- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #2.581
günaydın kızlar en son dün gece 22:00 sularında kaldım geçmişte şimdi biyerlere gidiyorum dönüşte görüşürüz
bu arada yediklerinizi ve sporlarınızı toptan değerlendirmek için hiç okumuyorum haberiniz olsun
:1shok:300 mü ciddimisin ...delikafadulden aşmişin kalişim aşmışşşşşş:lepi:hamlık var tabi aylarca yapma yapma spor hareket vs sonra pat diyebaşlayınca olmazmı ama hissediyorsun üst üste yapınca yani... kadisten başka 300 mekiğime laf eden olmamış saten bende kimseye bişi yazmıcam bundan sonra:dilcikar::dilcikar:
herkese yazcam diye kendimi paralıyorum gel gör ki senin 300 mekiğine laf eden olmasın küstüm gidecem ben.
:1shok:300 mü ciddimisin ...delikafadulden aşmişin kalişim aşmışşşşşş:lepi:
Bu spor işi sana süper oldu valla ......kaydirigubbakcemile2 bide alışkın dagilsinya kilo lar tıpır tıpır dökülür artık ....:lepi::içelim: darısı mehale ve sporsuz kızlara .....ŞenizŞeniz he falla aştırdı hoca :roflol: kimisi yarımdı kimisi tek bacak ama olsun hiç dinlenmeden yaptık sadece 10 filan eksik yapıp arada kesilip durdum o kadar kaydirigubbakcemile2
ayyy zenan valla sen öldürcen beni yaahesaplancaksa onunla herseyi tartiyom deliyim ben once gunde beskez kendim tartiliyodum simdi lokmalarimi tartiyom he hee
sirtim agriyor biraz dinlendireyim belki sonra yine gelirim. öptüm canim bye
hamlık var tabi aylarca yapma yapma spor hareket vs sonra pat diyebaşlayınca olmazmı ama hissediyorsun üst üste yapınca yani... kadisten başka 300 mekiğime laf eden olmamış saten bende kimseye bişi yazmıcam bundan sonra:dilcikar::dilcikar:
herkese yazcam diye kendimi paralıyorum gel gör ki senin 300 mekiğine laf eden olmasın küstüm gidecem ben.
gece 22 den sonraki mesajları siliyimmi emelim bir hı deyişine bakar:roflol: acaip taktım zate çok konuşmuşlar diye şimdi uyuzluk olsun diye yazıyorum :roflol:
yazdıklarına canı gönülden katılıyorum kalişim .......... bu sesi bende 6. takıma çokk bagırdım ama .. bi yere kadar .. sonrada kaptanlıgı bıraktım .....
şimdide eksikligimi diger takımlarda doldurmaya çalışıyorum .... beni eleştiren fazla olmuyor . bende ona kızıyorum ha siz ha ben ...insan bazan kendini dürtecek bir hareket arıyo ......
ben platese kaçar.... öptüm yüreklerinizi ....
çok şükür dün beşten sonra yazdıklarınızı okudum
şaşkınım çok iyi spor yapmışsın tebrik ederim
göbek basen eritme yarışmasına katılmanızı tavsiye ederim kızlar
hem de hepiniz aynı hareketleri yapmış olursunuz bakarsınız kim daha çok yapmış vs vs
ben onalrı yapıyorum günlük devam da edeceğim
başka aklımda kalan
aeben kız sen greyfurt suyu mu içiyon sürekliiiii
ben karar verdim bir hafta greyfurt bir hafta lahana suyu bir hafta yeşil çay
bu hafta lahana suyu içiyorum
haftaya greyfurt
sende de tatlı isteği de mi
kesmenin imkanı yok galiba bunu
yasak listesi işe yarar inşallah yaa
bakalım işe yarıcak mı
ama lahana ve yeşil çay ii geldi 2 haftadır bana
iyi yaşam günlüğünü çok merak ettim ya neymiş ki bu
o değilde ben şu slim kremi araşttırdım epey incelktiyomuş kullanan arkadaşlar dedi ama baktım kı ne göreyim emzirenler kullanamıyomuşşş
bitsin şu iş hemen sürcem bu göbüş başka türlü gitmicek
mehalim açtığın linki gördüm hemen bakacam tam bana göre galiba
busecim madem bandın var yürümeni tavsiye edirm canım ya
ama günlük az az süreyi arttırarak
başka kim kaldı
hım samanyolu canım hoşgeldin dün unutmuşum yazmayı nasıl gidiyo diyete yyeniden mi başladın
herhangi bir takımda mısın canım
emelimde burda olslar di ogretirdim diyo canlarim hepiniz cok sagolun ya benim hic kizkardesim yok dolayisiyle teyzemiz yoktu simdi kizlarimin bir takim dolusu teyzeleri var ne guzel ya simdi agliycam he mutluluktansenağlama
gitar ha ne guzel gule gule oynasin
emelim elife patik iplerinden kalanlar vardi zincir cekmeyi bide cicek yapmayi ogrettim cani sikilinca renkli renkli bir suru cicek yapar onlari kucuk kizin bebeginin kiyafetlerine falan dikiveriyo anasindan becerikli yine ama ortanca kizim varsa yoksa taki gecenlerde perdelere kistirdigim penseler vardi onlari cikarip saclarina takmis birgun zatiflarsam diye koca boncuklu baglamali bir kemer aldiydim onuda kolye yapmis oooh alsana taki pek marifetliler canim tam senlikler valla ciragin olabilirler yani
ya bir paket aliyom bu peynir icinde kucuk kucuk posetler var ustunde yaziyo 13 gr diye ama oyle olmasa bile benim hani pasta yaparken herseyi tartan kucuk tartilar varya onlarla tartiyom ben eger yediklerim yazilacaksa yada kalori hesaplancaksa onunla herseyi tartiyom deliyim ben once gunde beskez kendim tartiliyodum simdi lokmalarimi tartiyom he hee
reyhan ablam bir gün bu internet merakım yüzünden bir azar işiticem ama ne zaman bilmem
kallisim gece yarısından sonra mesaj sayısına sınırlandırma getirelim bari tümden kapatmaktansa yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?