Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5 şiddetinde bi artçı oldu. Hala ara ara devam ediyor, bitse keşke, sinirlerim bozuldu artık :KK43:
Herkes dönüyo ördekcım sız de mı donsenız acaba?? Allah korusun kımseye bısey olmasın tabıı ama stres sütünü etkilicek diye korkuyorum :(

Şşttt wendicim şu günleri netleştirelim diyorum :KK66:

Kuzum Çarşamba Perşembe dersen öyle yapalım, p'den hatırlatmalı saf protein dersen Pazartesi Perşembe yapalım, sana bırakıyorum şekercim :)

hemde sabah ekmek yemedim salatayı yediğim için nasıl aferin bana dimi:KK9: eskiden olsa birde ekmek yerdim yanında:KK20:
Aferin nilgüşe, gelişme var :)
5 şiddetinde bi artçı oldu. Hala ara ara devam ediyor, bitse keşke, sinirlerim bozuldu artık :KK43:

Offf benim psikolojim de bozuluyor deprem durumundan, Allah kolaylık versin canım.

Paylaşıma bakmadım ama sanırım 1. olmuşuz öyle yazmışsınız. Tebrikler kızlar, hepiniz süpersiniz :KK15:

Aa evet, takımımızı kutluyorum, notamızı sildirdik :)

Paylaşıma bakmadım ama sanırım 1. olmuşuz öyle yazmışsınız. Tebrikler kızlar, hepiniz süpersiniz :KK15:
Ciddi miii
Çok srvindimmmmmm
Darısı önümüzdeki haftalara inş
Eskıler hatırlar eskiden biz 8-10 hafta üstüste birinci olmuslugugumuz var biliyor musunuz

devamı gelmez inşALLAH canım :dua:
Kuzum Çarşamba Perşembe dersen öyle yapalım, p'den hatırlatmalı saf protein dersen Pazartesi Perşembe yapalım, sana bırakıyorum şekercim :)

Aferin nilgüşe, gelişme var :)

Offf benim psikolojim de bozuluyor deprem durumundan, Allah kolaylık versin canım.

Aa evet, takımımızı kutluyorum, notamızı sildirdik :)
eeee ben kimin ortisiyim dicektim ama biz orti değildik dimi yoksa sende mi ortimdin:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Vee çilekeş wendynin 1,5 saatlik maratonu başladı :) bugün biraz daha çok bişi yedim sanırım enerjim iyi :)

inatettimolacak inatettimolacak özgecim evine geçtin mi yoksa memlekette misin?
evinde daha kışlıkları toplayacak:KK70::KK70::KK70:

moni moni Ayşem sizin listeyi ben paylaşmıştım :) gözünden kaçtı sanırım :KK66:

Bu arada kızlar tebrikler 1.ci sizsiniz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Biz 4.cülüğe düştük ama yinede gayet güzel bir derece :KK66: haftaya artık daha çok çabalarız :KK66:
Sizi bizi anlamadım ben kuzum yaaaa
Tanısalım istersennn:KK48:

Herkes dönüyo ördekcım sız de mı donsenız acaba?? Allah korusun kımseye bısey olmasın tabıı ama stres sütünü etkilicek diye korkuyorum :KK43:
Ya aslında faylar enerjisini boşalttığı için artık büyük deprem olmaz diyorlar, sadece artçılar bir süre daha devam edermiş. Baktım kötü oluyorum dönerim olmazsa :(
Ciddi miii
Çok srvindimmmmmm
Darısı önümüzdeki haftalara inş
Eskıler hatırlar eskiden biz 8-10 hafta üstüste birinci olmuslugugumuz var biliyor musunuz
Hadi ya ne iyiymis öyle artık o kadar üst üste 1. olamıyoruz maalesef

Şimdi yine 6 lı rakamlarda olan bei degerlendireyım hemen
  • Haftasonu kendımı sıkmadım, boyle yapınca haftaiçi koca 4 gunu sıkmak kolay oluyor, hem bırakma ıstegım kalmıyor hem de bak haftasonu gelıyor deyıp kendımı motıve edebılıyorum...
  • Aksamları genelde 7-8 den sonra bısey yemedım
  • Bu hafta farklı olarak liptonun 5 i bir arada cayını içtim aksam yemeklerınden önce
  • Persembe aksamı mısır püskülü cayı içtim
  • Hergun kahvaltıda 2-3 bardak yesılcay içtim
  • Bazen arkadaşlarım ile buluştugumda kasmadım kendımı, mesela cerez konduysa agzıma 4-5 tane attım yada bır dılım bışry yedım boylece öutsuz olmadım
  • Sabah kahvaltılarında 2-3 tane peksımet yedım gun boyu ekmek yemedım
  • Suyu cok ıctım
  • Kahve yanına kayısı yedım, çoook tatlı istersem kayısı yedım.
  • Hahtaiçi hergun min 45 dk yurudum
Yarım kg vermek cok degıl elbette ama haftalardır kg alıyordum ayrıca 70 direnc gösterıyordu vücudum
Bakalım bu hafta da aynen devam ederek nasıl olacak ?????

Şimdi yine 6 lı rakamlarda olan bei degerlendireyım hemen
  • Haftasonu kendımı sıkmadım, boyle yapınca haftaiçi koca 4 gunu sıkmak kolay oluyor, hem bırakma ıstegım kalmıyor hem de bak haftasonu gelıyor deyıp kendımı motıve edebılıyorum...
  • Aksamları genelde 7-8 den sonra bısey yemedım
  • Bu hafta farklı olarak liptonun 5 i bir arada cayını içtim aksam yemeklerınden önce
  • Persembe aksamı mısır püskülü cayı içtim
  • Hergun kahvaltıda 2-3 bardak yesılcay içtim
  • Bazen arkadaşlarım ile buluştugumda kasmadım kendımı, mesela cerez konduysa agzıma 4-5 tane attım yada bır dılım bışry yedım boylece öutsuz olmadım
  • Sabah kahvaltılarında 2-3 tane peksımet yedım gun boyu ekmek yemedım
  • Suyu cok ıctım
  • Kahve yanına kayısı yedım, çoook tatlı istersem kayısı yedım.
  • Hahtaiçi hergun min 45 dk yurudum
Yarım kg vermek cok degıl elbette ama haftalardır kg alıyordum ayrıca 70 direnc gösterıyordu vücudum
Bakalım bu hafta da aynen devam ederek nasıl olacak ?????
aferin serveyim bak mutsuz olmadan da veriliyormuş:KK9::KK9::KK9::KK9:

Back
X