- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.881
Günaydın şeker hanımlar
hoşbuldum canımm, senle yarışcaz çok hızlı uzaklaşma benden
triliçe kraliçesi mi ilan etsek seni?
dün eksi gördün diye yemiştin sanki, yiyip bi daha mı eksi gördün yoksa? buralarda frambuazlı pasta yiyip ertesi gün eksi gelenler olduydu takımca pastaya gidiyoduk nerdeyse :) şimdi de triliçe yemeyelim
Bende saçlarımı kesmek istiyorum. Sanki çok ağırlık yapıyor
Sabah simit yemeseydim iyiydi ama yapacak bir şey yok.Yarım yesem iyiydi ama valla gömdüm koca simidi kahvaltı olarak :) aslında diyet dışı olmadı bugünkü ekmekleri yemezsem sorun olmaz bence. Öğlen sebze akşamda çiğ kabaklı yoğurt düşünüyorum günü kurtarır muhtemelen. Cuma yolculuk var, uff kara cuma resmen bu haftaki :)
Çok hossunuz kızlar ya sabah sabah güldüm Allah da sizi guldursun , bende bundan sonra toka küpe yüzük ne varsa cikaracagim
Banyodan sonra değil önce tartılmak lazımmış. Bilgin olsun. Birgün dene istersen arada fark var mı diye. Birde benim sabahları ödemim olur onun için hiç içimden gelmez tartılmakCanım 600 gr bile fark görülebiliyor. En doğrusu kıyafetsiz, sabah aç karnına, wcden sonra tartilmakBen banyodan sonra saçımı kurutmadan tartılmıyorum. Saçım da biriken sudan ötürü fazla çıkmayayim
Aklın yolu birdir derlerKız valla onu bile düşündüm. Saçlarım uzun , fazla geliyorum dur diye düşündüm.
Yine görürsün üzülme canımGünaydınlar
66.9'dan eser yok şimdi
67.5'a geri dönmüşüm
Kazıtsam mı kökten -1 gelsem razıyımKız valla onu bile düşündüm. Saçlarım uzun , fazla geliyorum dur diye düşündüm.
Canım tekrar yolculuk yaptik dün. Ödem vardır. 64,5te sayıyorum hala. YarısYarışalım elbette. 64ten inmek istiyorum artik. Sen de çabuk gel arkamdan.
Günaydınlar
66.9'dan eser yok şimdi
67.5'a geri dönmüşüm
Banyodan sonra değil önce tartılmak lazımmış. Bilgin olsun. Birgün dene istersen arada fark var mı diye. Birde benim sabahları ödemim olur onun için hiç içimden gelmez tartılmak
Aklın yolu birdir derler
Yine görürsün üzülme canım
Insallah canımYine görürsün üzülme canım
Evet ya en ideali bence de ocak subat civarı dogurmak. Tabi sanki bizim elimizde ya her şey tövbe tövbe :)kız ne olacak o kadarcıktan, stres yapıosun sen, şu cocuğu ocakta doğursaydın iyiydi. tam tatil dönemine doğum izni mi denk gelirmiş
Evet ya en ideali bence de ocak subat civarı dogurmak. Tabi sanki bizim elimizde ya her şey tövbe tövbe :)
Günaydın kızlar
Diyetisyene 67 lerde gitmeyi rüyamda görürüm. Sabah 69.9 gördüm tartıda. Yarın kontrol var ödem mi yoksa kilo mu anlarım ama kaçamaksız +1.1 olmak da bir başarı sanırım. Listedeki diğer kişiler ne durumda acaba?
Canım 600 gr bile fark görülebiliyor. En doğrusu kıyafetsiz, sabah aç karnına, wcden sonra tartilmakBen banyodan sonra saçımı kurutmadan tartılmıyorum. Saçım da biriken sudan ötürü fazla çıkmayayim
Ben mevcut durumu bile koruyamadım. Bugün bir ödem atıcı şart oldu.
Bu arada belçikaya yeni taşındım sayılır. 10 ayda 3 defa geldim toplam 2 ay kaldım. Babam şimdilik bizi ziyarete gelmiyor maalesef onu görmek için ben geliyorum mecburen. Kuzenim yeğenim, beni büyüten aslında yengem ama gerçekte yarı annem olan ciciannem, şu an herkesi görmeye ben geliyorum. Eşim saolsun sorun çıkarmaz gidebildiğin kadar git der. Okulsa dil kursu başlıyor seneler sonra yeniden öğrenci oluyorum bugun kalemimi bile aldım :) fransızca öğreneceğim 2 sene sonra denklik sonra iş güç yeniden :)
Canım kefire dereotu koyuyorum ben o zaman daha fazla fayda görüyorum sanki tadı da çok güzel oluyor
kas yağ ölçenler de çıkarmak lazım da... kapran hassa bu konularda. 10-20gr lar toplanınca 100gr'ı geçer tabiki. bir de tartılar + - 10gr üzerinden tartıyor. yani 0,490gr 0,500gr oluyor. Bizimki aşağı yuvarlayan kısımda kalsın mümkünse
Ayyytriliçe kraliçesi mi ilan etsek seni?
dün eksi gördün diye yemiştin sanki, yiyip bi daha mı eksi gördün yoksa? buralarda frambuazlı pasta yiyip ertesi gün eksi gelenler olduydu takımca pastaya gidiyoduk nerdeyse :) şimdi de triliçe yemeyelim
Günaydınlar
66.9'dan eser yok şimdi
67.5'a geri dönmüşüm
Banyodan sonra değil önce tartılmak lazımmış. Bilgin olsun. Birgün dene istersen arada fark var mı diye. Birde benim sabahları ödemim olur onun için hiç içimden gelmez tartılmak
Insallah canım
Evet ya en ideali bence de ocak subat civarı dogurmak. Tabi sanki bizim elimizde ya her şey tövbe tövbe :)
yeşillik hep çabuk bozulur bence yaKızlar 2 şey soracağım.
1- Evinde tupperware kullanan var mı? Yeşillikleri saklama süresini ciddi anlamda arttırıyor mu? Normalde cam kaplarda saklıyorum malzemeleri ama yeşilliklerim 1 hafta olmadan bozuluyor.
2- Mix&Go kullanan var mı? Çok sevimli ve kullanışlı gözüküyor ama almalı mı acaba?
dönüş ne zaman denizÖğlen yemeğimi kaçırdım simit sayesinde hala da tokum ara öğün yapıyorum şu an fındık +cranbery yiyorum.
yeşillik hep çabuk bozulur bence ya
sürekli shomoti yapmak için kullanışlı ama süreklide yapılmıyor ki
Ben 36 babam 59 yaşında canım. Annemi iki sene önce kaybettik babam her gün mezara gider ve bırakıp gelemiyor henüz. Sözü söz gelmeye başlayacak ama bana zaman verin dedi ve biz de şu an istediğini yapıyoruz. Zaman içerisinde değişecektir diye umuyoruz.Bende de bir sabitleme var Dennisgocumm.
Tartı aynı rakama odaklanmış gibi.
Ayy, dün kaptan bilinç altıma işledi sanırım.
Bugün, elim tam kurudu mu diye kontrol ediyordum ama kıyafetleri çıkarmıyorum ben cuma harici.
Ayy, zordur tabi canım yaşı çok da genç değildir herhalde babanın.
Sen kaç yaşındaydın bu arada?
Çok güzelmiş yabancı dil. Acayip hoşuma gidiyor.
Ben, yabancı dil konusunda kendimi çok yeteneksiz hissediyorum.
Japonca öğrenmeyi çok istiyorum aslında ama ı-ıh yeteneksizim yani boşuna kasmak oluyor.
Ben de baktım normal yabancı dil olmuyor yeni yazılım dilleri öğreniyorum.
Dereotu aslında tiroid için de iyi geliyormuş ama ben bir türlü düzenli tüketmeyi başaramıyorum.
Eşim de hiç tüketmiyor. 2-3 güne de boyunlarını büküyorlar. Ondan almıyorum pek.
Ya, o kas ölçenlerin de ev için olanları uydurma bence.
Bizimkisinde var ama hiç kullanmıyorum.
Eşimle beni yakın gösteriyor. Aslında deli fark var. Bakınca belli yani.
Ayyy
Fark etmezsiniz demiştim ben şekerim.
Dayanamadım wendigocum bir daha yedim ama yok artık.
Elimi sürersem
Ördekcim, gezegenlerle alakalı ödem tutmalık bir dönemde olabiliriz gibi geliyor bana.
Gerçekten mi?
Ben Ocak, eşim Şubat doğumlu.
Öyle olunca da yaz eziyet geliyor.
Kış doğumlular genellikle yazdan nefret etme modunda yaşıyor sanırım.
Kar yağsız diye bekleyip duruyoruz.
Cuma sabahı gidiyorum canım.dönüş ne zaman deniz
Ben 36 babam 59 yaşında canım. Annemi iki sene önce kaybettik babam her gün mezara gider ve bırakıp gelemiyor henüz. Sözü söz gelmeye başlayacak ama bana zaman verin dedi ve biz de şu an istediğini yapıyoruz. Zaman içerisinde değişecektir diye umuyoruz.
Cuma sabahı gidiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?