Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
günaydın
Canım haşhaşlı yeşil mercimekli börek istedi.
sabah sabah
beni sormuyosun dimi
ay sen büyük bir başarı örneğisin benim gözümde

Bugünkü menum
SABAH 1 sb çay , 1 salatalık 1 domates, 2 biber, 4 zeytin, 1 ck fındık ezmesi, kk kadar peynir 1 ekmek
3 sb su
ARA 1 fincan Türk Kahvesi. 2 kuru kayısı 3 fındık
ÖĞLE soğanlı yumurta 1 dilim ekmek
ARA yeşil elma
AKŞAM Yoğurtlu sarımsaklı pulbiberli Semiz otu.
Su 3 lt
Spor 500 ip atlama, 50 mekik
bugün ku menumu önceden hazırladım sırasıyla uymak için yoksa ne yesem diye aranirken sağa sola sqldirmayayim

Ay kizlar ben saati bile cikariyom tartilirken manyakmiyim neyim
Saat ağırdır ama. Ben sabah üstümü değiştirirken tartılıyorum ama çorap hep ayakta ben hiç çorap değiştirmiyor muyum diye sordum kendime bir an :) ama onu genelde gün içi ya da akşam değiştiriyorum. Yoksa hep aynı çorap değil yani :))))

Dikkat ettin kacamaginda yoksa merak etme birden de gidecek onlar, şişkinlik yada ödem olabilir. Ben mesela bişeye uzulunce yada stres olunca sisiyorum resmen, mesela geçtiğimiz ay 2 kere adet oldum yine öyle sistim 2 kilo fazla çıkıyorum. Ama sonrasında birden geçiyor. Sıvı tüketmeye devam et pes etme sakin.

Oyy, cuma da yaklaşıyor şaka maka.
Bakalım hedefi tutturabilecek miyim?
Ben mevcut durumu bile koruyamadım. Bugün bir ödem atıcı şart oldu.
Bu arada belçikaya yeni taşındım sayılır. 10 ayda 3 defa geldim toplam 2 ay kaldım. Babam şimdilik bizi ziyarete gelmiyor maalesef onu görmek için ben geliyorum mecburen. Kuzenim yeğenim, beni büyüten aslında yengem ama gerçekte yarı annem olan ciciannem, şu an herkesi görmeye ben geliyorum. Eşim saolsun sorun çıkarmaz gidebildiğin kadar git der. Okulsa dil kursu başlıyor seneler sonra yeniden öğrenci oluyorum bugun kalemimi bile aldım :) fransızca öğreneceğim 2 sene sonra denklik sonra iş güç yeniden :)

Çok hossunuz kızlar ya sabah sabah güldüm Allah da sizi guldursun , bende bundan sonra toka küpe yüzük ne varsa cikaracagim

Canım kefire dereotu koyuyorum ben o zaman daha fazla fayda görüyorum sanki tadı da çok güzel oluyor

Canım sakın pes etme. Adet öncesi olur öyle . Yolculuk yaptin. Merak etme gidecek o kilolar
Sabah simit yemeseydim iyiydi ama yapacak bir şey yok.Yarım yesem iyiydi ama valla gömdüm koca simidi kahvaltı olarak :) aslında diyet dışı olmadı bugünkü ekmekleri yemezsem sorun olmaz bence. Öğlen sebze akşamda çiğ kabaklı yoğurt düşünüyorum günü kurtarır muhtemelen. Cuma yolculuk var, uff kara cuma resmen bu haftaki :)

Kaçamak yok menümü yazayım

Sabah ;2 yumurtalı 5 zeytin domates 2 dilim ekmek

Öğlen ; 120 gr biftek, 2 dilim ekmek yeşil salata

Ara ; 10 fındık 1 avuç cranbery

Akşam ; 8 kaşık kabak yemeği 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara ; 2 bardak hibiskus çayı

-3 litre su Spor yok

Dün böyleydi sadece akşam yemeği geçe kaldı biraz ama kabak yani :)

Bügünkü menüm

Sabah ;1 simit

Ara ; filitre kahve

Öğlen ; 8 kaşık kabak yemeği 1 kase limon ve naneli yoğurt

Ara ; türk kahvesi

Akşam ; 4 kaşık yoğurt 1 çiğ kabak ve nane dereotu ile, tuzsuz yağsız yeşil salata

Ara ; 2 bardak hibiskus çayı

4 litre su Spor yok

100 grama bile takılırken mantıklı aslında kaptanım ama çorap deyince komik geldi
kas yağ ölçenler de çıkarmak lazım da... kapran hassa bu konularda. 10-20gr lar toplanınca 100gr'ı geçer tabiki. bir de tartılar + - 10gr üzerinden tartıyor. yani 0,490gr 0,500gr oluyor. Bizimki aşağı yuvarlayan kısımda kalsın mümkünse

Günaydın şeker hanımlar

hoşbuldum canımm, senle yarışcaz çok hızlı uzaklaşma benden

Öğle:
- 1 dilim traliçe

triliçe kraliçesi mi ilan etsek seni?

dün eksi gördün diye yemiştin sanki, yiyip bi daha mı eksi gördün yoksa? buralarda frambuazlı pasta yiyip ertesi gün eksi gelenler olduydu takımca pastaya gidiyoduk nerdeyse :) şimdi de triliçe yemeyelim

Aysecim ben de senin gibi biliyorum. Detaylı vücut analizi yapan tartılar çıplak ayak ile çıkılan ve ayağının altından gönderdiği akımın iletim hızı ile ölçümleri yapıyormuş ama evdeki diğer tartılarda öyle bir hassasiyet yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…