Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım tekrar yolculuk yaptik dün. Ödem vardır. 64,5te sayıyorum hala. YarısYarışalım elbette. 64ten inmek istiyorum artik. Sen de çabuk gel arkamdan.

Canım 1 simidin lafı mi olur? Başka kh almazsın bugunCanim diğer cuma tartıda güzel rakam göreceksin

Banyodan sonra değil önce tartılmak lazımmış. Bilgin olsun. Birgün dene istersen arada fark var mı diye. Birde benim sabahları ödemim olur onun için hiç içimden gelmez tartılmak
Kız valla onu bile düşündüm. Saçlarım uzun , fazla geliyorum dur diye düşündüm.
Aklın yolu birdir derler
Günaydınlar
66.9'dan eser yok şimdi
67.5'a geri dönmüşüm
Yine görürsün üzülme canım

Canım tekrar yolculuk yaptik dün. Ödem vardır. 64,5te sayıyorum hala. YarısYarışalım elbette. 64ten inmek istiyorum artik. Sen de çabuk gel arkamdan.

inşallah, bi tatil planımız var, onu da yapayım sıkı sıkı gelicem canım.

Günaydınlar
66.9'dan eser yok şimdi
67.5'a geri dönmüşüm

kız ne olacak o kadarcıktan, stres yapıosun sen, şu cocuğu ocakta doğursaydın iyiydi. tam tatil dönemine doğum izni mi denk gelirmiş

Banyodan önce tartılalim o zaman

Bende de bir sabitleme var Dennisgocumm.
Tartı aynı rakama odaklanmış gibi.

Ayy, dün kaptan bilinç altıma işledi sanırım.
Bugün, elim tam kurudu mu diye kontrol ediyordum ama kıyafetleri çıkarmıyorum ben cuma harici.

Ayy, zordur tabi canım yaşı çok da genç değildir herhalde babanın.
Sen kaç yaşındaydın bu arada?
Çok güzelmiş yabancı dil. Acayip hoşuma gidiyor.
Ben, yabancı dil konusunda kendimi çok yeteneksiz hissediyorum.
Japonca öğrenmeyi çok istiyorum aslında ama ı-ıh yeteneksizim yani boşuna kasmak oluyor.
Ben de baktım normal yabancı dil olmuyor yeni yazılım dilleri öğreniyorum.

Canım kefire dereotu koyuyorum ben o zaman daha fazla fayda görüyorum sanki tadı da çok güzel oluyor

Dereotu aslında tiroid için de iyi geliyormuş ama ben bir türlü düzenli tüketmeyi başaramıyorum.
Eşim de hiç tüketmiyor. 2-3 güne de boyunlarını büküyorlar. Ondan almıyorum pek.

Ya, o kas ölçenlerin de ev için olanları uydurma bence.
Bizimkisinde var ama hiç kullanmıyorum.
Eşimle beni yakın gösteriyor. Aslında deli fark var. Bakınca belli yani.
Ayyy
Fark etmezsiniz demiştim ben şekerim.
Dayanamadım wendigocum bir daha yedim ama yok artık.
Elimi sürersem

Günaydınlar
66.9'dan eser yok şimdi
67.5'a geri dönmüşüm

Ördekcim, gezegenlerle alakalı ödem tutmalık bir dönemde olabiliriz gibi geliyor bana.

Banyodan sonra değil önce tartılmak lazımmış. Bilgin olsun. Birgün dene istersen arada fark var mı diye. Birde benim sabahları ödemim olur onun için hiç içimden gelmez tartılmak

Gerçekten mi?

Insallah canım

Evet ya en ideali bence de ocak subat civarı dogurmak. Tabi sanki bizim elimizde ya her şey tövbe tövbe :)

Ben Ocak, eşim Şubat doğumlu.
Öyle olunca da yaz eziyet geliyor.
Kış doğumlular genellikle yazdan nefret etme modunda yaşıyor sanırım.
Kar yağsız diye bekleyip duruyoruz.

Kızlar 2 şey soracağım.

1- Evinde tupperware kullanan var mı? Yeşillikleri saklama süresini ciddi anlamda arttırıyor mu? Normalde cam kaplarda saklıyorum malzemeleri ama yeşilliklerim 1 hafta olmadan bozuluyor.
2- Mix&Go kullanan var mı? Çok sevimli ve kullanışlı gözüküyor ama almalı mı acaba?

yeşillik hep çabuk bozulur bence ya
sürekli shomoti yapmak için kullanışlı ama süreklide yapılmıyor ki

yeşillik hep çabuk bozulur bence ya
sürekli shomoti yapmak için kullanışlı ama süreklide yapılmıyor ki

Acaba çözüm olur mu diye bakıyorum işte ben de. Başka çözüm varsa ona da açığım tabi.
Mix için bilmiyorum ne kadar tüketebilirim aslında. Ben öğünlerim için de kullanabilirim gibi. Bir de normal içecek için de ilgimi çekiyor. Buzlu kahve, frape falan.

Ben 36 babam 59 yaşında canım. Annemi iki sene önce kaybettik babam her gün mezara gider ve bırakıp gelemiyor henüz. Sözü söz gelmeye başlayacak ama bana zaman verin dedi ve biz de şu an istediğini yapıyoruz. Zaman içerisinde değişecektir diye umuyoruz.
dönüş ne zaman deniz
Cuma sabahı gidiyorum canım.

Başınız saolsun Dennisgocum.
Babana çok üzüldüm ama bir taraftan da duygulandım.
Ne güzel bir sevgi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…