- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #2.561
canım onlar inmiyo az bekle tekrar başa bas rahat izlersin .....a.sdünde ugrastim ben bunlara bakmaya olmadi % 3 indi öyle kaldi. simdi oluyor ama dur bakalim.
bu toptan bendede var belime iyi geliyor
iyi geceler .. banada musade.....a.s.bende çıkıyorum canlarım hadi ii geceler öpüldünüz ben gidince gelen kallise diyinki onuda sefiyom yaffffff
işte bende hepsi birden 13. küsürdü akşam baktım bende arttırmışlar.. ilk eline alınca bunamı para verdim diye şaşırma sakın :)) minnak bişey not defteri gibi ama yazmaya başladıkça ve içindekileri okudukça gözünde alışıyor benim hoşuma gitti yani.. hiç aksatmadan suyumu bile yazıyorum...oyy zenanım allah kolaylık versin canım .
kallisim iyi yaşam günlüğünü spariş verdim 18 milyon küsüre hadi bakalım gelsin merakla bekliyorum
anam sen de araya kaynayıveriyorsun çaktırmadan kaydirigubbakcemile2 hulahupçu bakarız listeler tamamlansın ama öyle bir günlük bakmayacağım her gün yaz kıyaslama yapacağız uzun sürecek azıcık laelaelaelaelaeiyi akşamlar kıslar menülerii veriyosunuz çç ay imrendim kalişim benımkinede bak yorunla sende mehalim .....
tatlı istegini bastıramıyorum ben ya .....
1 bardak greyfurt suyu .
asıl benim gözlerim acıdı okuya okuyaherkeslerde burda bırakıpta gidemiyorum şimdi ben gitsem kesin kallis gelir ben biliyorum çıkmamı bekliyor hımmmm yoksa şu misafir görünen omuki acep
size bir haber daha vereyim cumartesiye size farklı istatistiklerle gelicem çalışıyorum düşünüyorum ohalde varım .
ablam kas yapacağın için daha rahat kilo verebilirsin haydi hayırlı olsun bakalım....sagol zenanim ya moralim düzeldi birazkaydirigubbakcemile3
saskinim sende sagol canim. ben pilatese basliyorum artik haberiniz olsun. hemide gece gündüz catir catir kalori yakacagim göründe bakin
bende sisi sefiyomma.sbende çıkıyorum canlarım hadi ii geceler öpüldünüz ben gidince gelen kallise diyinki onuda sefiyom yaffffff
aslaaaananiknanikiyi geceler mehalim allah rahatlik versin canim öptüm kocaman .tamam söylemesekte görür zaten kallisim kacirmaz birsey
ablam bak istediğin sıradaki numaraya bas sonra açılan pencere varya orayada bir kez tıkla ve bekle...yok be 30 saniyelik bir tanitim filmiymis indirdigim ..
olmuyorrr
ahhhh sen öyle san şakkıdı ben izin verdim yazmana oysa gördümdü seni :dilcikar:Günaydın millet heheh kallisiden önce yazdım :)
bılmemkı nermın cıgım olmaz sanırım cunku bunda hersey hazır zaten butun bılgıler ıcınde.ya nesemeseyı sıkısdırmak ıyı gelmıyor bana ıddıalasıyoruz.o hafata o verıy ben veremıyorum.anlamadım yanı.saol canım ama cok saldım 1 aydır ama sımdı toparlamaya calısıyorum ısdeslm tatlımm harikakaydirigubbakcemile5 bişeymiş o zaman bugünlük :))
biz de elimizdeki defterlerden yapalım olmazmııı
ee nasıl gidiyor bakalımyerimseniben
not: e isim değişkliği olmuş tanıyamadım tabi :)) gökçenkcim :))
bu arada harika gidiyorsun devam canım tebriklerrr, gelip neşemeşeyi skıştırsanaa.s
aaa bak bılmıyodum bı dahakı gıdısımde ugrarım.bu aralar taksıme gıtmeye korkuyorum ya.ıncı ye dalarımda profiterol uludag yerım dıye odum patlıyor.taksıme gıdelım dıyenı hemen vazgecırıyorum-tatlicadiarzu-Evet canım Terkos Pasajı ama biz hep pazar diyoz sırnaşık şey sen şimdi beyoğlu iş merkezinede uğramışsındır oraya kadar gelmişken sırnaşık şey Bide bilmiyom diyo gıcık şey :dilcikar: oraya gitmişken melekler kahvesine girip bide fal baktırsaydın ya sırnaşık şey orası açmadıysa karşısında kadınlar kahvesi var sengözlerimebaksanab
ınanmıyorum ya.ben cocukken orda yımpas vardı.daha bızım sehrımıze medenıyet gelmemısdı.ılk gordugum buyuk market once orası sonrada ankara begendık dı.ama benden sonra nevsehır pek ılerlemedı anlasılan.neysekı net varkaydirigubbakcemile3selam cedric canım öyle bir memleketki nevşehir ne kipa bulunur nede d&r öyle istediğin kitabı bulamıyosun bak kaç gündür pilates topuna bakıyorum burda yok mecburen karar verince nette siparş yapacam .
asıl benim gözlerim acıdı okuya okuyabu günden itibaren gece yazışmalarını kaldırıyorum :roflol::roflol: ahahahahhaaa:roflol: aklıma züper bir fikir geldiiii akşam çıkarken bizim takımı mesajlara kapatıyım :roflol: görevi kötüye kullanmak olacak ama napimm başka türlü hem akım kalıyor hem oku oku bitmiyor :roflol:
gece gelen ben diildim :1rolleyes: ama efet itiraf ediyorum bazen kızların tepelerine dikilip açsana bizimkileri diyorum iki dakika ayaküzstü gizliden bakıp gidiyorum
yok reyhanın hergün yv 8 de yaptıgımız purogramın tekrarları onlar 50 dk lık .....hihoyyytpuragramı başlat . az bekle video büyük oldugu için anca açılıyo sonra geri çek rahat rahat izlersin .....kaydirigubbakcemile5 bu gün karın günü hatta .....yok be 30 saniyelik bir tanitim filmiymis indirdigim ..
olmuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?