- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #252.581
kız bu saatte korkarım ben ne işin var sokaktaVeee 1,5 saati tamamlayıp eve dönüş yoluna düştüm sonunda, Of daha mutfak toplanacak falan evde de iş dolu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bu saatte korkarım ben ne işin var sokaktaVeee 1,5 saati tamamlayıp eve dönüş yoluna düştüm sonunda, Of daha mutfak toplanacak falan evde de iş dolu![]()
Çok düşünme serveyim, veysiyem, cankuşumKızlar bısey dıyecegım yanlışsa beni duzeltın
Şimdı dıyelım kı 71 kg sun 2 kg verıyorsun 69 oluyorsun denılıyor kı onun hepsı kg degıldır bır kısmı su kaybıdır ödem atmışındır denılıyor ya
O halde tartıda 71 dıye gordugumun hepsı de kg degıl bır kısmı ödem su kı verdıgınde tartıda eksı oluyorsun ödem olmus yag olmuş önemı yok doğru mu
Yoksa yıne mı sıyırdım![]()
Wendi protein günlerini nasıl yapcaz şimdi?Veee 1,5 saati tamamlayıp eve dönüş yoluna düştüm sonunda, Of daha mutfak toplanacak falan evde de iş dolu![]()
vayyy rakibime bak senKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Fırında çupra
Çoban salata
Ara
Yeşil çay
Filtre kahve
Akşam
4 yk yoğurt, 1 yk yulaf kepeği, 1er çk zencefil, zerdeçal, pul biber.
Ara
1 kupa americano
Birazdan 2 salatalıkta yerim.
Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk eliptik, 10 dk karın egzersizi
Ben elma içmiyorum sen papatya mı içiyorsun :) tartılmadın değil mi akşam.bak aferini hazırladım sana :)şimdide papatya çayı içiyorum açlıktan ne yapacağımı şaşırdım![]()
vayyy rakibime bak sen![]()
İyi gidiyorum di mi :))) çok açııımmmmmmmm. Mert'inde uyumayacağı tuttu yani. Yatıcam, bücür prens yatmıyoşimdide papatya çayı içiyorum açlıktan ne yapacağımı şaşırdım![]()
Gayet iyisin yarın sonucunu da alacaksın ve kendini daha iyi hissedeceksin :)İyi gidiyorum di mi :))) çok açııımmmmmmmm. Mert'inde uyumayacağı tuttu yani. Yatıcam, bücür prens yatmıyo![]()
Sen niye bu saatlere kaldın bakim? Normalde 25.rüyanda falan olman lazımdışimdide papatya çayı içiyorum açlıktan ne yapacağımı şaşırdım![]()
Ben elma içmiyorum sen papatya mı içiyorsun :) tartılmadın değil mi akşam.bak aferini hazırladım sana :)
Ay umarım öyle olur şekerim. Tartıda 6lı rakamları göreceğim günler gelsin istiyorum artık canım.Gayet iyisin yarın sonucunu da alacaksın ve kendini daha iyi hissedeceksin :)
dizim varda ona takıldım yatayım çayım bitsinde oo benim sıpalar yattılar çoktan analarına çekmişlerSen niye bu saatlere kaldın bakim? Normalde 25.rüyanda falan olman lazımdı![]()
Böyle beslendiğin için 60 lar uzak değil bence..Ay umarım öyle olur şekerim. Tartıda 6lı rakamları göreceğim günler gelsin istiyorum artık canım.
aman sende yapsana bol peynirli tost geçerdiBu arada çeyrek dilim ekmek yedim akşam yoğurttan sonra, midem çok bulanmaya başlamıştı, mide suyunu alsın diye. Onu eklemeyi unutmuşum.
İnşallah canım ya. Ama her zaman bu kadar dikkat edemiyorum.Böyle beslendiğin için 60 lar uzak değil bence..
Tabiiii bak ben düşünemedim bunuaman sende yapsana bol peynirli tost geçerdibende sana yaklaşırdım
![]()
hadi bakalım rabbim sana kolaylık mertoya da sabır versin o zamanDışarı çıktık ama benim burnumdan geldi, mert bey kıyametleri kopardı meme için. 2 defa arabada emzirmek zorunda kaldım. Aklına geldikçe yakamı bağrımı çekiştiriyor. Bu böyle olmayacak. Parka bile çıkamıyorum bu veledin yüzünden. Babası da kızıyor haliyle. Oturduğum yerden emziremiyorum emzirme önlüğüyle çünkü beyfendi etrafı seyredecek, kapattırmıyor. Oofff offf. Kesmeyeyim dedim sütten ama maalesef artık kescem. Gece süte kalkıyor 3-4 defa.Deliksiz uykulara da hasret kaldım 19 aydır yaaa.
Sonlandıracağım artık bu işi. Bir tek evde mutluyuz. Bıraksam ilkokula kadar içer bu, kriz geçiriyor resmen memeyi alamayınca.
Neyse gece gece bir dünya yazmışım. Memeden kesme maceralarımız yarından itibaren başlıyooorrrr. Hadiyn gazamız mübarek ola![]()