Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aboww wendigom ne yaptın kız sen

Wendiiimmm kuzummmm yapmaa hadi toparlannn. Neyse tatil dönüşü demişsin zaten ama bundan sonra güzel eksiler bekliyorum senden :KK24:

kaptanım, ördeğim, değerim şükür ki düşmüş inanılmaz bi bel ve karın ağrım var muhtemelen adet olucam, o yüzden bu artıya sevindim bile diyebilirim :) kızmayın bana.

Kızlar portalda bir yazı okudum domates v3 salataligi aynı anda tuketmeyin diyor şişkinlige sebep oluyormuş.
Ben her sabah ikisini birlikte tuketiyorum ve hep Karnım şiş kilo da veriyorum sporda yapıyorum şişkinligimin sebebi olabilir bu hafta ikisini farklı zamanlarda tuketecegim bakalım ne olacak

kaptanım, ördeğim, değerim şükür ki düşmüş inanılmaz bi bel ve karın ağrım var muhtemelen adet olucam, o yüzden bu artıya sevindim bile diyebilirim :) kızmayın bana.
Ayy kuzum sormamıştım uzun süredir, meğer anca mı düştü. O zaman tabi ki kızmıyoruz, regl ile gider onun çoğu :)

Kızlar portalda bir yazı okudum domates v3 salataligi aynı anda tuketmeyin diyor şişkinlige sebep oluyormuş.
Ben her sabah ikisini birlikte tuketiyorum ve hep Karnım şiş kilo da veriyorum sporda yapıyorum şişkinligimin sebebi olabilir bu hafta ikisini farklı zamanlarda tuketecegim bakalım ne olacak
Ya öyle bir dünya mümkün mü ki sabah kahvaltıda illa ki ikisini aynı anda yiyoruz :KK48:

Ayy kuzum sormamıştım uzun süredir, meğer anca mı düştü. O zaman tabi ki kızmıyoruz, regl ile gider onun çoğu :)

bende uzun süredir baktırmamıştım zaten, o bıkkınlığı atayım üstümden başıma iş gelmesin diye bi baktırayım dedim, şükür düşmüş artık, ondan bu artı da sevindirdi beni. regl ödemine benden başka sevinen olmamıştır herhalde :KK48: haftaya gider inşallah canım. dubai planı beni güzel motive etti, inşallah oraya güzel kilo ile gitmek istiyorum.

bende uzun süredir baktırmamıştım zaten, o bıkkınlığı atayım üstümden başıma iş gelmesin diye bi baktırayım dedim, şükür düşmüş artık, ondan bu artı da sevindirdi beni. regl ödemine benden başka sevinen olmamıştır herhalde :KK48: haftaya gider inşallah canım. dubai planı beni güzel motive etti, inşallah oraya güzel kilo ile gitmek istiyorum.
Hadi bakalım canım Allah şifanı versin tez zamanda artık bomba gibi döndük tamam mı bak ben ben ben bile spora başladım:P

Gunaydınlar :KK200:

Canım siz izne ayrılana kadarki durumunuz degerlendiriliyor yanlıs bilmiyorsam. Şu an izinli oldugunuz yazıyor zaten ama listedeyken aldıgımız derecelerden siz de sorumlu olmuş oluyorsunuz :p
Böyle dedim listeye geri dönme hevesin kaçmasın sakın :KK48:

Evet yaaa o nedir öyle şok olduk duyunca :KK57:
Çulsuz gezin, vergi kaçırın, paralarınızı İsviçre’ye yatırın diyorlar. Sağlam insanlar sakat akrabalarının adına araba alıp kullanıyorlar önce onlara bir fatura çıkarsınlar. Ay deli oluyorum. :KK62:

Çoban salatayı napıcaz :KK70::KK70: soğan da var onda. Hahahaaaa. Ya ben inanmıyorum böyle şeylere tatlım ne olur yanlış anlama. Herşeyden azar azar yenilince hiçbişicik olmaz. Yine de bir dene bakalım. :21:

***5. Takım 537. Etap***

servey (69,6/68,4/1,2/%1,72)
moni (85,4/83,5/1,9/%2,22)
inatettimolacak (60,5///%)
dennisgo (68///%)
Egeliegeli (63,8///%)
sabit, izne ayrılmak istiyor (2017 yılı 1. İzin)
hedef38beden (76,9///%)
kaanin annesi (56,6/56/0,6/%1,6)
Dirilisci hatun (82,2/80,1/2,1/%2,55)

5. Takım Ortalaması: %

toplight (73,8///% )sabit 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (66,7/65,6/1,1/%1,65) Mezun olan üye. :KK71:
wendigo (67,5/69,2/1,7/%-2,52) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı. :işsiz: tatil dönüşü faciası :bicak:
nilsub (81/80,6/0,4/%0,49 ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (77,5/76,5/1/%1,29) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / / ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
fancynancy (71,4/75,1/-3,7/%-5,18) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.

Son düzenleme:
Back
X