Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendini zamanla ilerletebilirsin canim. Kosu bandini nasil kullaniyorsun.Tempon nasil?
6 da yürümeye başlıyorum. 5-10 dakika 7 de koşuyorum. Eğimi 2-4-6 olarak arttırıyorum. Eğimi her artırdığımda 45 sn 8 de koşu, 15 sn 6 da yürüyüş 3 ya da 4 set yapıyorum ( çok yorgunsam 30 sn koşu 30 sn yürüyüş de yapabiliyorum). Sonra eğimi 4-2-0 diye düşürüp bitiyorum. Bazen de arada bir yerde 5 dakika 6,5 hızda yürüyorum.

Aman Allahım ne oldu bakın anlatayım bugün tatilden döndük hatta yarım saat önce ve ben bütün tatil hominigirtlak yediğim için hemen tartinmak istedim yoldan gelirken bi baskül alıp geldim korkunç manzara 79.1 yani 2.7 kılo nedir ya parçalayın beni yada yarın parçalayın yazık bana bugün doğum günüm :110:
doğum günün kutlu olsun tatlım nice güzel yıllara:KK200::KK15:

Menüm
Sabah 2 yumurta 4y.k. yogurt 1 elma
Ara Yesil cay
Öglen 2 sivri biber
Ara Yesil cay
Aksam 8y.k. yogurt 2 salatalik 1 elma
Ara 1 elma
Su 3 litre
Spor Yok

Spor yapmam gerek ama canim istemiyor ya :110:Belki biraz yaparim:KK39:
Canın bir şey isteniyorsa iki biberin yanına domates salatalık peynir ekle
Senin diyet ilk hafta iyi verdirdi ama 2. Hafta okadar olmaz biraz menülerini cesitlendir yemekle zayıflamaya başla çünkü ömür boyu böyle beslenemezsin normal yemeye geçince fazlasıyla alırsın canım
Dönüşümlü olarak öğle protein akşam sebze yapabilirsin

Hepinize hem düğün hem de doğum günü tebrikleriniz için çok teşekkür ederim kısmet olursa pazartesi itibariyle menü ve sporumla aranıza katilacagim hepinizi kocaman kocaman seviyorum :KK15::KK15::KK15:
Doğum günün kutlu olsun ben geç girdiğim için bu saate kaldı düğünün de hayırlı olsun artik gönül rahatlığıyla zayiflarsin

Aman Allahım ne oldu bakın anlatayım bugün tatilden döndük hatta yarım saat önce ve ben bütün tatil hominigirtlak yediğim için hemen tartinmak istedim yoldan gelirken bi baskül alıp geldim korkunç manzara 79.1 yani 2.7 kılo nedir ya parçalayın beni yada yarın parçalayın yazık bana bugün doğum günüm :110:
Az almışsın canım. Birde aç karnına sabah tartıldın mı o zaman netleştir. Tartı farkıda olabilir. O kadar endişe etme;)

Decathlon'da dambıl setlerine baktım.5 kilo tek alacagima set seklinde mi alsam acaba? Uzun cubuk takip 30-40 kg halter kaldirrim. :rolleyes:
Mat'im yoktu 1 tanede mat aldim.Havlu kullanyordum yaz ayinda halıda olmayinca dizim kolum her yerim agriyordu. Ama en ucuzunu aldim insallah iş görür.:KK73:

nilsub nilsub Ortim sende mat vardi dimi ?

Teknosa'dan tarti bakicaktim unuttum.:KK42:
Insallah matı 10mm den ince almamışsındır. Hicbir ise yaramıyor çünkü:(
Kız yapma 5kg ne yaa... vücut mu geliştireceksin? Adet yada set arttır. Birde halter diyorsun. Adam korkacak evde seni halter kaldırırken gördüğünde. Benim karıya ne oluyor diye. Hanim hanımcık yap platesini yada bak deniz doğru diyor. Git bir spor salonuna konuş 1 ay gitsen püf nokta kapar evde yaparsın olmadı. senin diyetisyen işi, tahlil sonuçları ne oldu?

Insallah matı 10mm den ince almamışsındır. Hicbir ise yaramıyor çünkü:KK43:
Kız yapma 5kg ne yaa... vücut mu geliştireceksin? Adet yada set arttır. Birde halter diyorsun. Adam korkacak evde seni halter kaldırırken gördüğünde. Benim karıya ne oluyor diye. Hanim hanımcık yap platesini yada bak deniz doğru diyor. Git bir spor salonuna konuş 1 ay gitsen püf nokta kapar evde yaparsın olmadı. senin diyetisyen işi, tahlil sonuçları ne oldu?
Gittim canim daha once spor salonuna.
Yakın olsa devam ederdim okullar acilinca tekrar degerlendirebilirim.
Ayrıca spor salonundaki aletlere bagimli olmaktan hoslanmiyorum bir suru alet var.Bana evde,disarda heryerde yapabilcegim sporlar lazim.
En son farkli bir hoca oyle bir program verdi bana 1 saat bile surmuyordu su an evde yaptigim gibi bisey.:KK6:
--
Canim kan verdim randevu 14 Agustos'ta. Sonuclarida ozaman verir.:KK56:

971122.webp

sabah tartıda gördüğüm rakamdan sonra bu moddayım bugun:işsiz: ilişmeyin:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X