Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Gece KVde olsa cepten girerim diyordum ama baktım bu kez fazla telefonunu eline almadı bende ondan sıkıldığımı düşünmesin diye kendi telefonumu da elime almadım :KK66:
Şükür dünde çok güzel geçti ve bol suyla günümü kapattım :KK66: Gece 23:30da artık dayanamayıp müsaade istedim yattım ( o saatte kadar okadar zor direndim ki :KK70: eee yoğun bir gündü normaldir :KK66: )
Kvye sen kızın odasında yatarsın dedim malum erken kalkıyorum seni uyandırmayayım dedim :KK48:

Bir güzel şekersiz kahvemi de kaptım geldim :KK66:
Bu arada eksiler göremeye devam ediyorum :21::21::21::21: Pek yakında Allahında izniyle 8li rakamları da göreceğim inşallah :KK37:

:KK68: Çok teşekkür ederim canım ne mutlu bana :KK68:
Aslında büyük kızım ufakken bir ufak çocuk hikayesi yazmışlığım var :KK48: hatta daha evvel yayın evinde çalışan bir komşum bunu mutlaka noterde tasdiklet gidip benim eski tanıdıklarla görüşelim demişti :KK70: ben kızıma normal ciltletir hatıra olarak hediye ederim diye yazmıştım gerçi onu :KK66:
Komşu ablanın gazıyla bir tasdikletmeyi öğreneyim dedim sayfa başına para alıyorlarmış :KK57: bende yazmışım 40 sayfa bir şey :KK70: dedim kalsın şimdilik hatta aptallık ettim gittim o hikayeyi eşimin şirketinde bir genel müdireye okuttum fikrini almak için hani cidden bu yayınlanırmı hesabı :KK53: bayıldım yazımın harika dedi ama ne tesadüftür ki oğlu 1 sene sonra benzer bir hikayeyi yayınlattı :KK57: hala hep aklımda deli sorular sonuçta hikayemi hatun alıp evinde okudu ve bir kaç gün sonra geri verdi :KK53: heee tam aynısı değil ama ana karakter aynı :KK53:

Kız aslında hayatımı yazsam diye çok aklımdan geçmiştir :KK70: heee senin hayatında ilgi çekecek ne var diyenler olacaktır ama valla şu Brezilya dizisindeki Pasaklı Marimar kadar olmasada neler yaşadım neler :KK70: :KK70: :KK70:
Yada bazen eşime bile diyorum len Evlilik üzerine kadınlara tüyolar vereyim ama bu sefer benim taktikleri diğer erkeklerde öğrenir ona göre önlem alırlar ( benimki oturup okumaz bile miskin :KK70: ) nasıl gülüyor yeminle senden korkulur diye :KK70: milletide kendine benzeteceğin sonra erkeklerin vay haline diye gülüyor :KK70:
Adamcağızda farkında hatta bazen diyor yeminle ciddimisin numaramı yapıyorsun bazen çözemiyorum diye :KK70: şansını dene istersen diyorum yok anam yok ben böyle iyiyim hiç şansımı zorlayamam neme lazım o an ciddisindir sonra burnumdan gelir diyor :KK70: :KK70: :KK70:

Anam nerden nereye atladım :KK70: bugün maşallah çenem elime vurdu :KK70:

Canım çok çok geçmiş olsun :KK66: verilmiş sadakan varmış
En korktuğum şey olduğu için valla 18 senedir inatla almıyorum ( bazen görünce hevesleniyorum sonra ya patlarsa diye vazgeçiyorum çünkü çok bahtsız bedeviyimdir o tür ev gereçlerinde elektronik aletlerde :KK70: çöle düşsem kutup ayısı kovalar okadar diyim :KK70: )
Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnnn

Tsk ederim canım bende korkanları hic anlama zdım ne var bunda korkacak derdim dün anladım :KK70: amin insallahh bida zor kullanirim zaten
Sabah sabah güldürdün beni ilahi cok sekersin:KK36:

Deniz cim yaklasik 4-5 aydir hayat kalitem cok dustu gectigimiz subat mart gibi spora gidiyordum nasil iyi geliyordu simdi harekette bile zorlaninca bir de kol omuz migren tarzi agrilar kendimden memnun degilim

Neee duduklu mu verilmis sadakaniz varmis benimde elimden hic dusmez isin dogrusu

Aynen canım hala soktaym ama Allahtan kimseye bisey olmadı su an yasadigima sukrediyorum o düdüklü de öyle ucarmiymis uçuyodu valla sagimda solumda:KK55:

Gece KVde olsa cepten girerim diyordum ama baktım bu kez fazla telefonunu eline almadı bende ondan sıkıldığımı düşünmesin diye kendi telefonumu da elime almadım :KK66:
Şükür dünde çok güzel geçti ve bol suyla günümü kapattım :KK66: Gece 23:30da artık dayanamayıp müsaade istedim yattım ( o saatte kadar okadar zor direndim ki :KK70: eee yoğun bir gündü normaldir :KK66: )
Kvye sen kızın odasında yatarsın dedim malum erken kalkıyorum seni uyandırmayayım dedim :KK48:

Bu arada eksiler göremeye devam ediyorum :21::21::21::21: Pek yakında Allahında izniyle 8li rakamları da göreceğim inşallah :KK37:

Aslında büyük kızım ufakken bir ufak çocuk hikayesi yazmışlığım var :KK48: hatta daha evvel yayın evinde çalışan bir komşum bunu mutlaka noterde tasdiklet gidip benim eski tanıdıklarla görüşelim demişti :KK70: ben kızıma normal ciltletir hatıra olarak hediye ederim diye yazmıştım gerçi onu :KK66:
Komşu ablanın gazıyla bir tasdikletmeyi öğreneyim dedim sayfa başına para alıyorlarmış :KK57: bende yazmışım 40 sayfa bir şey :KK70: dedim kalsın şimdilik hatta aptallık ettim gittim o hikayeyi eşimin şirketinde bir genel müdireye okuttum fikrini almak için hani cidden bu yayınlanırmı hesabı :KK53: bayıldım yazımın harika dedi ama ne tesadüftür ki oğlu 1 sene sonra benzer bir hikayeyi yayınlattı :KK57: hala hep aklımda deli sorular sonuçta hikayemi hatun alıp evinde okudu ve bir kaç gün sonra geri verdi :KK53: heee tam aynısı değil ama ana karakter aynı :KK53:

Kız aslında hayatımı yazsam diye çok aklımdan geçmiştir :KK70: heee senin hayatında ilgi çekecek ne var diyenler olacaktır ama valla şu Brezilya dizisindeki Pasaklı Marimar kadar olmasada neler yaşadım neler :KK70: :KK70: :KK70:
Yada bazen eşime bile diyorum len Evlilik üzerine kadınlara tüyolar vereyim ama bu sefer benim taktikleri diğer erkeklerde öğrenir ona göre önlem alırlar ( benimki oturup okumaz bile miskin :KK70: ) nasıl gülüyor yeminle senden korkulur diye :KK70: milletide kendine benzeteceğin sonra erkeklerin vay haline diye gülüyor :KK70:
Adamcağızda farkında hatta bazen diyor yeminle ciddimisin numaramı yapıyorsun bazen çözemiyorum diye :KK70: şansını dene istersen diyorum yok anam yok ben böyle iyiyim hiç şansımı zorlayamam neme lazım o an ciddisindir sonra burnumdan gelir diyor :KK70: :KK70: :KK70:

En korktuğum şey olduğu için valla 18 senedir inatla almıyorum ( bazen görünce hevesleniyorum sonra ya patlarsa diye vazgeçiyorum çünkü çok bahtsız bedeviyimdir o tür ev gereçlerinde elektronik aletlerde :KK70: çöle düşsem kutup ayısı kovalar okadar diyim :KK70: )

:KK36:Çok hoşsun

banusuşum kaçırdım mı ben kv ne kadar kalacak uzun süre mi inşallah dünki gibi devam eder de düzenin bozulmaz senin spor gününde ne yapacaksın
bol eksiler görmene de çok seviniyorum inan ben de senin kadar kg vermiş gibi oluyorum tatlım

Günaydın sevgili takımımın ideal kiloya koşan en azimli üyeleri..
bu sabah 3 günlük detoksa başladım ama bugün biraz sıkıntılı, sendikada işlerim var,saatleri atlamazsam süper olur. öncesinde tartılmayı unuttum dünkü kilomu referans alacağım, başlangıç 68,4 bakalım bu kez nasıl sonuç alacağım.

Günaydın sevgili takımımın ideal kiloya koşan en azimli üyeleri..
bu sabah 3 günlük detoksa başladım ama bugün biraz sıkıntılı, sendikada işlerim var,saatleri atlamazsam süper olur. öncesinde tartılmayı unuttum dünkü kilomu referans alacağım, başlangıç 68,4 bakalım bu kez nasıl sonuç alacağım.
eminim deniz cim çok güzel sonuçlar alacaksın gecen sefer ki detoks çok iyi gelmişti sana

Günaydın kızlar
Ya her gün gunaydın yazıp kaçar oldum, pek girmeye fırsat bulamıyorum ama daha iyi olmaya çalışacağım, söz :)
Nasılsınız bakalım? Cumaya az kaldı, lütfeeen salmayın :)
Ben daha kaçamakları veriyorum eksiye geçemedim henüz. Sabah tartılmayı unuttum en son hala 400 gr artıdaydım, bugün kaçım bilmiyorum :)

Bugünkü menüm ;

Sabah ; 4 kaşık yulaf ezmesi, 1 yeşil elma, 1 tatlı kaşığı tarçın

Ara ; 2 salatalık 1 kupa yeşil çay

Öğlen ; 1 kepçe domates çorbası, 4 kaşık pırasa kavurması, yağsız yoğurt

Ara ; 1 yeşil elma , yağsız yoğurt

Akşam ; 200 gr ızgara göğüs, dereotu maydanozlu yeşil salata

-3 litre su
- 2 bardak hibiskus /2 bardak yeşilçay
- 1 fincan kahve

-45 dakika yürüyüş düşünüyorum ama yapamayabilirim.ilerleyen saatlerde yazarım

Gunaydinlar kizlar sabah kucuk oglumun dis cekimi yapildi aglamalar nazlanmalar had safhada eve geldik biraz sakinlesirse ise gidecegim onu da ya okula birakacagim ya ise gotirecegim gecmisi okudum ama kafam karisik
Geçmiş olsun kaptanim, şimdi nasıl pasaniz umarım geçmiştir. ben zor dayandim kuzucuk napsin Kıyamam hiç.

Kahvaltı
1,5 wasa + tulum peyniri
Adaçayı

Ara
Yarım muz
12 kaju
3 tane soslu fıstık

Öğle
Simit + kaşar
Zero (dolapta ayranı göremeyince yine buna saldırdım) :KK23: birde birkaç gündür içim yanıyor yaaa, dün 5 litre su içmişimdir abartmıyorum.

Ara
3 tane oreo
Filtre kahve sütlü

Akşam
Hindi fümeli salata

Gece
20-25 tane üzüm

Su: 3,5 litre
Spor: gündüz de yaptım eliptiğimi yapayım toptan yazarım.
Yarasın :KK50:
Bende şimdi sütlü kahve içiyorum oreo olaydı iyiydi :ıslık:

Spor yapamadım ama patlayan düdüklü sayesinde aksama kadar temizlik yaptım:temizlik:
Ayy canım çok geçmiş gitmiş olsun inşallah bi daha böyle şeyler yasamayin. Rabbim korumuş senide pasanida çok uzuldum. Benimde geçen sene başıma gelecek diye korkmustum taze fasulye koymustum dudukluye garip bi ses duydum havasını atamadi hemen altını kapatıp balkon koydum. Soguyunca baktım düdüğüne fasulye tıkanmış. Neyseki ilk tıs sesinde anladım ve kapattım. Çok şükür diyelim.

Diş bahanem oldu spor yok yediklerime dikkat etmedim, bugün kahvaltıda 3 poğaça yedim gerisi klasik menu işte. .

Çok saldim vu hafta kahvaltıdan sonra kendime ceza verdim. morordek morordek gelince duymasın o çok ceza verir hiç acimasi yok demişlerdi ama neyse... :ıslık:
Bende kendime ceza verdim. 300 ip atladım 20 mekik çektim şimdi sütlü Türk kahvemi içiyorum. IP atlamayi 600 e tamamlayacagim mekigide 50 ye ..
Su 3lt
Limonlu yeşil çay icecegim birazda üzüm yeyip günü kapatmayı düşünüyorum inşallah plana uyarım :dua:
Hedefe az kala başa dönmek istemiyorum. Zaten hedef tuttuktan sonra bol bol karın egzersizleri yapmam lazım gobegim çok fena

İki çocukla yine iyi geçti :KK48: bir tek Mert hastaydı yavrum havuza denize pek giremedi keyfi de yoktu. Allahtan yanımda antibiyotik götürmüştüm. Bir de kilo alıp döndüm tabisi de :KK43:
Tatil sizin işiniz bebeyim yaaaa :KK70::KK70:
Oyy Fancycim ya zordur mutlaka çocuklarla ama olsun yine de değişiklik, keyif tabi.
Hastalık da tam denk gelmiş şansınıza ama annelik işte, yanında antibiyotik götürmek nedir. Aklımın ucundan bile geçmez. :KK48::KK48:
Bizim tatillerin sonu yorgunlukla bitiyor yahu. Eve gelince kıpırdayasımız gelmiyor. :KK49::KK49:

Back
X