- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.861
günaydınGünaydın kızlar
sabah sabahCanım haşhaşlı yeşil mercimekli börek istedi.
beni sormuyosun dimiGünaydın kızlar
Diyetisyene 67 lerde gitmeyi rüyamda görürüm. Sabah 69.9 gördüm tartıda. Yarın kontrol var ödem mi yoksa kilo mu anlarım ama kaçamaksız +1.1 olmak da bir başarı sanırım. Listedeki diğer kişiler ne durumda acaba?
Canım 600 gr bile fark görülebiliyor. En doğrusu kıyafetsiz, sabah aç karnına, wcden sonra tartilmakBen banyodan sonra saçımı kurutmadan tartılmıyorum. Saçım da biriken sudan ötürü fazla çıkmayayim
günaydın haticeGünaydin
günaydın kaptanımgünaydınlarrrrr
Tamamdır yarın çıkaracağım bugün yine ayağımdaydı :)Canim coraplar belki 100 gr gelir
Ben ciplak tartiliyorum
Saat ağırdır ama. Ben sabah üstümü değiştirirken tartılıyorum ama çorap hep ayakta ben hiç çorap değiştirmiyor muyum diye sordum kendime bir an :) ama onu genelde gün içi ya da akşam değiştiriyorum. Yoksa hep aynı çorap değil yani :))))Ay kizlar ben saati bile cikariyom tartilirken manyakmiyim neyim
Dikkat ettin kacamaginda yoksa merak etme birden de gidecek onlar, şişkinlik yada ödem olabilir. Ben mesela bişeye uzulunce yada stres olunca sisiyorum resmen, mesela geçtiğimiz ay 2 kere adet oldum yine öyle sistim 2 kilo fazla çıkıyorum. Ama sonrasında birden geçiyor. Sıvı tüketmeye devam et pes etme sakin.Günaydın kızlar
Diyetisyene 67 lerde gitmeyi rüyamda görürüm. Sabah 69.9 gördüm tartıda. Yarın kontrol var ödem mi yoksa kilo mu anlarım ama kaçamaksız +1.1 olmak da bir başarı sanırım. Listedeki diğer kişiler ne durumda acaba?
Ben mevcut durumu bile koruyamadım. Bugün bir ödem atıcı şart oldu.Oyy, cuma da yaklaşıyor şaka maka.
Bakalım hedefi tutturabilecek miyim?
Çok hossunuz kızlar ya sabah sabah güldüm Allah da sizi guldursun , bende bundan sonra toka küpe yüzük ne varsa cikaracagimCanım 600 gr bile fark görülebiliyor. En doğrusu kıyafetsiz, sabah aç karnına, wcden sonra tartilmakBen banyodan sonra saçımı kurutmadan tartılmıyorum. Saçım da biriken sudan ötürü fazla çıkmayayim
Günaydın kaptanimgünaydınlarrrrr
Canım kefire dereotu koyuyorum ben o zaman daha fazla fayda görüyorum sanki tadı da çok güzel oluyorMenümü yazayım..
Sabah:
- 1 bardak kefir
Kahvaltı:
- Çeyrek dilim börek
- 2 etimek
- 1 çay kaşığı labne
- 6 tane zeytin
- 2 erik
- 2 ceviz
Ara:
- 1 bardak ayran
Öğle:
- 1 dilim traliçe
Akşam:
- 3 yemek kaşığı patlıcan salatası
- 1 kase çorba
Sabah simit yemeseydim iyiydi ama yapacak bir şey yok.Yarım yesem iyiydi ama valla gömdüm koca simidi kahvaltı olarak :) aslında diyet dışı olmadı bugünkü ekmekleri yemezsem sorun olmaz bence. Öğlen sebze akşamda çiğ kabaklı yoğurt düşünüyorum günü kurtarır muhtemelen. Cuma yolculuk var, uff kara cuma resmen bu haftaki :)Canım sakın pes etme. Adet öncesi olur öyle . Yolculuk yaptin. Merak etme gidecek o kilolar
Saat ağır olur. Hele ki metalse...Ay kizlar ben saati bile cikariyom tartilirken manyakmiyim neyim
Kaçamak yok menümü yazayımDikkat ettin kacamaginda yoksa merak etme birden de gidecek onlar, şişkinlik yada ödem olabilir. Ben mesela bişeye uzulunce yada stres olunca sisiyorum resmen, mesela geçtiğimiz ay 2 kere adet oldum yine öyle sistim 2 kilo fazla çıkıyorum. Ama sonrasında birden geçiyor. Sıvı tüketmeye devam et pes etme sakin.
kas yağ ölçenler de çıkarmak lazım da... kapran hassa bu konularda. 10-20gr lar toplanınca 100gr'ı geçer tabiki. bir de tartılar + - 10gr üzerinden tartıyor. yani 0,490gr 0,500gr oluyor. Bizimki aşağı yuvarlayan kısımda kalsın mümkünse100 grama bile takılırken mantıklı aslında kaptanım ama çorap deyince komik geldi
Bende saçlarımı kesmek istiyorum. Sanki çok ağırlık yapıyorOyle bu hafta herkesten 100-200gr fazla bekliyom ona gore
Haticecim ayni ben
Öğle:
- 1 dilim traliçe
Aysecim ben de senin gibi biliyorum. Detaylı vücut analizi yapan tartılar çıplak ayak ile çıkılan ve ayağının altından gönderdiği akımın iletim hızı ile ölçümleri yapıyormuş ama evdeki diğer tartılarda öyle bir hassasiyet yok sanırımkas yağ ölçenler de çıkarmak lazım da... kapran hassa bu konularda. 10-20gr lar toplanınca 100gr'ı geçer tabiki. bir de tartılar + - 10gr üzerinden tartıyor. yani 0,490gr 0,500gr oluyor. Bizimki aşağı yuvarlayan kısımda kalsın mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?