- 30 Eylül 2017
- 51
- 254
- 93
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #260.381
merhaba hanımlar
sanırım ben yeni üye adayıyım
sanırım ben yeni üye adayıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildigim kadariyla bu hafta degilKaptım seni o zaman detoks metoks yapmadığına göre, bizımlasın bebeyim
Regl olmayacaksın di mi bu hafta? Senin sadece o hafta biraz artın olabiliyor ya![]()
Hosgeldin canim. Evet su anda aday adayisin :) oncelikle ilk sayfaya bi davet edeyim seni once. Orda genel kurallar var onlara bi bakiver. Sonra da buraya okudum kabul ettim yazman gerekiyo. Sonra gel konuruz tanisiriz. Bizim hatunlar da uyumadiysa gelir birazdanmerhaba hanımlar
sanırım ben yeni üye adayıyım![]()
Hayatta unutmaz ve bir de eğleniyorsa fırsatı asla kaçırmaz :)
morordek ,
fancynancy ben neler çekiyorum bilmiyorsunuz :)
Bir ara da lakabım bagetli anaydı :)
Neee düşmüş haliniz miokudum okudum bitti kafamı kaldırdım nası başım agrimis uykum da geldi neyse kahve kurtardı beni. SEVILIYORSUNUZ 5. TAKIM
![]()
Yazdım orticim
Yok bende poğaça alerji yapıyor. 3 dilim yiyeceğim şeyler domates olur,salatalık olur, füme et olur ama bir kalori bombası olabilemez:)Yada 3 poğaça ye![]()
7 küçük galete 1 dilim ekmek, 2 kaşık yulaf ezmesi de galiba 1 ekmek listeden bakacağım yarın canımDenizcim, tanesi 1,5 gramdı.
6 tanesi yani 9 gramı 1 dilim ekmek ediyor mu? Bir listen varsa sana zahmet bakar mısın?
Eğer öyleyse hiç yemeyeyim. Öyle çok sevdiğim bir şey değil. Sırf karnım çok acıkıvermesin diye atıştırmıştım.
Yulafı 1 dolu olmayan yemek kaşığı koydum. Hiç fark etmeden ne kadar çok ekmek yemişim.
Akşam eğer KB almazsam gece canım tatlı istiyor. O nedenle 2 günden birisinde yemeye çalışıyorum ama gün içerisinde bunlara dikkat edeyim.
Ayy, ödüm patlamıştı diyet için diye.
İçerisine ne koyulduğu önemli diye düşünüyorum Nilgüncüm.
Benimkisinde yarım armut, 1 büyük fincan beyaz çay ve 1 serpme kaşık yulaf kepeği vardı.
Diyet şeyler yapıyorum genellikle.
Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar. Ama sana kızması da güzelmiş, ne yapsın yavrucum senden çözüm bekliyor muhtemelen.Mertoş burnu tıkalı diye ememiyor, deli bana kızıyor. Uyku muyku hak getire maile ayaktayız, hadi kop gel parti parti, çokta uykum vardı yhhhaaaaaa. Ateşi de var hala. Calpol peditus ikilisi yapıyorum işe yarar inşallah.![]()
Ahaha yaa hatırladımmmİyi geceler hanımlar :)
Ay bu tam ben ya, hatırlarsınız alarm kurup yürüyememiştimuyku ne güzel bişi yaa.
Hoşgeldin canımmerhaba hanımlar
sanırım ben yeni üye adayıyım![]()
Almak zorundaydık canım benim ama cumaya kadar o artıları verip eksiye geçmek zorundasınAbovvv neler olmus haberım yokkkk
Dunden dolayı +1 geldım
Bugun annemdeydım
Ve daha yarın pazar
Emin misiniz benı de yarısa dahıl ettıgınızeee
Yaa kuzum benim inşallah geçer en kısa süredeMertoş burnu tıkalı diye ememiyor, deli bana kızıyor. Uyku muyku hak getire maile ayaktayız, hadi kop gel parti parti, çokta uykum vardı yhhhaaaaaa. Ateşi de var hala. Calpol peditus ikilisi yapıyorum işe yarar inşallah.![]()
Akşam müsaitsen o zaman yazarsın canım o önemli değil. Cuma sabahları mutlaka bildirim yapman gerekiyor, ona fırsat bul :) aç karnına ve kıyafetsiz tartılman en dogru kiloyu verecektir aklında olsun :)Eee öncelikle okudum kabul ediyorum
Ama ben üniversite okuyorum acaba akşamları atsam o beş mesajı cuma günleri hemencik sabahtan bildirim yapsam oluyor mu öyle?
Bi de şimdi 2 gün aşure orucu tutuyorum Allah kabul ederse, yediğimi içtiğimi yaptığımı Pazartesiden itibaren paylaşmaya başlasam olur mu?
Çok soru sordum kusura bakmayın![]()
Ben rüya görüyordum o saatte nasıl geçti gecenizMertoş burnu tıkalı diye ememiyor, deli bana kızıyor. Uyku muyku hak getire maile ayaktayız, hadi kop gel parti parti, çokta uykum vardı yhhhaaaaaa. Ateşi de var hala. Calpol peditus ikilisi yapıyorum işe yarar inşallah.![]()
Benimkilerde öyle oluyordu ama elma ile yulaf ezmesi koyuyordum birde tarçın 2 kaşıkta yoğurt bugün öğlene bende yapayım bariDenizcim, tanesi 1,5 gramdı.
6 tanesi yani 9 gramı 1 dilim ekmek ediyor mu? Bir listen varsa sana zahmet bakar mısın?
Eğer öyleyse hiç yemeyeyim. Öyle çok sevdiğim bir şey değil. Sırf karnım çok acıkıvermesin diye atıştırmıştım.
Yulafı 1 dolu olmayan yemek kaşığı koydum. Hiç fark etmeden ne kadar çok ekmek yemişim.
Akşam eğer KB almazsam gece canım tatlı istiyor. O nedenle 2 günden birisinde yemeye çalışıyorum ama gün içerisinde bunlara dikkat edeyim.
Ayy, ödüm patlamıştı diyet için diye.
İçerisine ne koyulduğu önemli diye düşünüyorum Nilgüncüm.
Benimkisinde yarım armut, 1 büyük fincan beyaz çay ve 1 serpme kaşık yulaf kepeği vardı.
Diyet şeyler yapıyorum genellikle.
Günaydın orticim neyseki gece burnu açıldı da süt alınca sakinleşti. Ateşimiz aynı canım. Az önce baktım 39,2 ydi. Saçını başını ıslattım, beyfendi soğuk bez koydurmuyor.