Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Banu sen de buna takılma, geçen ayların birisinde vücut ödem tutmadı tutmadı, reglim bitecek artık 3. Gün ödem tuttum. Diyetisyen tartısında görmesem kilo aldım sanacaktım :) ödem de kilo gibi bazen kafasına göre takılıyor bence

Bir kaç güne olurum galiba yeşil çay içiyorum şuan ödem mi bilemedim neyse yola devam

Umarım aynı keyifle devam eder canım Ben okul zamanı hesapta 2 sene Fransızca eğitimi gördüm ama açıkçası çok fazla bir şey kalmadı aklımda sadece bir kaç cümle gerçi bizim öğretmenimiz genelde sınıfın muzurlarının gazıyla Fransadaki yazlığını anlatıp dururdu çok yaşlı kır saçlı ve sakin bir hatundu şimdi hep diyorum keşke o muzurlara uyup güleceğime biraz daha dikkatli çalışsaydım da 3 yabancı dilim olsaydı
Gerçi istesem burada da tekrar ismek kurslarında varsa ücretsiz katılabilirdim ama bu saatten sonra Fransızcayı öğrenip çocuklara sinirlenince Fransızca mı saydırayım gerek yok

Ahahaha ben vialanda çok yakın oturuyorum ama annem dedelerine kadar doğma büyüme Ramili. Ben de orada doğup büyüdüm. Şimdi yeşilpınardayız.

Anammm KOmşummm Bende 19 senedir Ramideyim ( gerçi hep diyorum fırsatım olsa anında kaçarım diye ama işte eşim doğma büyüme buralı olunca adamcağızı koparmak mümkün değil )
Bakma kaçardım diyorum ama hala mahalle kültürü olan az semtlerden biri Dışardan bu son 1 senedir maşallah okadar çok Hintli ve Suriyeli geldi ki bazen biz mi gurbetteyiz diyeceğim neredeyse hani insanları ayırdığımdan değil ama büyük kızım 7 yaşında bakkala rahat giderken şimdi ufaklığı cesaret edip yollayamıyorum bakışlardan rahatsız olduğum için

YOk bende takılmıyorum arada bir kendi kafasına göre takılıyor ama Sibele gittiğim zaman kendine geliyor Allahtan

Burada dil öğrenmek Türkiye de öğrenmeye benzemiyor ve o fark da benim okula kolay alışmamı sağladı.. hiç bir zaman bir değişikliğe bu kadar kolay adapte olmadım.. üstelik bu bir de tamamen Fransız olduğum bir konu :)))genel olarak eğitim sistemi farklı zaten. Çok hakim olduğum bir konu değil ama arkadaşlarımızın okula giden çocuklarına baktıkça gördüğüm bu..

Canim biraz bahsetsene egitimden

Dayım hala Raminin esnafıdır, Yılmaz pastanesi ali amcalar köylümüzdür ananemler falan hala ramide Serdar kuaförün sokağında oturuyolar. Siz annemi falan yüzde yüz tanıyorsunuzdur. Hacıali paşanın hacıali paşa olduğu zamanlarda mezun oldum oradan :))

Tatlı? Bu iş belki Fatih abinin hoşuna gidebilir ama kapıyı ben acarsam kovulma sebebin olur. Ona göre dikkatli gel
Ben 81 çıktım tam regli artısı olabilir mi
Olabiler datlum
Canım ağrılarının sebebi regl dönemi de olabilir.
Aa 500 t dedin anılarım canlandı.. Selam söyle kendisine. 500 t ye binmeyen istanbulda yaşadım demez gibi geliyor bana :)
Benim hiç yolumun üstü olmadıysa da binmisligim var kendilerine Levent kavacık arası. O da 1kere. 2.sine korktum. Çünkü adamın biri otobüsün koridorunda uçan tekme atmıştı

Istanbul metrosu? Öyle isimler mi vermişler metrolara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…