Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı pazarlar ve hayırlı sabahlar :KK68:

Şu sibelde görünen 3 kg ödemi atmak için bol yeşillikli kahvaltımı yaptım ;) şimdide maydanozlu limonlu yeşil çayımı içiyorum ;)
Umarım bu günüde hasarsız atlatırım ;)

Ay bugün öğlene komşumun mevlidi var vurmuşlar kazan kazan yemekleri yine:KK43: gitmesen olmaz gitsen diyete uygun hiç bir şey yok ne yapacağım yaaaa:KK43:

Al benden de okadar :(
Malum bugün kızımın arkadaşına çaya gidiyoruz ve hatun baya baya hazırlık yapmış anladığım kadarıyla ( sarma olduğunu öğrendik :KK48: ) Kadına ilk kez oturmaya gidiyorum ve şimdi öğlenlik yiyip gitsem tokum desem ayıp olur eeee eminim hiç biri bana uygun şeylerde değildir ( sarma kafadan zaten )
Bakalım kıvırabilecekmiyim :KK48: öğlenlik yemeden gidip çok çok az yerim bana uygun birşeyler varsa olmadı midemi bozmuşum diye kurtarmaya çalışırım ;) tatlı çıkarsada şekerim çok yüksek ne olur kusura bakma yersem fena olurum derim diye düşünüyorum ( yalandan kim ölmüş :D )

Artık akşamda duruma göre yemeğime karar veririm ;) olmadı sadece ayran içerim yada salata ve yoğurt yerim ;)

İnşallah ikimizde hasarsız yada en azından az hasarla atlatırız ;)

Ben rüya görüyordum o saatte nasıl geçti geceniz
Valla nilgüşüm sarhoş gibiyim. Bölük pörçük uyudum. Zaten yattığımda 2yi geçiyordu. 3 gibi uyandı 4 ten sonra uyuyabildik. Artık uyku denirse ona bildiğin ikimizde sızdık. Yalnız bu defa beni bırakmıyor hiç. O enteresan, azıcık yanından kalkıyorum başlıyor ağlamaya. :( bugünde yeğenlerimin Doğum günü partisi var, inşallah sorun olmaz gitmemiz.

Ay bugün öğlene komşumun mevlidi var vurmuşlar kazan kazan yemekleri yine:KK43: gitmesen olmaz gitsen diyete uygun hiç bir şey yok ne yapacağım yaaaa:KK43:
Ayy nilgüncüm bak ne kadar güzel azimle devam ediyorsun, bütün çabalarına yazık olur. Yeme sakın onlardan. Salata çıkmıyor mu menüde? Yanına da uygun birkaç parça birşey alırsın. Sebze yemeği falan yersin hiç olmadı.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı pazarlar ve hayırlı sabahlar :KK68:

Şu sibelde görünen 3 kg ödemi atmak için bol yeşillikli kahvaltımı yaptım :KK66: şimdide maydanozlu limonlu yeşil çayımı içiyorum :KK66:
Umarım bu günüde hasarsız atlatırım :KK66:

Al benden de okadar :KK43:
Malum bugün kızımın arkadaşına çaya gidiyoruz ve hatun baya baya hazırlık yapmış anladığım kadarıyla ( sarma olduğunu öğrendik :KK48: ) Kadına ilk kez oturmaya gidiyorum ve şimdi öğlenlik yiyip gitsem tokum desem ayıp olur eeee eminim hiç biri bana uygun şeylerde değildir ( sarma kafadan zaten )
Bakalım kıvırabilecekmiyim :KK48: öğlenlik yemeden gidip çok çok az yerim bana uygun birşeyler varsa olmadı midemi bozmuşum diye kurtarmaya çalışırım :KK66: tatlı çıkarsada şekerim çok yüksek ne olur kusura bakma yersem fena olurum derim diye düşünüyorum ( yalandan kim ölmüş :KK70: )

Artık akşamda duruma göre yemeğime karar veririm :KK66: olmadı sadece ayran içerim yada salata ve yoğurt yerim :KK66:

İnşallah ikimizde hasarsız yada en azından az hasarla atlatırız :KK66:

Kolay gelsin banuşcum. Çok fena bir durum ama biz sana güveniyoruz ;)

Günaydın hanımlar :KK200:

Eee öncelikle okudum kabul ediyorum

Ama ben üniversite okuyorum acaba akşamları atsam o beş mesajı cuma günleri hemencik sabahtan bildirim yapsam oluyor mu öyle?
Bi de şimdi 2 gün aşure orucu tutuyorum Allah kabul ederse, yediğimi içtiğimi yaptığımı Pazartesiden itibaren paylaşmaya başlasam olur mu?

Çok soru sordum kusura bakmayın :KK43:

canım uyar tabiki de, sen yine de mümkün olan zamanlarda bi uğrayıver bi selam yaz en azından :)

Çıkarmaya çalışıyorum canım hem bana da yürüyüş oluyor. Dün çıkardık ama bugün saçma bi hava var, benim de miskinligim üzerimde. Balkonla yetindik :)
Iyi yapmışsınız. Çocuk kötü hava şartlarına da alışsın:KK66:
Beni çıldırtıyor bazen o düzeltmeler. Kocam mesaj atmış, ben de yapi
m istediğini,acelem vardı, tamam aşkım yazdım tamam abim diye çevirmiş. O günden beri naber abim diye sataşıyor bana ya :)
:KK70::KK70::KK70:
Hami
Klasik kahvaltı:KK39:Peynir yumurta küçük dilim börek
Öğlen yoğurt salata
Akşam balık
Aralarda bol bol meyve:KK39:
Aklıma gelenler bunlar

Çay yeşil çay kahve icmiyorum
Hamilelere yeşil çay önermezler
3 poğaça ci cevap veriyor :KK53:
Sen hiç merak etme kaçamak yok haftaya ağzıma surersem :super: :KK70:
Azıcık tutsam bogazimi hedefi çoktan tutturdum gram gram vermezdim. Önceden girseydim gruba senin gibi kocum olsaydı çoktan hedefe ulasirdim. Benim koçum olur musun :KK19:
Bizim koç moni moni ama o şimdi gezmelerde. O gelene kadar ele alayım dedim. Her zaman destek olurum. Bu aralar duraklamadaydım Ama döndüm:KK66:
Bu hafta detoksculari yenmemiz lazım. İşin ucunda 5.takımın itibari var. :KK66:
merhaba hanımlar

sanırım ben yeni üye adayıyım :KK70:
Hoşgeldin yeni üye adayımız;)

Abovvv neler olmus haberım yokkkk
Dunden dolayı +1 geldım
Bugun annemdeydım
Ve daha yarın pazar
Emin misiniz benı de yarısa dahıl ettıgınızeee
Bezbol sopası elimde istersen sen emin ol bebeği.:sopa:
Bizimlesin ve detokscuları seninle yeneceğiz. :KK15:

Eee öncelikle okudum kabul ediyorum

Ama ben üniversite okuyorum acaba akşamları atsam o beş mesajı cuma günleri hemencik sabahtan bildirim yapsam oluyor mu öyle?
Bi de şimdi 2 gün aşure orucu tutuyorum Allah kabul ederse, yediğimi içtiğimi yaptığımı Pazartesiden itibaren paylaşmaya başlasam olur mu?

Çok soru sordum kusura bakmayın :KK43:
Gunaydin canim ben dun gece sizmisim ama kizlar yazmis zaten. Herkes isinde gücünde zaten,vakit buldukça girip iki lafin belini kiriyiruz ;) sabah bi gunaydinini aliriz :) aksam toplu menu su spor yazmalisin zaten.iki de sohbete katilsan bitti gitti.alisinca anlarsin zaten o en kolay kural :) ordek kaptanim da dedi once 2hafta deneme suren olacak sonra katilimin yeterliyse listeye alicaz seni. Herkes kendinden bahseder,ben de bi kenardan bahsedeyim sonra sen de anlatirsin bize kendini. Bi de ordekcime baslangic ve hedef kilonu yazmalisin seni kayit etsin
Gelelim bana. Ben de unideyim.26yasindayim.yuksek lisans tezimi yazmakla ugrasiyirum bu ara pek sık giremiyirun ama bi gözüm burda. Gecen sene 3haneli rakamlara kosarken geldim hatunlarin arasina simdi halimden oldukça memnunum,darisi basina diyelim ;)
Not. Bugun ayin 1i. Olculerini alip beni etiketleyerek yazar misin. Her ay boyle bi rutinimiz var sonra ben onların analizini hazırlıyorum ;)
Göğüs bel göbek kalca ust bacak alt bacak pazudan kol seklinde alabilirsin ölçülerini ;)

Mertoş burnu tıkalı diye ememiyor, deli bana kızıyor. Uyku muyku hak getire maile ayaktayız, hadi kop gel parti parti, çokta uykum vardı yhhhaaaaaa. Ateşi de var hala. Calpol peditus ikilisi yapıyorum işe yarar inşallah. :KK42:
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl mertoş

Gitmesen olur mu hiç? Sen gidersen sana gelirler. Gitmişken de benim için de ye. Bugün canım pek birşey istemiyor. Sen yiyicer canım;)

Gitmesen olur mu hiç? Sen gidersen sana gelirler. Gitmişken de benim için de ye. Bugün canım pek birşey istemiyor. Sen yiyicer canım:KK66:
Karşı takımdan bizi yolumuzdan, yarışımızdan uzaklaştırma çabaları seni daha çok gaza getirmeli nilsub nilsub sen iki kaşık aşure yemiş kadınsın, davetler yemekler korksun senden..

Back
X