- 30 Eylül 2017
- 51
- 254
- 93
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.541
Ahahaha ben vialanda çok yakın oturuyorum ama annem dedelerine kadar doğma büyüme Ramili. Ben de orada doğup büyüdüm. Şimdi yeşilpınardayız.Neeee Eyüp müüü
Dur az daha bızıklıyayım belki komşum çıkarsınbende eyüpteyim
Banu sen de buna takılma, geçen ayların birisinde vücut ödem tutmadı tutmadı, reglim bitecek artık 3. Gün ödem tuttum. Diyetisyen tartısında görmesem kilo aldım sanacaktım :) ödem de kilo gibi bazen kafasına göre takılıyor benceNeeee Eyüp müüü
Dur az daha bızıklıyayım belki komşum çıkarsınbende eyüpteyim
Aman dikkatli ol canımkaraciğer için bitkisel bir şeyler yokmu bizim Moniye bir ara Enginar suyu vermişti diyetisyen yağlanmaya iyi geliyor diye acaba daha iyi çalışması içinde yarar mı bir araştırsana bir arkadaşım da maydanoz ve limonu az su ekleyip blenderdan geçirip içiyor hem yağ yakıyormuş hemde karaciğere faydalı dedi
Rabbim şifalar versin ...Aminnn
Kuzu kesinlikle regldendir sakın moralini bozmabende 3 kg ödem çıkınca diyetisyen regle 1 hafta kala vücut yapabilir takılma dedi gerçi hala reglden eser yok ki benim hesabıma göre daha 10 gün var ama vardır bir bildiği dedim takmadım eminim sende cumaya kadar çok daha az göreceksin tartıda
Bir kaç güne olurum galiba yeşil çay içiyorum şuan ödem mi bilemedim neyse yola devamNe zaman regl?ben de regl dönemi 2 kilo fark ediyor :) Ben de dün tartıda daha az görüyordum ama şu an sabitim. Uyumaktan ödem tuttum muhtemelen okuldan gelince bir ödem atıcı yapayım düzelir diye düşünüyorum.
Böyle dediğine göre eksi gördün diye düşünüyorum canım :)Olabılır yaa dert etne bu sekıl devam et canım
Aynen sen devam et ;Bir kaç güne olurum galiba yeşil çay içiyorum şuan ödem mi bilemedim neyse yola devam
Cumanın etkileri hala devam ediyor sanırım ama iyi gidiyorsun şu an bence cumaya kadar eksi göreceksin canım69,5 kg yanı 1.1 kg artıdayım
Paxartesı tartısında bıle 7 lı rakam gormemek muthıssssss
Yeni anne başlamış bile gr almayaGunaydin64,1kg
Günaydın banu cum
Dünü kazasız belasız atlatmana sevindim.Bir kaç hafta önce büyük sıkıntım vardı. Fransızca kursuna başlıyordum. Belçikadayım ve hiç bilmiyorum fransızca. İlk gün eşim de gelemedim benimle çok stresliydim. Ama okul eğlenceli geçiyor keyfim yerinde. Fakat şu uyku yüzünden tüm haftasonu hiç ders çalışmadım işte bu çok kötü :) acaba dersten kaçmak için mi uyuyorum diyeceğim de fransızca ile sorunum yok şu an. Kahvemi içiyorum okula gideceğim ayaklarım hiç de geri geri gitmiyor.. Fakat çok kastım o ilk gün için belki de onun acısı çıkıyordur.. Şu an bacaklarım kollarım öyle ağrıyor ki; tamam spor yapıyorum ama sonuçta her hafta yapıyorum. Sanki ilk spora başlamışım gibi ağrım var, bugun de bu çıktı. Perşembe günü adet günüm belki de vucut bu ay bana bu belirtileri uygun görmüştür, cuma bomba gibi dönerim sahalara :)
Ahahaha ben vialanda çok yakın oturuyorum ama annem dedelerine kadar doğma büyüme Ramili. Ben de orada doğup büyüdüm. Şimdi yeşilpınardayız.
Banu sen de buna takılma, geçen ayların birisinde vücut ödem tutmadı tutmadı, reglim bitecek artık 3. Gün ödem tuttum. Diyetisyen tartısında görmesem kilo aldım sanacaktım :) ödem de kilo gibi bazen kafasına göre takılıyor bence
Burada dil öğrenmek Türkiye de öğrenmeye benzemiyor ve o fark da benim okula kolay alışmamı sağladı.. hiç bir zaman bir değişikliğe bu kadar kolay adapte olmadım.. üstelik bu bir de tamamen Fransız olduğum bir konu :)))genel olarak eğitim sistemi farklı zaten. Çok hakim olduğum bir konu değil ama arkadaşlarımızın okula giden çocuklarına baktıkça gördüğüm bu..Umarım aynı keyifle devam eder canımBen okul zamanı hesapta 2 sene Fransızca eğitimi gördüm ama açıkçası çok fazla bir şey kalmadı aklımda sadece bir kaç cümle gerçi bizim öğretmenimiz genelde sınıfın muzurlarının gazıyla Fransadaki yazlığını anlatıp dururdu çok yaşlı kır saçlı ve sakin bir hatundu şimdi hep diyorum keşke o muzurlara uyup güleceğime biraz daha dikkatli çalışsaydım da 3 yabancı dilim olsaydı
Gerçi istesem burada da tekrar ismek kurslarında varsa ücretsiz katılabilirdim ama bu saatten sonra Fransızcayı öğrenip çocuklara sinirlenince Fransızca mı saydırayımgerek yok
Anammm KOmşummmBende 19 senedir Ramideyim ( gerçi hep diyorum fırsatım olsa anında kaçarım diye ama işte eşim doğma büyüme buralı olunca adamcağızı koparmak mümkün değil )
Bakma kaçardım diyorum ama hala mahalle kültürü olan az semtlerden biriDışardan bu son 1 senedir maşallah okadar çok Hintli ve Suriyeli geldi ki bazen biz mi gurbetteyiz diyeceğim neredeyse hani insanları ayırdığımdan değil ama büyük kızım 7 yaşında bakkala rahat giderken şimdi ufaklığı cesaret edip yollayamıyorum bakışlardan rahatsız olduğum için
YOk bende takılmıyorum arada bir kendi kafasına göre takılıyor ama Sibele gittiğim zaman kendine geliyor Allahtan
Burada dil öğrenmek Türkiye de öğrenmeye benzemiyor ve o fark da benim okula kolay alışmamı sağladı.. hiç bir zaman bir değişikliğe bu kadar kolay adapte olmadım.. üstelik bu bir de tamamen Fransız olduğum bir konu :)))genel olarak eğitim sistemi farklı zaten. Çok hakim olduğum bir konu değil ama arkadaşlarımızın okula giden çocuklarına baktıkça gördüğüm bu..
Anammm KOmşummmBende 19 senedir Ramideyim ( gerçi hep diyorum fırsatım olsa anında kaçarım diye ama işte eşim doğma büyüme buralı olunca adamcağızı koparmak mümkün değil )
Bakma kaçardım diyorum ama hala mahalle kültürü olan az semtlerden biriDışardan bu son 1 senedir maşallah okadar çok Hintli ve Suriyeli geldi ki bazen biz mi gurbetteyiz diyeceğim neredeyse hani insanları ayırdığımdan değil ama büyük kızım 7 yaşında bakkala rahat giderken şimdi ufaklığı cesaret edip yollayamıyorum bakışlardan rahatsız olduğum için
Tatlı? Bu iş belki Fatih abinin hoşuna gidebilir ama kapıyı ben acarsam kovulma sebebin olur. Ona göre dikkatli gelAh gülüüüüm keşke ama ben Eyüp’te oturuyorum. Babam Levente kadar bırakıyor sağolsun yolunun üstü diye. Ben Piri Reiste okuyorum Tuzla da o yüzdenama buralar bana korkunç geliyor hele karda kışta yolda kalırsam valla ararım sizi iyi oldu bu eve gidene kadar tatlı alır size gelirim
Olabiler datlumBen 81 çıktım tam regli artısı olabilir mi
Canım ağrılarının sebebi regl dönemi de olabilir.Günaydın banu cum
Dünü kazasız belasız atlatmana sevindim.Bir kaç hafta önce büyük sıkıntım vardı. Fransızca kursuna başlıyordum. Belçikadayım ve hiç bilmiyorum fransızca. İlk gün eşim de gelemedim benimle çok stresliydim. Ama okul eğlenceli geçiyor keyfim yerinde. Fakat şu uyku yüzünden tüm haftasonu hiç ders çalışmadım işte bu çok kötü :) acaba dersten kaçmak için mi uyuyorum diyeceğim de fransızca ile sorunum yok şu an. Kahvemi içiyorum okula gideceğim ayaklarım hiç de geri geri gitmiyor.. Fakat çok kastım o ilk gün için belki de onun acısı çıkıyordur.. Şu an bacaklarım kollarım öyle ağrıyor ki; tamam spor yapıyorum ama sonuçta her hafta yapıyorum. Sanki ilk spora başlamışım gibi ağrım var, bugun de bu çıktı. Perşembe günü adet günüm belki de vucut bu ay bana bu belirtileri uygun görmüştür, cuma bomba gibi dönerim sahalara :)
Benim hiç yolumun üstü olmadıysa da binmisligim var kendilerine Levent kavacık arası. O da 1kere. 2.sine korktum. Çünkü adamın biri otobüsün koridorunda uçan tekme atmıştıAa 500 t dedin anılarım canlandı.. Selam söyle kendisine. 500 t ye binmeyen istanbulda yaşadım demez gibi geliyor bana :)
69,5 kg yanı 1.1 kg artıdayım
Paxartesı tartısında bıle 7 lı rakam gormemek muthıssssss
Istanbul metrosu? Öyle isimler mi vermişler metrolaraGünaydın kızlar
İstanbul metrosundan sesleniyorum size.. pek kalabalık yine üstelik 2 dakika geç kaldı çok ayıp şeyler bunlar :))
Sabah sabittim gün içinde halledeceğim ben onu detoksçu arkadaşlarımı yarı yolda bırakacak değilim ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?