• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK48:
Kızlar bısey dıyecegım yanlışsa beni duzeltın
Şimdı dıyelım kı 71 kg sun 2 kg verıyorsun 69 oluyorsun denılıyor kı onun hepsı kg degıldır bır kısmı su kaybıdır ödem atmışındır denılıyor ya
O halde tartıda 71 dıye gordugumun hepsı de kg degıl bır kısmı ödem su kı verdıgınde tartıda eksı oluyorsun ödem olmus yag olmuş önemı yok doğru mu
Yoksa yıne mı sıyırdım:eğlence:
Çok düşünme serveyim, veysiyem, cankuşum :KK48::KK48:

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Fırında çupra
Çoban salata

Ara
Yeşil çay
Filtre kahve

Akşam
4 yk yoğurt, 1 yk yulaf kepeği, 1er çk zencefil, zerdeçal, pul biber.

Ara
1 kupa americano
Birazdan 2 salatalıkta yerim.

Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk eliptik, 10 dk karın egzersizi

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Fırında çupra
Çoban salata

Ara
Yeşil çay
Filtre kahve

Akşam
4 yk yoğurt, 1 yk yulaf kepeği, 1er çk zencefil, zerdeçal, pul biber.

Ara
1 kupa americano
Birazdan 2 salatalıkta yerim.

Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk eliptik, 10 dk karın egzersizi
vayyy rakibime bak sen:KK9:

Dışarı çıktık ama benim burnumdan geldi, mert bey kıyametleri kopardı meme için. 2 defa arabada emzirmek zorunda kaldım. Aklına geldikçe yakamı bağrımı çekiştiriyor. Bu böyle olmayacak. Parka bile çıkamıyorum bu veledin yüzünden. Babası da kızıyor haliyle. Oturduğum yerden emziremiyorum emzirme önlüğüyle çünkü beyfendi etrafı seyredecek, kapattırmıyor. Oofff offf. Kesmeyeyim dedim sütten ama maalesef artık kescem. Gece süte kalkıyor 3-4 defa. :deli: Deliksiz uykulara da hasret kaldım 19 aydır yaaa.
Sonlandıracağım artık bu işi. Bir tek evde mutluyuz. Bıraksam ilkokula kadar içer bu, kriz geçiriyor resmen memeyi alamayınca.
Neyse gece gece bir dünya yazmışım. Memeden kesme maceralarımız yarından itibaren başlıyooorrrr. Hadiyn gazamız mübarek ola :rolleyes:

Dışarı çıktık ama benim burnumdan geldi, mert bey kıyametleri kopardı meme için. 2 defa arabada emzirmek zorunda kaldım. Aklına geldikçe yakamı bağrımı çekiştiriyor. Bu böyle olmayacak. Parka bile çıkamıyorum bu veledin yüzünden. Babası da kızıyor haliyle. Oturduğum yerden emziremiyorum emzirme önlüğüyle çünkü beyfendi etrafı seyredecek, kapattırmıyor. Oofff offf. Kesmeyeyim dedim sütten ama maalesef artık kescem. Gece süte kalkıyor 3-4 defa. :deli: Deliksiz uykulara da hasret kaldım 19 aydır yaaa.
Sonlandıracağım artık bu işi. Bir tek evde mutluyuz. Bıraksam ilkokula kadar içer bu, kriz geçiriyor resmen memeyi alamayınca.
Neyse gece gece bir dünya yazmışım. Memeden kesme maceralarımız yarından itibaren başlıyooorrrr. Hadiyn gazamız mübarek ola :rolleyes:
hadi bakalım rabbim sana kolaylık mertoya da sabır versin o zaman:dua:

Back
X