- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #253.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bısey mı sormustun? Kacırdık mı araya mı kaynadı noldu??![]()
Ben bugün muaf sayılırımSporlar yapılıyor mu kızlar?![]()
Oyle deme ozgecim dip kose cam silme falan varsa oda insani bitiriyor ozellikle bu havada.Ben bugun temızlık yapıyorum sayılır mı
Caiz midir hocam0zlem
![]()
Senin insanüstü sporlarının yanında benım bugunki temızlık çıtır çerez kalabıler ama olsun![]()
Sen niye muafsin canim kacirdigim bisey mi var?Ben bugün muaf sayılırım![]()
Afiyet olsun sekerim cok faydasini goreceksin sık sık yemek lazim bu corbadan.Bende deneyim bunu.Bende spor yok bugün ama akşama dereotu maydanoz nane ile yapılmış kabak çorbası var onu yemek spor sayılır bence :)
Sebegınız mıyım ben sızın
Dayanacaksın takımca yolariz seni ona gore!!ben tatlı diyince hiç birine dayanamam![]()
Dilara Koçak buna vicdan çorbası adını vermiş. Bu vicdansız regl gelecek diye ne hallere düştüm :)Sen niye muafsin canim kacirdigim bisey mi var?
Afiyet olsun sekerim cok faydasini goreceksin sık sık yemek lazim bu corbadan.Bende deneyim bunu.![]()
Selam cnm bu sıra yoğun spor yapanlar nasıl beslenir onu okuyorum spor sonrası kakaolu süt içiyor sporcular sende fazlasıyla spor yapıyorsun ya söylemek istedimMenüm;
Sabah (08:00)
Eki Görüntüle 2025120
Oglen (13:00)
Eki Görüntüle 2025121
Aksam (18:30)
Eki Görüntüle 2025122
3 L uzeri su
3 buyuk t.kahvesi
1 7otlu bitki cayi
1 kayısılı form cay
Spor;
100 jumping jack
30 burpe
30 dakika kadar 2kg dambıll
Sagolasin canım..Selam cnm bu sıra yoğun spor yapanlar nasıl beslenir onu okuyorum spor sonrası kakaolu süt içiyor sporcular sende fazlasıyla spor yapıyorsun ya söylemek istedim
Bende spora sardım Ankara'ya dönünce salona yazılıp daha düzenli yapacam sen kilo vermede zorlanıyorsun ya sporcu diyetlerini denedin mi hiç ben denemeyi dusunuyorumSagolasin canım..
Pınar yeni bir sut cıkarmis kakaolu protein orani yuksek bende ondan almayi dusunuyordum.![]()
yola yola kafamda saç bırakmayacaksınızDayanacaksın takımca yolariz seni ona gore!!![]()