Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba hanımlar

sanırım ben yeni üye adayıyım :KK70:
Hosgeldin canim. Evet su anda aday adayisin :) oncelikle ilk sayfaya bi davet edeyim seni once. Orda genel kurallar var onlara bi bakiver. Sonra da buraya okudum kabul ettim yazman gerekiyo. Sonra gel konuruz tanisiriz. Bizim hatunlar da uyumadiysa gelir birazdan ;)

Eee öncelikle okudum kabul ediyorum

Ama ben üniversite okuyorum acaba akşamları atsam o beş mesajı cuma günleri hemencik sabahtan bildirim yapsam oluyor mu öyle?
Bi de şimdi 2 gün aşure orucu tutuyorum Allah kabul ederse, yediğimi içtiğimi yaptığımı Pazartesiden itibaren paylaşmaya başlasam olur mu?

Çok soru sordum kusura bakmayın :(

Denizcim, tanesi 1,5 gramdı.
6 tanesi yani 9 gramı 1 dilim ekmek ediyor mu? Bir listen varsa sana zahmet bakar mısın?
Eğer öyleyse hiç yemeyeyim. Öyle çok sevdiğim bir şey değil. Sırf karnım çok acıkıvermesin diye atıştırmıştım.

Yulafı 1 dolu olmayan yemek kaşığı koydum. Hiç fark etmeden ne kadar çok ekmek yemişim.
Akşam eğer KB almazsam gece canım tatlı istiyor. O nedenle 2 günden birisinde yemeye çalışıyorum ama gün içerisinde bunlara dikkat edeyim.

Ayy, ödüm patlamıştı diyet için diye. :KK48::KK48:

İçerisine ne koyulduğu önemli diye düşünüyorum Nilgüncüm.
Benimkisinde yarım armut, 1 büyük fincan beyaz çay ve 1 serpme kaşık yulaf kepeği vardı.
Diyet şeyler yapıyorum genellikle.
7 küçük galete 1 dilim ekmek, 2 kaşık yulaf ezmesi de galiba 1 ekmek listeden bakacağım yarın canım

Mertoş burnu tıkalı diye ememiyor, deli bana kızıyor. Uyku muyku hak getire maile ayaktayız, hadi kop gel parti parti, çokta uykum vardı yhhhaaaaaa. Ateşi de var hala. Calpol peditus ikilisi yapıyorum işe yarar inşallah. :KK42:
Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar. Ama sana kızması da güzelmiş, ne yapsın yavrucum senden çözüm bekliyor muhtemelen.

Günaydınlarrrr
İyi geceler hanımlar :)

Ay bu tam ben ya, hatırlarsınız alarm kurup yürüyememiştim :KK43: uyku ne güzel bişi yaa.
Ahaha yaa hatırladımmm :D
merhaba hanımlar

sanırım ben yeni üye adayıyım :KK70:
Hoşgeldin canım
Kendini tanıtır mısın bize? Şu an kac kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? :)
Abovvv neler olmus haberım yokkkk
Dunden dolayı +1 geldım
Bugun annemdeydım
Ve daha yarın pazar
Emin misiniz benı de yarısa dahıl ettıgınızeee
Almak zorundaydık canım benim ama cumaya kadar o artıları verip eksiye geçmek zorundasın :sinirli::KK48:
Mertoş burnu tıkalı diye ememiyor, deli bana kızıyor. Uyku muyku hak getire maile ayaktayız, hadi kop gel parti parti, çokta uykum vardı yhhhaaaaaa. Ateşi de var hala. Calpol peditus ikilisi yapıyorum işe yarar inşallah. :KK42:
Yaa kuzum benim inşallah geçer en kısa sürede
Eee öncelikle okudum kabul ediyorum

Ama ben üniversite okuyorum acaba akşamları atsam o beş mesajı cuma günleri hemencik sabahtan bildirim yapsam oluyor mu öyle?
Bi de şimdi 2 gün aşure orucu tutuyorum Allah kabul ederse, yediğimi içtiğimi yaptığımı Pazartesiden itibaren paylaşmaya başlasam olur mu?

Çok soru sordum kusura bakmayın :KK43:
Akşam müsaitsen o zaman yazarsın canım o önemli değil. Cuma sabahları mutlaka bildirim yapman gerekiyor, ona fırsat bul :) aç karnına ve kıyafetsiz tartılman en dogru kiloyu verecektir aklında olsun :)
Menülerini pazartesiden itibaren yazabilirsin. Zaten 2 hafta deneme süresinde olacaksın :)

Denizcim, tanesi 1,5 gramdı.
6 tanesi yani 9 gramı 1 dilim ekmek ediyor mu? Bir listen varsa sana zahmet bakar mısın?
Eğer öyleyse hiç yemeyeyim. Öyle çok sevdiğim bir şey değil. Sırf karnım çok acıkıvermesin diye atıştırmıştım.

Yulafı 1 dolu olmayan yemek kaşığı koydum. Hiç fark etmeden ne kadar çok ekmek yemişim.
Akşam eğer KB almazsam gece canım tatlı istiyor. O nedenle 2 günden birisinde yemeye çalışıyorum ama gün içerisinde bunlara dikkat edeyim.

Ayy, ödüm patlamıştı diyet için diye. :KK48::KK48:

İçerisine ne koyulduğu önemli diye düşünüyorum Nilgüncüm.
Benimkisinde yarım armut, 1 büyük fincan beyaz çay ve 1 serpme kaşık yulaf kepeği vardı.
Diyet şeyler yapıyorum genellikle.
Benimkilerde öyle oluyordu ama elma ile yulaf ezmesi koyuyordum birde tarçın 2 kaşıkta yoğurt bugün öğlene bende yapayım bari

Back
X