Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman Allahım ne oldu bakın anlatayım bugün tatilden döndük hatta yarım saat önce ve ben bütün tatil hominigirtlak yediğim için hemen tartinmak istedim yoldan gelirken bi baskül alıp geldim korkunç manzara 79.1 yani 2.7 kılo nedir ya parçalayın beni yada yarın parçalayın yazık bana bugün doğum günüm :110:

Aman Allahım ne oldu bakın anlatayım bugün tatilden döndük hatta yarım saat önce ve ben bütün tatil hominigirtlak yediğim için hemen tartinmak istedim yoldan gelirken bi baskül alıp geldim korkunç manzara 79.1 yani 2.7 kılo nedir ya parçalayın beni yada yarın parçalayın yazık bana bugün doğum günüm :110:
İyiki doğdun o zaman :D

Öncelikle Doğum günün kutlu olsun. Tatilden geliyorsun bir kısmı ödem bir kısmı açık büfenin kaçınılmaz sonu. Ama şanslısın ki yerleşmiş bir kilo değil. bir kaç gün diyete dikkat edip bolca su içersen bu kilo başına bela olmadan gidecektir. Herşey çok güzel olacak. Bırak tartıyı falan kutla Doğum gününü.yeni yaşına, diyete niyet ederek gireceksin ne de olsa :)

Herzamanki gibi supersin canim..:nazar:
Keşke spor konusunda sana yaklaşabilsem Özlem cim.. ama biraz fazla yapınca sağımda solumda ödem oluşuyor. Bir hafta yapamıyorum sonra. Öte yandan zorlamadan da bir anlamı yokmuş gibi geliyor. Nasıl bir diyetisyene gidiyoruz sanırım spor içinde işinin uzmanı birisi ile çalışmak lazım herhalde daha etkili sonuç almak için

Mutlu yillar :KK54:Yarin yeni basliyormuş gibi baslarsin. Dert etme verirsin.

Ben ananas yiyorum, yaprağını zencefil ve tarçınla kaynatıyorum veya maydanoz zencefil tarçın limon kaynatarak içiyorum.
ay bugun koca çarşıda ananas bulamadım :işsiz:
Evet haşlıyorum canım. Valla benim bu hafta yaptığım vicdan çorbası o kadar vicdansız çıktı ki çok da etkilemedi kilomu.umarım sende yarar :)
ben robottan çekmeden yemek gibi bulgur koymadan yapıcam:kk77:
Selam kızlar.
Nedenini bilmiyorum ama gece uyuyamadım. Bir ara ağlayacaktım artık uykun var ama uyuyamıyorum diye :)

Sabah erkenden kahvaltı edip sonra biraz uyumuşum kendime geldim sayılır. 2 saat spor da yaptım bugün akşam bayılırım artık :)

Bugünkü menüm

Sabah; 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kibrit kutusu Light mozarella, 1 kk az yağlı beyaz peynir, 7 zeytin

Öğlen ; 1 dilim ekmek, 1 derisiz haşlama baget, salata

Ara; 2 ceviz, çikolatalı Light soya sütü(105 kalori)

Ara ; türk kahvesi

Akşam ;1 dilim tam tahıllı ekmek, 6 kaşık kabak, 4 kaşık yoğurt,salata

Ara ; Yeşilçay

-3 litre su
-45 dakika Leslie, 1 saat koşu bandı, 15 dakika dambıl ile kol çalıştım
:super::KK9:ben bugun menü yazmıcam:oops:
Menüm
Sabah 2 yumurta 4y.k. yogurt 1 elma
Ara Yesil cay
Öglen 2 sivri biber
Ara Yesil cay
Aksam 8y.k. yogurt 2 salatalik 1 elma
Ara 1 elma
Su 3 litre
Spor Yok

Spor yapmam gerek ama canim istemiyor ya :110:Belki biraz yaparim:KK39:
ben çok yoruldum bugun spor sayılır:KK49:
Canım bu menü gerçekten çok az. Bildiğin şok diyet belki ondan da az kalorili.. Bu şekilde belki kilo verirsin, belki nasıl görünmek istiyorsan öyle de olursun. Ama tek hedef kilo vermek mi? aynı zamanda sağlıklı olmaksa hedefimiz bana göre sen kendine kötülük yapıyorsun. Bu elbette bir günde ortaya çıkacak birşey değil. ama sen ona iyi bakmazsan vücudun da zamanı geldiğinde sana iyi bakamıyor canım. Bu sadece besinlerle de alakalı değil stres, kaygı düzeyin, hayattaki koşturmacan, sorunları çözmek biçimin herşey ama herşey için geçerli..
şimdi ben gidip öğlenden burger king de kocaman bir menü yesem (belçikada da yeni açıldı ne güzel giderdi bak şimdi)
Bu nasıl yanlış bir beslenme ise senin öğlen gidip iki biber yemen bundan daha doğru bir şey değil. Ben şişko sen zayıf ama özünde ikimiz de sağlıksız oluruz ancak :)
doğru söze ne denir:KK51:
Hadi benim vaktim yok. Sen tam üşengeçsin:)
oda doğru:işsiz:

Doğum günün kutlu olsun canım :)
Aldığın kiloları da verirsin elbet, çoğu ödemdir onların :)

Keşke spor konusunda sana yaklaşabilsem Özlem cim.. ama biraz fazla yapınca sağımda solumda ödem oluşuyor. Bir hafta yapamıyorum sonra. Öte yandan zorlamadan da bir anlamı yokmuş gibi geliyor. Nasıl bir diyetisyene gidiyoruz sanırım spor içinde işinin uzmanı birisi ile çalışmak lazım herhalde daha etkili sonuç almak için
Kendini zamanla ilerletebilirsin canim. Kosu bandini nasil kullaniyorsun.Tempon nasil?

Son düzenleme:
Decathlon'da dambıl setlerine baktım.5 kilo tek alacagima set seklinde mi alsam acaba? Uzun cubuk takip 30-40 kg halter kaldirrim. :rolleyes:
Mat'im yoktu 1 tanede mat aldim.Havlu kullanyordum yaz ayinda halıda olmayinca dizim kolum her yerim agriyordu. Ama en ucuzunu aldim insallah iş görür.:KK73:

nilsub nilsub Ortim sende mat vardi dimi ?

Teknosa'dan tarti bakicaktim unuttum.:KK42:

anca geldim güzel evin alışverişini pazarımı diyet malzemelerimi aldım geldim ama dışarda biraz kaçırdım:kk77:
kinoa aldım kızlar kullanan var mı
Bulgur gib pişir gııı, üstünde yazıyo zaten pişirme şekli. Salatana koy, et yemeğinin yanına koy, sebzene koy. Heryere gideri var canım :kk77:

Back
X