- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.901
Ben maydanoz dereotu kalınca dondurucuya atıyorum babam için kullanıyor ama lezzetini bilmiyorum. Babam da ona yapılan herşeyi beğenen bir adam sorsam güzel der :)yeşillik hep çabuk bozulur bence ya
sürekli shomoti yapmak için kullanışlı ama süreklide yapılmıyor ki
Teşekkür ederim canım.gerçekten farkı bir durum. Babam "mezarı bırakamam"dedikçe eşim de ben de" bir kaç hafta kal döner dönmez yeni çiçekler alırsın" diyorduk. Konuyu çiçekleri sulamak sanıyorduk, ne kadar güdük bir bakış açısıymış oysa. En son gelişimde "ben her gün saatlerce sohbet ediyorum ve yapmazsam eksiklik duyarım. bana zaman tanıyın" dedi biz de ısrarı kestik. O zamana kadar onu anlamadığımız kesin. Hal böyle olunca eşim de "gidebildiğin kadar gidersin" dedi. Benim bu gelişim hiç hesapta yoktu yoktu aslında,ayrılırken de 6 ay gelmem diyordum okul başlayacağı için. Bir nedenle 2 hafta geç açıldı okul hemen bilet alıp kaçtım :) şimdi şubata kadar bekleme okul o zaman tatil olacak diyorum, senin işin belli olmaz diyor bana :)Başınız saolsun Dennisgocum.
Babana çok üzüldüm ama bir taraftan da duygulandım.
Ne güzel bir sevgi..
Teşekkür ederim hatice cim.dennisgo Canim basın sağ olsun.
Tupper kullaniyorum bazen ama oyle aman aman sart degil az az almak yesilligi en guzeliKızlar 2 şey soracağım.
1- Evinde tupperware kullanan var mı? Yeşillikleri saklama süresini ciddi anlamda arttırıyor mu? Normalde cam kaplarda saklıyorum malzemeleri ama yeşilliklerim 1 hafta olmadan bozuluyor.
2- Mix&Go kullanan var mı? Çok sevimli ve kullanışlı gözüküyor ama almalı mı acaba?
Canim basin saolsun baban anneni cok seviyormus canim yaa ne guzel bir davranis kendini ne zaman iyi hissederse o zaman gelsin yaninaBen 36 babam 59 yaşında canım. Annemi iki sene önce kaybettik babam her gün mezara gider ve bırakıp gelemiyor henüz. Sözü söz gelmeye başlayacak ama bana zaman verin dedi ve biz de şu an istediğini yapıyoruz. Zaman içerisinde değişecektir diye umuyoruz.
Cuma sabahı gidiyorum canım.
Teşekkür ederim canım dediğin gibi ne zaman İsterse o zaman gelsin. Şimdilik böyle idare ediyoruz.Tupper kullaniyorum bazen ama oyle aman aman sart degil az az almak yesilligi en guzeli
Mix&go nedir bilmiyom
Canim basin saolsun baban anneni cok seviyormus canim yaa ne guzel bir davranis kendini ne zaman iyi hissederse o zaman gelsin yanina
Teşekkür ederim canım.gerçekten farkı bir durum. Babam "mezarı bırakamam"dedikçe eşim de ben de" bir kaç hafta kal döner dönmez yeni çiçekler alırsın" diyorduk. Konuyu çiçekleri sulamak sanıyorduk, ne kadar güdük bir bakış açısıymış oysa. En son gelişimde "ben her gün saatlerce sohbet ediyorum ve yapmazsam eksiklik duyarım. bana zaman tanıyın" dedi biz de ısrarı kestik. O zamana kadar onu anlamadığımız kesin. Hal böyle olunca eşim de "gidebildiğin kadar gidersin" dedi. Benim bu gelişim hiç hesapta yoktu yoktu aslında,ayrılırken de 6 ay gelmem diyordum okul başlayacağı için. Bir nedenle 2 hafta geç açıldı okul hemen bilet alıp kaçtım :) şimdi şubata kadar bekleme okul o zaman tatil olacak diyorum, senin işin belli olmaz diyor bana :)
Tupper kullaniyorum bazen ama oyle aman aman sart degil az az almak yesilligi en guzeli
Mix&go nedir bilmiyom
Canim basin saolsun baban anneni cok seviyormus canim yaa ne guzel bir davranis kendini ne zaman iyi hissederse o zaman gelsin yanina
Ay kuzum senin yüzüne vurmak gibi bi niyetim yoktu. Ben de ilk mayis civarı hamile kalmayı hedefliyordum o zaman tam ocak dogumlu oluyordu ama kismet mayısaymıs işte, elimizde degil diye onu düşünerek demistim. Kusura bakmadimi, bunu bi de ben söylüyorum yani
Ya umarım öyledir de benim içim şişmeye hazır zaten hedefcim ondan da olabilir :)Ördekcim, gezegenlerle alakalı ödem tutmalık bir dönemde olabiliriz gibi geliyor bana.
Bence doğduğun yere de bağlı o. Ben Kasım dogumluyum ama kışı ve soğuğu hiç sevmem hele kardan nefret ediyorum. Neden çünkü Aydın'da doğdum, oraya 10 yılda bir kar yağar, gayet sıcak bir iklimi var :) Ankara doğumlu arkadaşlarım genelde soğuğu seviyor mesela.Ben Ocak, eşim Şubat doğumlu.
Öyle olunca da yaz eziyet geliyor.
Kış doğumlular genellikle yazdan nefret etme modunda yaşıyor sanırım.
Kar yağsız diye bekleyip duruyoruz.
Bence doğduğun yere de bağlı o. Ben Kasım dogumluyum ama kışı ve soğuğu hiç sevmem hele kardan nefret ediyorum. Neden çünkü Aydın'da doğdum, oraya 10 yılda bir kar yağar, gayet sıcak bir iklimi var :) Ankara doğumlu arkadaşlarım genelde soğuğu seviyor mesela.
15 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 73,4>> 72
@servey >> 71,1 >> ??
@inatettimolacak >> 59,7>> ??
@moni >>85,2>>84,9
fancynancy >>??>>??
@lydznp >> 84.3>> 83.3
@dennisgo >>68,8>>67
@Egeliegeli >> 65>> 64,0
@morordek>>67,5>>67,2
nilsub >> ??>> ??
@wendigo >> 67,5>> ??
@0zlem >> 75,1>> 73 biraz abarttim sanki
btlbetul >>?? >> ??
Cikilatacanavari >> ?? >> ??
B Belkizzz >> ??>> ??
N Neva50 >>?? >> ??
@Dirilisci hatun >> 84.5>>84.0 [fazla abartmayım insallah düğün sonu toparlarım ] ??
Ay12live >>?? >>??
@kaanin annesi >>57,5>>??
@elvan7 >>67,8>>66,5
@hedef38beden >>78,5>>?? 77
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE 
Ben kasım da öyle bir kar kış da doğmuşum ki... Rahmetli babam taksi zor gitti derdi. Buna rağmen ben kışın karda yazın suda oynamayı çok severim. Kış ve su grubu olduğum için sanırımBence doğduğun yere de bağlı o. Ben Kasım dogumluyum ama kışı ve soğuğu hiç sevmem hele kardan nefret ediyorum. Neden çünkü Aydın'da doğdum, oraya 10 yılda bir kar yağar, gayet sıcak bir iklimi var :) Ankara doğumlu arkadaşlarım genelde soğuğu seviyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?