Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeşillik hep çabuk bozulur bence ya
sürekli shomoti yapmak için kullanışlı ama süreklide yapılmıyor ki
Ben maydanoz dereotu kalınca dondurucuya atıyorum babam için kullanıyor ama lezzetini bilmiyorum. Babam da ona yapılan herşeyi beğenen bir adam sorsam güzel der :)

Başınız saolsun Dennisgocum.
Babana çok üzüldüm ama bir taraftan da duygulandım.
Ne güzel bir sevgi..
Teşekkür ederim canım.gerçekten farkı bir durum. Babam "mezarı bırakamam"dedikçe eşim de ben de" bir kaç hafta kal döner dönmez yeni çiçekler alırsın" diyorduk. Konuyu çiçekleri sulamak sanıyorduk, ne kadar güdük bir bakış açısıymış oysa. En son gelişimde "ben her gün saatlerce sohbet ediyorum ve yapmazsam eksiklik duyarım. bana zaman tanıyın" dedi biz de ısrarı kestik. O zamana kadar onu anlamadığımız kesin. Hal böyle olunca eşim de "gidebildiğin kadar gidersin" dedi. Benim bu gelişim hiç hesapta yoktu yoktu aslında,ayrılırken de 6 ay gelmem diyordum okul başlayacağı için. Bir nedenle 2 hafta geç açıldı okul hemen bilet alıp kaçtım :) şimdi şubata kadar bekleme okul o zaman tatil olacak diyorum, senin işin belli olmaz diyor bana :)

Tupper kullaniyorum bazen ama oyle aman aman sart degil az az almak yesilligi en guzeli
Mix&go nedir bilmiyom
Canim basin saolsun baban anneni cok seviyormus canim yaa ne guzel bir davranis kendini ne zaman iyi hissederse o zaman gelsin yanina

Tupper kullaniyorum bazen ama oyle aman aman sart degil az az almak yesilligi en guzeli
Mix&go nedir bilmiyom

Canim basin saolsun baban anneni cok seviyormus canim yaa ne guzel bir davranis kendini ne zaman iyi hissederse o zaman gelsin yanina
Teşekkür ederim canım dediğin gibi ne zaman İsterse o zaman gelsin. Şimdilik böyle idare ediyoruz.

Bir menü paylaşmıştım ya alakasız bir şekilde beslendim :)
Gerçek menüm ;

Sabah ; simit

Ara filitre kahve

Ara 10 fındık 1 avuç cranbery

Ara ; şekersiz türk kahvesi 1 adet hurma

Akşam ; 1 kase limonlu yeşil salata, 1 kase dereotlu yoğurt

3 litre su
4 kupa hibiskus

Dediğimi yap yaptığımı yapma dedikleri bu olsa gerek. Menüde yemek yok ama bugün işlerim çoktu dönüş hazırlıkları. Daha şimdi oturdum ve salata yiyorum.

Çok duygulandım.
Ne kadar güzel bir sevgi.
Yıllar geçmiş, aralarına hiçbir şey girememiş. Ölüm bile.
Oysa insanlar ne kadar ufak nedenlerden birbirlerine küsüyor.
Herkese örnek olmalık bir hikaye ama insanın sevdiği insanı kaybetmesi de çok zor gerçekten.

Mix&go nedir bilmiyom

Kaptanım aslında az az alıyorum hep ama 2 kişiyiz. Eşim de pek otçul değil. Hiç bitmiyor, hep atmak durumunda kalıyorum ama işe yaramıyorsa gerek yok tabi başka çözüm bulmam lazım.

Menümü yazayım..

Kahvaltı:
  • 2 adet etimek
  • Yarım domates
  • 2 tane sosis
  • 1 çay kaşığı labne
  • 1 çay kaşığı zeytin ezmesi
  • 1 kuru kayısı
  • 2 ceviz
Ara:
  • 1 bardak kefir
Ara:
  • 2 kaşık kendi yaptığım diyet dondurma/İçerisinde şeker yok.
Akşam:
  • Yulaf ezmesi smoothie / Karnım pek aç değildi ama besleyici bir şeyler olsun dedim. İçerisinde 1 büyük bardak süt, 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi, 2 badem, 1 çay kaşığı kakao, 1 kırmızı erik, 1 çay kaşığı da bal var.

• 3 litre su
  • 1 fincan yeşil çay
  • 1 büyük fincan Türk kahvesi
  • 1 maden suyu

dimi, bunu bi de ben söylüyorum yani
Ay kuzum senin yüzüne vurmak gibi bi niyetim yoktu. Ben de ilk mayis civarı hamile kalmayı hedefliyordum o zaman tam ocak dogumlu oluyordu ama kismet mayısaymıs işte, elimizde degil diye onu düşünerek demistim. Kusura bakma
Ördekcim, gezegenlerle alakalı ödem tutmalık bir dönemde olabiliriz gibi geliyor bana.
Ya umarım öyledir de benim içim şişmeye hazır zaten hedefcim ondan da olabilir :)

Ben Ocak, eşim Şubat doğumlu.
Öyle olunca da yaz eziyet geliyor.
Kış doğumlular genellikle yazdan nefret etme modunda yaşıyor sanırım.
Kar yağsız diye bekleyip duruyoruz.
Bence doğduğun yere de bağlı o. Ben Kasım dogumluyum ama kışı ve soğuğu hiç sevmem hele kardan nefret ediyorum. Neden çünkü Aydın'da doğdum, oraya 10 yılda bir kar yağar, gayet sıcak bir iklimi var :) Ankara doğumlu arkadaşlarım genelde soğuğu seviyor mesela.

15 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 73,4>> 72
@servey >> 71,1 >> ??
@inatettimolacak >> 59,7>> ??
@moni >>85,2>>84,9
fancynancy >>??>>??
@lydznp >> 84.3>> 83.3
@dennisgo >>68,8>>67
@Egeliegeli >> 65>> 64,0
@morordek>>67,5>>67,2

nilsub >> ??>> ??
@wendigo >> 67,5>> ??
@0zlem >> 75,1>> 73 biraz abarttim sanki
btlbetul >>?? >> ??
Cikilatacanavari >> ?? >> ??

B Belkizzz >> ??>> ??
N Neva50 >>?? >> ??
@Dirilisci hatun >> 84.5>>84.0 [fazla abartmayım insallah düğün sonu toparlarım ] ??

Ay12live >>?? >>??
@kaanin annesi >>57,5>>??
@elvan7 >>67,8>>66,5
@hedef38beden >>78,5>>?? 77

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE

YILBAŞI HEDEF LİSTESİ
1 OCAK PAZARTESİ HEDEF LİSTESİ GÜNCEL

@toplight >> 73.4 >> 65
@servey >> 71,1 >> ??
inatettimolacak >> 59,7 >> ??
moni >>85,2>>74,9
@fancynancy >>??>> ??
lydznp >> 84,3>> 75,0

dennisgo >>68,8>>58
@Egeliegeli >> 65>> 58 (1 Eylul'deki hedefim olsun )
@morordek>>67,5 >>64 (az olsun benim olsun :) )

nilsub >> ??>> ??
@wendigo >> 67,5>>??
@0zlem >> 75,1 >> 65
btlbetul >>?? >> ??
Cikilatacanavari >> ?? >> ??

B Belkizzz >> ??>> ??
N Neva50 >>?? >> ??
@Dirilisci hatun >> 84.5 >>75.0 [insallah basarıcam]
Ay12live >>?? >>??
@kaanin annesi>>57,5>>53, 52 inşallah Yarabbimmm
@elvan7 >>67,8>>??
hedef38beden >>78,5>>65

Hmm, bu da çok mantıklıymış ördekcim.
Yıllarca insanın bünyesi alışıyordur.

Vur yüzümüze yüzümüze
Son 1 gün, bakalım nasıl ulaşacağım hedefe.

Ben kasım da öyle bir kar kış da doğmuşum ki... Rahmetli babam taksi zor gitti derdi. Buna rağmen ben kışın karda yazın suda oynamayı çok severim. Kış ve su grubu olduğum için sanırım Ama ilkbahar bambaşkadır. Hele o ilk papatyayı görmek yeniden doğmak gibi gelir bana en sevdiğim mevsim. Tüm yıl ilkbahar olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…