Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neyse düğün var ben çıkıyorum çok direneceğim keşkek yememek için:KK66:
Aaaa bu sey degil mi ortisine dondurma yi yi diyip kendi keskek cennetine giden kiz makyaji :D :D
Kiz ferah kos yetis fancynancy fancynancy keskek faydaliymis dimi.. sizin karatay yiyin tabak tabak mi demis gecen gun ne demis :KK48:

Aaaa bu sey degil mi ortisine dondurma yi yi diyip kendi keskek cennetine giden kiz makyaji :KK70: :KK70:
Kiz ferah kos yetis fancynancy fancynancy keskek faydaliymis dimi.. sizin karatay yiyin tabak tabak mi demis gecen gun ne demis :KK48:
yemedim ki takımı taktım geldim:halay::halay::halay::halay::halay: sade kahve yapıcam kendime şimdi:kahve::halay::halay::halay:

Selam kızlar:KK54:
Dün sabah evden sibele diye bi çıktım hala eve gidemedim:KK48:
Boluda narven tatil köyündeyim eşimle:KK55:
Sibelden sonra forum istanbula gittim eşim alacaktı beni aradı şehir dışına gidiyoruz 5 dkya ordayım diye:skandal:bizim evde taa fizanda olunca uğrayamadık,hemen bi mağazaya girip tshirt le çamaşır aldım.waikikiden de elime ilk gelen tulum gibi giyilen şortlu askılı bişey aldım içine giremeyeceğimi düşündüm ama çok güzel oldu xxl :süslü:sevindirik oldum:21:
Havuza gidemiyorum o sıkıntı idare edecek kadar bile güzel havuz kıyafeti bulamadım çok zevksiz hepsi:KK34:

Aaaa bu sey degil mi ortisine dondurma yi yi diyip kendi keskek cennetine giden kiz makyaji :KK70: :KK70:
Ay sorma sorma, bu Nilgün var ya keşkek yerse bak gör ben neler yapicimmm ona :kk77::KK48: hiç yemedim tadını bilmiyorum, öğrenmeyeyim de benceeeee :-):-)

Yuzsuz yuzsuz gunaydin da yazayim su kenara :KK25:
Bir uyudum bir uyudum,cok afedersiniz danalar gibi döne döne uyudum :uykucu:
Hafta ici ararim ben bu uykuyu :KK51:
Neyse kalkip cay koyam, ogle cayina gelmek isteyen var mi canikolarr :kahve:
Benden çok mu? bugün 12 saatten fazla uyudum ve yüzüm gözüm şiş, başım ağrıyor fazla uykudan :)

Selam kızlar:KK54:
Dün sabah evden sibele diye bi çıktım hala eve gidemedim:KK48:
Boluda narven tatil köyündeyim eşimle:KK55:
Sibelden sonra forum istanbula gittim eşim alacaktı beni aradı şehir dışına gidiyoruz 5 dkya ordayım diye:skandal:bizim evde taa fizanda olunca uğrayamadık,hemen bi mağazaya girip tshirt le çamaşır aldım.waikikiden de elime ilk gelen tulum gibi giyilen şortlu askılı bişey aldım içine giremeyeceğimi düşündüm ama çok güzel oldu xxl :süslü:sevindirik oldum:21:
Havuza gidemiyorum o sıkıntı idare edecek kadar bile güzel havuz kıyafeti bulamadım çok zevksiz hepsi:KK34:
ayy ne güzel monim ya ne guzel yapmis eşin

Bugün pastacı kuzenimle online mozaik pasta yapacağız :) profesyonel pastacı ile yapınca ekstra güzel oluyor. Yapmak bana eğlence oluyor,yemek eşime ve arkadaşlarına :)
Bu arada ben diyet yapıyorum eşim benden iyi kilo veriyor. Bu tatlıları beni sabote etmek, kilo vermemi engellemek için mi yapıyorsun diye takılıyor :)

Back
X