• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haticecim kh'ların çoğunu elmadan alıyosun farkındaysan. bence kilo verememinin sebebi o.

proteini artır diyorum sana dinlemiyosun beni. öğleye tavuk/ton balığı vs bişi ekle bence. masum da olsa 4 elmadan bol bol meyve şekeri aldın ve bu senin eksi olarak dönmeni engelliyor.

sevgiler :KK48:

Evet ya karbonhidrat meseleHoppa

haticecim kh'ların çoğunu elmadan alıyosun farkındaysan. bence kilo verememinin sebebi o.

proteini artır diyorum sana dinlemiyosun beni. öğleye tavuk/ton balığı vs bişi ekle bence. masum da olsa 4 elmadan bol bol meyve şekeri aldın ve bu senin eksi olarak dönmeni engelliyor.

sevgiler :KK48:
Protein diyeti uzmanı var aramızda ve sen onu dinlemiyorsun Hatice.. bu bilgileri mutlaka değerlendirmelisin..

Sana verilecek en güzel ceza 1 hafta elma yememek olabilir mesela.. morordek morordek bence bunu değerlendirmelisin

:KK48:Dogru valla. Bi ara proteine dikkat ediyordum. Neyse ki elmam kalmadi. Ama yarin yola çikiyorum. 100 gr versem yeter bu hafta. Yoksa cezalar...:KK39:

Çüşşşşş diyebilir miyim acabaaaa? Hangi ara o kadar verdin ama yaaaaa :KK70::KK70::KK70:
Metabolizma hızıma yetişemiyorum :) şaka bir yana direnç kilosunu kırınca bir süre hızlı gidiyor biliyorsun. Şu an tam onu yaşıyorum. Hazır bu ivmeyi yakalamışken de hiç kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum.

En Büyük TÜRKİYE18 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

@toplight >> 72,9 >> ??

@servey >> 71,6 >> ??

@inatettimolacak >> 59,6 >> ??

@moni >> 86,5 >> muaf

@fancynancy >> 73,5>> 72 !!!

@lydznp >> 82,2 >> 82.0

@dennisgo >> 74,0 >> 72

@Egeliegeli >> 64,5 >> 63,5

morordek morordek >> muaf

@nilsub >> 76,1 >> ??

@wendigo >> 66,6 >> 65 :sinirli:

@0zlem >>76 >> 74.6

lalemisal lalemisal >> ?? >> ??

@btlbetul >> 67,2 >> 67,1

@fyzanur >>72,2>> ??

Cikilatacanavari Cikilatacanavari >> 78,5 >> ??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN:KK56:

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

HoppaKİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖREHoppa:KK200:

Ins tatlim bakalin
kiz ne dedikodusu betus

bildiğin gibi değil.... benim yanımda beni çekiştiriyolar, ablamı çekiştiriyolar :)) neler neler duydum tansiyonum oynadı yeminle... yok artık bunu nasıl der, aaa olamaz diye diye dolandım.... feciiiydi...

Metabolizma hızıma yetişemiyorum :) şaka bir yana direnç kilosunu kırınca bir süre hızlı gidiyor biliyorsun. Şu an tam onu yaşıyorum. Hazır bu ivmeyi yakalamışken de hiç kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum.
Bravo :KK9::KK9::KK9: rakip feci hızlı, benimde birşeyler yapma zamanım gelmiş :-)

bildiğin gibi değil.... benim yanımda beni çekiştiriyolar, ablamı çekiştiriyolar :)) neler neler duydum tansiyonum oynadı yeminle... yok artık bunu nasıl der, aaa olamaz diye diye dolandım.... feciiiydi...
O nasıl oluyor betüşcüm ya?

Back
X