Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

banusuşum kaçırdım mı ben kv ne kadar kalacak uzun süre mi inşallah dünki gibi devam eder de düzenin bozulmaz senin spor gününde ne yapacaksın
bol eksiler görmene de çok seviniyorum inan ben de senin kadar kg vermiş gibi oluyorum tatlım

Sağ olasın canım ;) Aslında gelmişken bir kaç gün kalırım diyordu bize doğal olarak buyur gel ne zaman istersen dedik oda benim yoğunluğumu bildiğinden 2 gün kalırım yeter demişti ;) dün gece de ya perşembe sporun var ben çarşamba akşama doğru giderim dedi hatta dedim kal ben kahvaltı hazırlarım size büyük torununla kahvaltını edersin dedim ;) aslında canıma minnette eşimin Annesi sonuçta o üzülmesin diye ısrar edermiş gibi yaptım :D

Allah razı olsun canım hepinizden o samimiyeti alıyorum zaten ;) ben ne zaman verdiysem beni ilk destekleyenlerdensiniz ;) Allahın izniyle de hedefime ulaşana kadar sizlerle mutluğumu paylaşmak istiyorum ;) RAbbim hepimize daha sağlıklı olmak için hedeflerimize ulaşmayı nasip edecek inşallah....Aminnnnnnnnn

Bence mevsim geçişi ile ilgilidir canım. Yakında geçer diye düşünüyorum. Aslında en iyisi spor yaparak atlatmak bu dönemi.

Umarım bir an önce geçer Denizcim, yoksa bir ton işin birikmesinin yanı sıra 100 kilo olacağım.
Bırak sporu, fazladan attığım her adım işkence gibi geliyor.

En tatlı yorgunlukta o :KK48::KK48: Doktorunuza tatile çıkmadan önce kontrole gittik Kıbrıs’a gidiyoruz deyince o zaman yazdı bulunsun yanınızda diye. Gitmeden önce ateşlenmişti kuzucum. Neyse çok şükür geçti gitti. :KK15:

Aaa, Kıbrıs'a mı gittiniz? Hangi bölge şekerim?
Çok severim ben Kıbrıs'ı.

Amanın aradan girdim olaya, düdüklü tencere mi patlayan?

Çok çok geçmiş olsun var mı bi sıkıntı?

Ananeme de patlamıştı farketmiş o tıkandığını aştını kapatayım falan derken kolu gögsü yüzü falan yanmıştı şükür ki geçti gitti. Bende hala korkarım bişi olacak diye sesini dinlerim ama kullanmadan da olmuyo.
Ayy, çok fena ya.
Ben çok pis korktum bu olaydan.
Düdüklümü değiştirmeyi düşünüyordum ama toptan mı kaldırsam ki ortadan

Screenshot_2017-09-27-20-06-25.webp
T turkcedersidefterimcom

Amanın aradan girdim olaya, düdüklü tencere mi patlayan?

Çok çok geçmiş olsun var mı bi sıkıntı?

Ananeme de patlamıştı farketmiş o tıkandığını aştını kapatayım falan derken kolu gögsü yüzü falan yanmıştı şükür ki geçti gitti. Bende hala korkarım bişi olacak diye sesini dinlerim ama kullanmadan da olmuyo.

Evet canım Allaha Şükür bisey olmadı kimseye oğlum 1 dkyla kurtardı yoksa ona carpacakti
Sizede geçmiş olsun canım Rabbim bida yasatmasn

Herhalde mevsimlik gerçekten kaptanım. Hepimiz toplarlanırız umarım kısa sürede.
Aynen ya bir de bu aralar benim wc problemim cikti tamam eskisi gibi kabizlik degil ama 3 gun once malatyadan kuru kayisi geldi gun kurusu millet 2 tane yedi ertesi gun ishaliz diye yemedi bende dun nerdeyse yarim kg ya yakin yedim ogleyin yemek yiyememistim yok anacim soylemesi ayip sabah zorla cok az cikabildim haa ustune de 1 lt civari su icmistim kendimi acaip sis hissediyorum

Bugünkü menum
Sabah 3 poğaça. Zeytin, peynir, yarım domates 2 biber , 1 salatalık, 1 sb çay

Ara 1 sb sütlü Türk Kahvesi

Öğlen yemek yemedim çok toktum
Biraz üzüm yedim 6 7 tane kadar tam hatırlamıyorum. 3 fındık, 1 ceviz

Ara 1 sb yeşil çay

Aksam oğlumun kalan yemeklerini yedim
1 yk mercimek çorbası. , 2 yk nohutlu pilav, 1 yk ıspanak.
Su 3 lt
Spor 600 ip atlama, 50 mekik.

Evet çok ceza verirdim de o eskide kaldı biraz yaa, şimdilerde giremiyorum bile takıman neredeyse :)
Kendi cezanı kendin kesmen güzel olmuş tabi. Ama 3 poğaça nedir canım, çok fazla. Hazır poğaçaysa bi de çok yağlı oluyor onlar. 1000 tane atlasan yeridir yani :)
Kendim yaptım canım sadece zeytinyağı kullandım gerçi onunda kalorisi yüksek. Pismanmiyim evet ama yerken çok mutluydum :eek:
Yarın ip atlamayi 700 e çıkarmam lazım

Back
X