- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #260.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toplamda 1 kase izin verdim ona göre değilse sopa elimde kovalardım haberin olaAşure geldi komşudan 2 kaşık aldım bıraktım aferin bana dimi![]()
haticecim ellerine sağlık tatlım ne güzel özenle hazırlamışsın![]()
Günaydın kızlar
eline sağlık canım
emin o yanına koyduğun emojideki gibi seviniyosun![]()
aboww wendigom ne yaptın kız sen
Wendiiimmm kuzummmm yapmaa hadi toparlannn. Neyse tatil dönüşü demişsin zaten ama bundan sonra güzel eksiler bekliyorum senden![]()
Hatice beni de say artık çarşamba 30 dk eliptik perşembe 40 dk eliptik bugünde yaparım yazarımTeşekkür ederim![]()
Tamam kaptanım merak etmetoplamda 1 kase izin verdim ona göre değilse sopa elimde kovalardım haberin ola
Ayy kuzum sormamıştım uzun süredir, meğer anca mı düştü. O zaman tabi ki kızmıyoruz, regl ile gider onun çoğu :)kaptanım, ördeğim, değerim şükür ki düşmüş inanılmaz bi bel ve karın ağrım var muhtemelen adet olucam, o yüzden bu artıya sevindim bile diyebilirim :) kızmayın bana.
Ya öyle bir dünya mümkün mü ki sabah kahvaltıda illa ki ikisini aynı anda yiyoruzKızlar portalda bir yazı okudum domates v3 salataligi aynı anda tuketmeyin diyor şişkinlige sebep oluyormuş.
Ben her sabah ikisini birlikte tuketiyorum ve hep Karnım şiş kilo da veriyorum sporda yapıyorum şişkinligimin sebebi olabilir bu hafta ikisini farklı zamanlarda tuketecegim bakalım ne olacak
Ayy kuzum sormamıştım uzun süredir, meğer anca mı düştü. O zaman tabi ki kızmıyoruz, regl ile gider onun çoğu :)
Hatice beni de say artık çarşamba 30 dk eliptik perşembe 40 dk eliptik bugünde yaparım yazarım![]()
Tamam bugun yapınca etiketlerim seni canımTamm Canim. Listeyi paylaştım. Yenisi bugünden başliyor![]()
Hadi bakalım canım Allah şifanı versin tez zamanda artık bomba gibi döndük tamam mı bak ben ben ben bile spora başladımbende uzun süredir baktırmamıştım zaten, o bıkkınlığı atayım üstümden başıma iş gelmesin diye bi baktırayım dedim, şükür düşmüş artık, ondan bu artı da sevindirdi beni. regl ödemine benden başka sevinen olmamıştır herhaldehaftaya gider inşallah canım. dubai planı beni güzel motive etti, inşallah oraya güzel kilo ile gitmek istiyorum.
Valla harikasın canım. Ellerine sağlık.
Çulsuz gezin, vergi kaçırın, paralarınızı İsviçre’ye yatırın diyorlar. Sağlam insanlar sakat akrabalarının adına araba alıp kullanıyorlar önce onlara bir fatura çıkarsınlar. Ay deli oluyorum.Gunaydınlar
Canım siz izne ayrılana kadarki durumunuz degerlendiriliyor yanlıs bilmiyorsam. Şu an izinli oldugunuz yazıyor zaten ama listedeyken aldıgımız derecelerden siz de sorumlu olmuş oluyorsunuz
Böyle dedim listeye geri dönme hevesin kaçmasın sakın
Evet yaaa o nedir öyle şok olduk duyunca![]()
Çoban salatayı napıcazKızlar portalda bir yazı okudum domates v3 salataligi aynı anda tuketmeyin diyor şişkinlige sebep oluyormuş.
Ben her sabah ikisini birlikte tuketiyorum ve hep Karnım şiş kilo da veriyorum sporda yapıyorum şişkinligimin sebebi olabilir bu hafta ikisini farklı zamanlarda tuketecegim bakalım ne olacak
Listeyi tutmaya başlıyorum HaticecimmmTamm Canim. Listeyi paylaştım. Yenisi bugünden başliyor![]()