- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.501
Nefis olmuş afiyet olsunEki Görüntüle 2041989
Dere otu ve maydnoz esliginde biberli 2 yumurta beyazi ve 1 sarisi...
Kahvaltim biraz gec oldu bugun.. insallah diger ogunleride yiyebilirim.
Sagol canim.. Hadi herseyi arkanda birak don aramiza Mahmut ile beraber. Kilo verdikce kendi daha iyi hissedeceksin ortim..Nefis olmuş afiyet olsun
Evet bu hafta yoğunluğum biter diye düşünüyorum Mahmutuda salona geçiricem sonra full time aranızdayım inşallahSagol canim.. Hadi herseyi arkanda birak don aramiza Mahmut ile beraber. Kilo verdikce kendi daha iyi hissedeceksin ortim..
Olur olur merak etme :)Bugun gidicez okula haber gelmedi.Muhtemelen pazartesi baslar bizede.
---
Vee annemde ictigim buyuk turk kahvesine ragmen tartı 75.2'yi gosterir.
Kabizlik sorunum cozulseydi 10 numara olurdu demek..
Kaptan'im ben ayrildigim kiloya gelince mi listeye girebilirim?günaydınlar kızlar ellerinize sağlık listeyi eklemişsiniz ben de öne çıkardım
evet tatlım daha öncesinde giremiyorsunKaptan'im ben ayrildigim kiloya gelince mi listeye girebilirim?
Çocuklarda algı bence yuva okul vs.. diye değişiyor olabilir. Büyük çocuk var mı etrafında bilmiyorum ama onlardan duyuyor olabilir.bizimki her konuda büyümeye pek hevesli hani mümkün olsa üniversiteden başlayacak :)) Çarşamba oynamış perşembe dersler ne zaman başlayacak diyor. Aslında o da oyun delisi her çocuk gibi..ama bilmeden konuşmalarımızdan okula dair farklı bir algı yaratmasına mı neden olduk diye konuşuruyoruz kendi aramızda. Ama bunu anlamak için henüz erken sanırım.
Klima çarptıysa çok hareket ettirme. kaslarını yorarsın ağrın artar. Onun yerine kas gevşetici ağrı kesicilerden sürüp dinlendirmen daha iyidir. Birde sıcak tut. monişimgünaydın hayırlı cumalar kızlar
moni için günlerden sibel
bayramın günahlarını ne kadar telafi edebildim merak ediyorum
sabah tartıldım ama sibel deki tartıyı baz alıcam liste için daha doğru olur
şu lanet ağrım da bi geçmediannem 2 gündür yazlığa gidelim diyor ,ben böyle olunca vazgeçtik ama acaba diyorum yüzmek hareket iyi mi gelir gitsem mi bi yandan da yatamıyorum kalkamıyorum pişman mı olurum ayy kafam da deli sorular
***5. Takım 533-534. Etap***
servey (69/71,1/2,1/%1,52)etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
moni (85,4///%)etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
fancynancy (71,4///%) bildirimsiz izne ayrıldı
inatettimolacak (59,9///%) etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
dennisgo (71.7///%)etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
Egeliegeli (65/65/0 /%0 sabit) sabit etaplar birleşti yüzdesi 2'ye bölündü
5. Takım Ortalaması: %
toplight (72///% ) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (67,2///%) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (77,5///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.
kaanin annesi (59,2///%) Yeni üye Baş. Kilosu:59 Hedef Kilosu:53 Baş.Tar. 20 Ağustos
dirilisci hatun (83,9///%) Yeni üye Baş. Kilosu:85 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 20 Ağustos
Belkizzz (69,7///%) Yeni üye Baş. Kilosu:70 Hedef Kilosu:52 Baş.Tar. 20 Ağustos
elvan7 (69,8///%) Yeni üye Baş. Kilosu:69 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 24 Ağustos
neva50 (72/ / /% )Yeni üye Baş. Kilosu:72 Hedef Kilosu:?? Baş.Tar. 20 Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?