- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #259.781
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gece KVde olsa cepten girerim diyordum ama baktım bu kez fazla telefonunu eline almadı bende ondan sıkıldığımı düşünmesin diye kendi telefonumu da elime almadım
Şükür dünde çok güzel geçti ve bol suyla günümü kapattımGece 23:30da artık dayanamayıp müsaade istedim yattım ( o saatte kadar okadar zor direndim ki
eee yoğun bir gündü normaldir
)
Kvye sen kızın odasında yatarsın dedim malum erken kalkıyorum seni uyandırmayayım dedim
Bir güzel şekersiz kahvemi de kaptım geldim
Bu arada eksiler göremeye devam ediyorumPek yakında Allahında izniyle 8li rakamları da göreceğim inşallah
Çok teşekkür ederim canım ne mutlu bana
Aslında büyük kızım ufakken bir ufak çocuk hikayesi yazmışlığım varhatta daha evvel yayın evinde çalışan bir komşum bunu mutlaka noterde tasdiklet gidip benim eski tanıdıklarla görüşelim demişti
ben kızıma normal ciltletir hatıra olarak hediye ederim diye yazmıştım gerçi onu
Komşu ablanın gazıyla bir tasdikletmeyi öğreneyim dedim sayfa başına para alıyorlarmışbende yazmışım 40 sayfa bir şey
dedim kalsın şimdilik hatta aptallık ettim gittim o hikayeyi eşimin şirketinde bir genel müdireye okuttum fikrini almak için hani cidden bu yayınlanırmı hesabı
bayıldım yazımın harika dedi ama ne tesadüftür ki oğlu 1 sene sonra benzer bir hikayeyi yayınlattı
hala hep aklımda deli sorular sonuçta hikayemi hatun alıp evinde okudu ve bir kaç gün sonra geri verdi
heee tam aynısı değil ama ana karakter aynı
Kız aslında hayatımı yazsam diye çok aklımdan geçmiştirheee senin hayatında ilgi çekecek ne var diyenler olacaktır ama valla şu Brezilya dizisindeki Pasaklı Marimar kadar olmasada neler yaşadım neler
![]()
![]()
Yada bazen eşime bile diyorum len Evlilik üzerine kadınlara tüyolar vereyim ama bu sefer benim taktikleri diğer erkeklerde öğrenir ona göre önlem alırlar ( benimki oturup okumaz bile miskin) nasıl gülüyor yeminle senden korkulur diye
milletide kendine benzeteceğin sonra erkeklerin vay haline diye gülüyor
Adamcağızda farkında hatta bazen diyor yeminle ciddimisin numaramı yapıyorsun bazen çözemiyorum diyeşansını dene istersen diyorum yok anam yok ben böyle iyiyim hiç şansımı zorlayamam neme lazım o an ciddisindir sonra burnumdan gelir diyor
![]()
![]()
Anam nerden nereye atladımbugün maşallah çenem elime vurdu
Canım çok çok geçmiş olsunverilmiş sadakan varmış
En korktuğum şey olduğu için valla 18 senedir inatla almıyorum ( bazen görünce hevesleniyorum sonra ya patlarsa diye vazgeçiyorum çünkü çok bahtsız bedeviyimdir o tür ev gereçlerinde elektronik aletlerdeçöle düşsem kutup ayısı kovalar okadar diyim
)
Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnnn
Tsk ederim canım bende korkanları hic anlama zdım ne var bunda korkacak derdim dün anladım

Sabah sabah güldürdün beni ilahi cok sekersin