Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son düzenleme:
Bugünkü menüm ;
Sabah 2 dilim ekmek, 1 light üçgen peynir, 1 porsiyon light chedar, 5 zeytin

Ara ; şekersiz sütsüz filitre kahve

Öğlen ; 1 dilim ekmek, 6 kaşık etli fasülye

Ara ; 1 porsiyon ananas 5 badem

Akşam ; 1 dilim ekmek, 4 kaşık pırasa kavurması, 3 kaşık yoğurt

Ara : 1 bardak light çikolatalı soya sütü veya kefir

3 litreden çok fazla su, 1 litre dukan bira
2 kaşık hibiskus zencefil tarçın ile
Spor yok

su ve menü bakanına denizle beraber bakalım demiştik ama deniz zaten bi bakanlıkta var diye eklemeyelim derseniz de uyar bana. yine de birlikte bakarız ama.

Ya süpermiş eminim çok iyi Fransızca konuşacaksın bu eğitim sonrasında :)
Fransızca gerçekten çok zor ya ama bu şekilde güzel öğrenilir diye tahmin ediyorum :)

Ya süpermiş eminim çok iyi Fransızca konuşacaksın bu eğitim sonrasında :)
Fransızca gerçekten çok zor ya ama bu şekilde güzel öğrenilir diye tahmin ediyorum :)
Farklı bir öğretme sistemleri olduğu kesin bu da benim okula kolayca adapte olmamı sağladı. Umarım kolayca öğrenirim. İlk iki kur biraz daha zor herşey havada uçuşuyor şu an zamanla oturacak. Böyle karmakarışık şeyler yaptığımızda da panik yok herşey zamanla oturacak diye sakinleştiren 3 öğretmenimiz var ne de olsa :) güzel olacak bence

19 yasndayım 166 boyum ve malesef 82 kiloyum hedef 65 birazda yapılıyim kemik olarak
hoşgeldin canım ben takım kaptanıyım 46 yaşındayım kamuda mühendis olarak çalışıyorum 2 oğlım var onları büyütmeye aynı zamanda da kg vermeye çalışıyoruz ilk sayfadaki kuralları okuduysan takımdasın listeye girmek için azimli olman gerekiyor en az 2 hafta deneme süreci var 2 hafta sonra katılımın da uygun olursa listedesin

19 yasndayım 166 boyum ve malesef 82 kiloyum hedef 65 birazda yapılıyim kemik olarak
Ayyy hem yaşın hem kilon bana yakın bende 21 yaşındayım 175 boyum 79 kiloyum. Bende dün katıldım deneme süremiz boyunca bile inşallah zayıflarız canımmm :)
Okuyor musun nerelisin neler yapıyosun ne yiyip içiyosun sence nerede hata yapıyorsun hareketli misindir anlat birazzz ayy ben biraz fazla heyecanlı mı kalıyorum bizim gruba kızlaaar??

Peki diyet için önerileriniz var mı kürler
Sanırım birazdan fazla heycan

Ay çoluk çocuk enişteler yer tatlıyı adettendir ayıp

Biz galete yeriz
Hala enisteler diyo.. kiz dedim ya bekarim besbekarim diye. Takımın tek bekarini secip enisteyi yapistirdin
Galetayi da aldim elinden cezalisin. 3gun katiksiz yesilcay

Sorma fark çok canım neden ki

Nilgüncüm emin değilim neden.
Regl dönemime daha var 1 hafta kadar.
Dün çok az su içtim ve fena stresliydim. Belki ondan şişmiş olabilirim.

Benim lisede 2. yabancı dilim Fransızcaydı.
Gerçekten telafuzu çok zor.
Yıllarda Fransa da yaşan bir kadındı öğretmenimiz de.
Hoşuma gidiyordu konuşmasını dinlemek.

Hoşgeldin aramıza Zehra.

Öğreneceğiz hedefçim.. Senelerce belçikada yaşayıp daha iyi hale getiririm belki telafuzu ben de :)

Bu arada suyunu bol içmeye çalış. Galiba sen de bana benziyorsun. Stres bana tartıda +olarak döner, ama ödem olunca atması kolay oluyor zaten yarın detoks başlıyor o iyi ödem attıracak ilk etapta sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…