- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #2.501
....
nrmyn ım eskı kaptanım ıyı yasam gunlugu .bır cesıt ajanda.ıcınde dıyetle ılgılı bılgıler var.gunluk yedıklerını yazabılırsın egzersız ını aylık olculerını yapabılırsın.kalorı hesapları degısım lıstelerı kısaca dıyet adına hersey elının altında.dılara kocak ın merkezı mezura tarfından hazırlanmıs.tavsıye edıleryerimseniben
saskın msj ı tekrar okudumda .terkos pazarı dedıgın terkos pasajımı.oyleyse orayı bılıyorum.yalnız ne cok gezdıgım bellı oldu bırden yakaydirigubbakcemile3
yenilenlerin listesini toparladım adı geçen herkes kontol edip yanlışlık filan varsa yazsında düzelteyim..
pericim ya listeni toplu şekilde yazarsan daha iyi olur şekerciğim yani bir mesajının altına diziver tüm gün yediklerini olurmu..
bennucuk sen bu hafta lahana diyeti yapıyorsun diye almadım ben yediklerini bir sonraki hafta inşallah..
selam cedric canım öyle bir memleketki nevşehir ne kipa bulunur nede d&r öyle istediğin kitabı bulamıyosun bak kaç gündür pilates topuna bakıyorum burda yok mecburen karar verince nette siparş yapacam .
şaşkınım bennu nasılsınız canlarım ara ara girip bakarım artık hadi görüşürüz
Sağol canım ben iyiyim, şimdi spora başlıcamda bi bakım dedim... Sonra yediklerimle birlikte yaptığım sporumuda yazarım..
Bennu , Umut sizler nassınız bakem?
bende iyim bennucum . umutta burdaymış sen nasılsın umutcum
bende iyiyim şaşkın peri yine sporda yaptıklarını yazda beni şok et:) bekliyorum
gün kurusu yiyyorum canım . bayramdan bu yana ilkez şeker yiyyorum .... pastada dünkü yalancı dogum günündendi ...kaydirigubbakcemile3aebenim yediklerin fena görünmüyor ancak dediğin gibi tatlıya olan zafın listede görünüyor bu yanlış bunun yerine evde varsa kuru üzüm ye kayısı ye daha faydalı basit şeker yon en azından içinde
iyi sayılır canım yaa çocuklar son anda sinir etti gene öyel yerde öyleşeyler ypıyorlarki bütün sinirlerim bozuluyor off off aman yarında nöbetçiyim sabahtan akşama kadr yakta olurum artık ne sinir yaa çalıştığım yerden dolayı çok mutsuzum ama yapacak bişi yok kahretip lanet etmek bana bişi kazandırmıyor bu nedenle günümü doldurmaya elimden geleni yapmaya çalışıyorum. sürekli şikayet eden insanlardan nefret ederim bu nedenle şikayet etmek istemiyorum sızlanmaktan hoşlanmıyorum bunun yerine olduğu gibi kabullenmek daha iyi için çalışmak istiyorum.ama netice insanız işte bana olumsuz enerji veren insanlardan uzak durmayı tercih ediyorum.
öğle araları masa tenizi oynuyoruz masa tenisi oynayan tek bayan benim anlamıyorum ya kadın olmak illak oturup eş çocuk muhabbeti yapmak mı oldum olası böyle muhabeetteler arasına gremedim ben hep erkek gibi ya voleybol oynardım ya masa tenisi yada ne bilim geyik yapardım sanırım ters olan benim.
ay neler yazmışım ben öyle amann silmeyim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?