- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #259.821
Yarim saat yürüyüş, 1saat bisiklet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banusuşum kaçırdım mı ben kv ne kadar kalacak uzun süre mi inşallah dünki gibi devam eder de düzenin bozulmaz senin spor gününde ne yapacaksın
bol eksiler görmene de çok seviniyorum inan ben de senin kadar kg vermiş gibi oluyorum tatlım
Bence mevsim geçişi ile ilgilidir canım. Yakında geçer diye düşünüyorum. Aslında en iyisi spor yaparak atlatmak bu dönemi.
En tatlı yorgunlukta oDoktorunuza tatile çıkmadan önce kontrole gittik Kıbrıs’a gidiyoruz deyince o zaman yazdı bulunsun yanınızda diye. Gitmeden önce ateşlenmişti kuzucum. Neyse çok şükür geçti gitti.
![]()
Herhalde mevsimlik gerçekten kaptanım. Hepimiz toplarlanırız umarım kısa sürede.Sorma cnm aksam da iyi idi bugun okula gitti
Ordegim de yazmis eger hazir poaca ise 600 az atla biraz daha
Ayni sikinti bende de var cnm yaa acaip bir yorgunluk hali
Ayy, çok fena ya.Amanın aradan girdim olaya, düdüklü tencere mi patlayan?
Çok çok geçmiş olsun var mı bi sıkıntı?
Ananeme de patlamıştı farketmiş o tıkandığını aştını kapatayım falan derken kolu gögsü yüzü falan yanmıştı şükür ki geçti gitti. Bende hala korkarım bişi olacak diye sesini dinlerim ama kullanmadan da olmuyo.
Selam kızlar nasılsın? Herkes diyetine uygun bir gün geçirmiştir umarım. Benim için gayet iyiydi bakalım sabah tartı da benimle aynı fikirde olacak mı?
Evet canim corba koymuştum mercimek tikamis galiba bi anda patladı
Suçlarını saymak ister misin hedefçim :)Ayy, benim yine bir sürü kaçamağım oldu. Cuma ne olacak bilmiyorum.![]()
Suçlarını saymak ister misin hedefçim :)
Amanın aradan girdim olaya, düdüklü tencere mi patlayan?
Çok çok geçmiş olsun var mı bi sıkıntı?
Ananeme de patlamıştı farketmiş o tıkandığını aştını kapatayım falan derken kolu gögsü yüzü falan yanmıştı şükür ki geçti gitti. Bende hala korkarım bişi olacak diye sesini dinlerim ama kullanmadan da olmuyo.
Çok çok geçmiş olsun. Gerçekten ucuz atlatmışsın.
Aynen ya bir de bu aralar benim wc problemim cikti tamam eskisi gibi kabizlik degil ama 3 gun once malatyadan kuru kayisi geldi gun kurusu millet 2 tane yedi ertesi gun ishaliz diye yemedi bende dun nerdeyse yarim kg ya yakin yedim ogleyin yemek yiyememistim yok anacim soylemesi ayip sabah zorla cok az cikabildim haa ustune de 1 lt civari su icmistim kendimi acaip sis hissediyorumHerhalde mevsimlik gerçekten kaptanım. Hepimiz toplarlanırız umarım kısa sürede.
Benim elimden dusmez valla duduklu en iyi yardimcim fissleer benimki tavsiye ederimAyy, çok fena ya.
Ben çok pis korktum bu olaydan.
Düdüklümü değiştirmeyi düşünüyordum ama toptan mı kaldırsam ki ortadan
Kendim yaptım canım sadece zeytinyağı kullandım gerçi onunda kalorisi yüksek. Pismanmiyim evet ama yerken çok mutluydumEvet çok ceza verirdim de o eskide kaldı biraz yaa, şimdilerde giremiyorum bile takıman neredeyse :)
Kendi cezanı kendin kesmen güzel olmuş tabi. Ama 3 poğaça nedir canım, çok fazla. Hazır poğaçaysa bi de çok yağlı oluyor onlar. 1000 tane atlasan yeridir yani :)