabah 4 te anne gitme diye ağlıyor annecim akşama evdeyim dedim bu arada cuma gün itibarı ile tartılip tekrar listeye gireceğim bakalım kaç kg olmuşuz bayrama hedefim 67 olmak listeyi bulamadığım için ekleyemedim moni moni tatlım sen ekleyebilirmisin
rabbim kolaylık versin kaptanım:dua:
Çok güzel menün :nazar::KK9:
sağol ortim:KK15:
Aynen kız diyorum ya toplamışlar bizi resmen. Sen normal değilsin 5. Takıma git.. :KK56::KK70::KK70::KK70:
ama zaten geçen senki konu bu çatlak dolu burası der gülerdik:KK70: btlbetul btlbetul gelene buda bizden derdi:KK70:

günaydınnn:KK54:
Ben 6 da ayaklaniyorum kaptanım. 6 30da evden çıkmam lazım ama eşim sağolsun hep geç bırakıyor beni :KK48: minibüse kadar araba ile bırakıyor yanlış anlasilmasin:KK70::KK70:
niye anlayalım :KK70::KK70::KK70::KK70:
toplight toplight wendy wendy nilsub nilsub günaydın erkenci bayanlar:KK66:
Bugün de hava ne kötü yağsam mi yağmasam mı diyor :KK43:
ben sabah kalktım 2taze kayısı yedim su içtim çıktım 1 saat yürüdüm geldim hava yağmurlu geri yattım şimdi kalktım kahvaltı hazırlıyorum:kk77:
Gün içinde o kadar düzensiz ve kötü besleniyorum ki. Menüm şu diye anlatacak kadar bişey yok :cry:
düzenli beslenmeye geçip menü yazmaya başla ama bugun:kk77:
Herkese mutlu sabahlar olsun. Günaydınlar:KK66:

Menüm gelsin.
Sabah 6.30
500ml su
1 haşlanmış yumurt

Kahvaltı 8.30
1 haşlanmış yumurta
10tn zeytin
2 dlm tbe

Ara beyaz cay

Öğlen
1 kepçe cacık
Ton balıklı salata

Ara sade türk kahvesi

Ara sade activa yoğurt

Akşam 20.00
2 kepçe mercimek çorbası
4-5yk taze fasulye

Ara 1 küçük armut

Saat 10 da Zeynep'in uyku krizi ile yattım ama spor için kalkamadım:KK43:
güzel menü olmuş:super:

Sizin de böyle diyete başlıyorum deyince üstünüze bir kasvet bir keder çöküyor mu :)
ben diyet boyunca kaşlarım çatık oluyo sonrada kırışıklarım artıyo:KK70::KK70::KK70:
Burası şimdiden yanıyor :işsiz:
ay bu gece yorganlarla yattık buz gibi burası:işsiz:
Goz bebeğini buyuten bir damla damlatiyorlar. Goz bebekleri acilincada görme azalıyor. Bu bir travma yapıyor haliyle.birde ölçüm yaparken ayrı bir travma. Ilk ilaçlı muayenede 6numara çıktı. 6ayda bir yapılacak bu 2. Muayene. Ölçüm cihazına bakmadığı için gözünü kapatmamasi için bir kanca takip kafayı zorla cihazda tutup ölçüm alıyorlar.tabi kol ve bacakları ben tutuyorum mecburen tepiniyor cunku. 6 ay önce birden kaydı gözü. Numaranın büyük olması da bu yüzdenmiş. Şimdi farklı bir tedavi yada ameliyet bakacaklar işte bugün ne diyecekler :KK43:
gemiş olsun ortim :dua:rabbim şifanı versin tez zamanda
Yooo... Biz diyet yapmıyoruz. Sağlıklı besleniyoruz sağlıksız beslenenlerin de kulağını çekiyoruz. Onun için eğlenceli ve güzel bir süreç bana göre.
kendini nasıl avutuyo bak:KK70:

Günaydın kızlarrrr.....:KK3:
günaydın:KK54:
Bu arada herkeslere günaydın :)
günaydın:KK54:
geldim canım geldim... ne oldu enerji mi yüklemen lazım :))

kız vasfiye korkutma insanları :))
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Günaydın beybiler,

dün yine uslu durdum

menüm :

sabah
2 hş yumurta
1 kırmızı biber

ara 2 erik

öğlen
kavurmalı 1 yumurta

ara
2 kayısı
1 minik elma

akşam
1 parça ızgara
1 tabak salata

ara 1 minik elma

spor
jillian level 1
20 dk yürüyüş
aferin kızzz:super::super::super:

toplight toplight >> ?? >> ??

servey servey >> 70,3 >> ??

0zlem 0zlem >> ?? >> muaf

inatettimolacak inatettimolacak >> 61,5 >> ??

moni moni >> 89,5 >> 87,5

fancynancy fancynancy >> 74,5 >> 73,5

Cikilatacanavari Cikilatacanavari >> 76,7 >> 76.2

lydznp lydznp >> 83,2 >> 82.5

nilsub nilsub >> 78,8 >> ??

wendy wendy >> 66,3 >> 65,5

morordek morordek >> 68,5 >> 68,5

dennisgo dennisgo >> 78,8 >> 76,8

btlbetul btlbetul >> 68,5 >> ??

@Egeliegeli >> 67,9 >> 65,9
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN:spor:

:KK200:14 TEMMUZ - 1 EYLÜL BAYRAM HEDEF LİSTESİ:KK200: