Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın sevgili takımımın ideal kiloya koşan en azimli üyeleri..
bu sabah 3 günlük detoksa başladım ama bugün biraz sıkıntılı, sendikada işlerim var,saatleri atlamazsam süper olur. öncesinde tartılmayı unuttum dünkü kilomu referans alacağım, başlangıç 68,4 bakalım bu kez nasıl sonuç alacağım.
Geçen seferki detoks mu Denizcim?

Diş bahanem oldu spor yok yediklerime dikkat etmedim, bugün kahvaltıda 3 poğaça yedim gerisi klasik menu işte. .

Çok saldim vu hafta kahvaltıdan sonra kendime ceza verdim. morordek morordek gelince duymasın o çok ceza verir hiç acimasi yok demişlerdi ama neyse... :ıslık:
Bende kendime ceza verdim. 300 ip atladım 20 mekik çektim şimdi sütlü Türk kahvemi içiyorum. IP atlamayi 600 e tamamlayacagim mekigide 50 ye ..
Su 3lt
Limonlu yeşil çay icecegim birazda üzüm yeyip günü kapatmayı düşünüyorum inşallah plana uyarım :dua:
Hedefe az kala başa dönmek istemiyorum. Zaten hedef tuttuktan sonra bol bol karın egzersizleri yapmam lazım gobegim çok fena
Evet çok ceza verirdim de o eskide kaldı biraz yaa, şimdilerde giremiyorum bile takıman neredeyse :)
Kendi cezanı kendin kesmen güzel olmuş tabi. Ama 3 poğaça nedir canım, çok fazla. Hazır poğaçaysa bi de çok yağlı oluyor onlar. 1000 tane atlasan yeridir yani :)

Öğlen yemeğim değişti yeni liste aşağıdaki gibi :)
Pırasa yerine ödem atıcı diye mantar sote yedim :)

Bugünkü menüm ;

Sabah ; 4 kaşık yulaf ezmesi, 1 yeşil elma, 1 tatlı kaşığı tarçın

Ara ; 2 salatalık 1 kupa yeşil çay

Öğlen ; 1 kepçe domates çorbası, 4 kaşık mantar sote, yağsız yoğurt

Ara ; 1 yeşil elma , yağsız yoğurt

Akşam ; 200 gr ızgara göğüs, dereotu maydanozlu yeşil salata

-3 litre su
- 2 bardak hibiskus /2 bardak yeşilçay
- 1 fincan kahve

-spor yok

Oyy Fancycim ya zordur mutlaka çocuklarla ama olsun yine de değişiklik, keyif tabi.
Hastalık da tam denk gelmiş şansınıza ama annelik işte, yanında antibiyotik götürmek nedir. Aklımın ucundan bile geçmez. :KK48::KK48:
Bizim tatillerin sonu yorgunlukla bitiyor yahu. Eve gelince kıpırdayasımız gelmiyor. :KK49::KK49:
En tatlı yorgunlukta o :KK48::KK48: Doktorunuza tatile çıkmadan önce kontrole gittik Kıbrıs’a gidiyoruz deyince o zaman yazdı bulunsun yanınızda diye. Gitmeden önce ateşlenmişti kuzucum. Neyse çok şükür geçti gitti. :KK15:

Geçmiş olsun kaptanim, şimdi nasıl pasaniz umarım geçmiştir. ben zor dayandim kuzucuk napsin Kıyamam hiç.
Sorma cnm aksam da iyi idi bugun okula gitti
Diş bahanem oldu spor yok yediklerime dikkat etmedim, bugün kahvaltıda 3 poğaça yedim gerisi klasik menu işte. .

Çok saldim vu hafta kahvaltıdan sonra kendime ceza verdim. morordek morordek gelince duymasın o çok ceza verir hiç acimasi yok demişlerdi ama neyse... :ıslık:
Bende kendime ceza verdim. 300 ip atladım 20 mekik çektim şimdi sütlü Türk kahvemi içiyorum. IP atlamayi 600 e tamamlayacagim mekigide 50 ye ..
Su 3lt
Limonlu yeşil çay icecegim birazda üzüm yeyip günü kapatmayı düşünüyorum inşallah plana uyarım :dua:
Hedefe az kala başa dönmek istemiyorum. Zaten hedef tuttuktan sonra bol bol karın egzersizleri yapmam lazım gobegim çok fena
Ordegim de yazmis eger hazir poaca ise 600 az atla biraz daha
Yaa, ben kendimi çok yorgun hissediyorum. Neden anlayamadım.
Yorgunluk da mutsuz ediyor. :KK17:
Sanırım sonrasında da kaçamakla sonlanıyor. :sinirli::sinirli:
Ayni sikinti bende de var cnm yaa acaip bir yorgunluk hali

Ayy canım çok geçmiş gitmiş olsun inşallah bi daha böyle şeyler yasamayin. Rabbim korumuş senide pasanida çok uzuldum. Benimde geçen sene başıma gelecek diye korkmustum taze fasulye koymustum dudukluye garip bi ses duydum havasını atamadi hemen altını kapatıp balkon koydum. Soguyunca baktım düdüğüne fasulye tıkanmış. Neyseki ilk tıs sesinde anladım ve kapattım. Çok şükür diyelim.

Çok saol canim Allah razı olsun Rabbim korumuş seni de ben anlayamdim malesef ama her serde bir hayır vardır diyorum Rabbim kimseye yaasatmasin

Evet canim corba koymuştum mercimek tikamis galiba bi anda patladı

Amanın aradan girdim olaya, düdüklü tencere mi patlayan?

Çok çok geçmiş olsun var mı bi sıkıntı?

Ananeme de patlamıştı farketmiş o tıkandığını aştını kapatayım falan derken kolu gögsü yüzü falan yanmıştı şükür ki geçti gitti. Bende hala korkarım bişi olacak diye sesini dinlerim ama kullanmadan da olmuyo.

Nabersiniz hanımlar?

Diyete devam ama su içemiyorum yaa, ona da çare bulsam tamamım.

Bugün 18.30 itibariyle kapadım tükanı. 1-1,5 lt daha su içersem sıkıntı yok :) sabah az eksi lütfen ya.

Ben de su içemiyorum son zamanlarda. Ama şimdi hemen içiyorum:KK39:

Menüm
Sabah simit peynir krem peynir kesik
Ara meyveler
Öğlen salata yoğurt
Ara meyveler
Akşam mercimek çorbası 2 kase, bulgur pilavı ayran
Ara meyve

Canım bu menü ile kilo verebiliyo musun?

Bana biraz kh ağırlıklı geldi de, meyve mesela 3 ara öğünde var üstelik 1 er adet değil sanırım meyveler olduğuna göre :)

Sabah simit kh, Öğlen yoğurt güzel akşam da hem çorba kh hem bulgur pilavı kh üstüne meyve kh.

Kilo veriyorsan sorun yok. Yoksa bence sabah şöyle haşlanmış yumurtalı domates salatalık peynirli falan güzel bi kahvaltı olsa keşke. Okulda mı yaptın kahvaltını?

Canım bu menü ile kilo verebiliyo musun?

Bana biraz kh ağırlıklı geldi de, meyve mesela 3 ara öğünde var üstelik 1 er adet değil sanırım meyveler olduğuna göre :)

Sabah simit kh, Öğlen yoğurt güzel akşam da hem çorba kh hem bulgur pilavı kh üstüne meyve kh.

Kilo veriyorsan sorun yok. Yoksa bence sabah şöyle haşlanmış yumurtalı domates salatalık peynirli falan güzel bi kahvaltı olsa keşke. Okulda mı yaptın kahvaltını?

Evde yaptim canim. Yumurta yazmayı unutmusum. Kilo veremedim zaten 63,8:KK39: Sanirim cumaya da aynı olacağım. Inşallah 100gr veririm. Hemen motive olmak istiyorum. Bu hafta veremedim. Almamam da guzel:KK39:

Back
X