Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tek basima kahvalti edesim gelmedi.Tabaktaki kofte bana bende ona bakiyordum ye gitsin dedim kendi kendime. Ayak ustu kizimi okula hazirlarken yedim.

Menüm
Sabah 2elma, 1çk bal, 1çk pekmez, 1çk reçel, 1yumurta, 5siyah zeytin, 5yesil zeytin

Ara kuruyemiş
Öğlen 1kase mercimek, 1tabak etli patates, 1 bardak ayran , 5kasik pilav, soğan
Ara kuruyemiş
Akşam 4elma salata

Su 2, 5litre
Spor 1,5saat yürüyüş
fancynancy dennisgo wendy

Bende menünü yazayım;

Sabah; 50 gr yağsız süzme peynir, 2 dl kepekli ekmek şekersiz sütlü nescafe

Öğle; 4 yk yoğurt (tarçınlı) şekersiz Türk kahvesi

Akşam; et haşlama yağsız, birazcık Balkan sos, 1 minik kelek, 1 dal çiğ karnabahar

Su; 2,5 lt
Spor; sanırım 1 yada 2 mil Leslie. hamım bayaa 1 mile ile başlayım olmazsa.

dennisgo

Canım yine elmaya mı verdin kendini? Her öğün bi protein al yoğurt ya da sütün de olsun. Su ve spor muhteşem yine.

Hiçbirşey olmaz. Devam et bakim çömez. Bugüne kadar yediğin ciklatlar say.

Bu da benim menüm;

Sabah
Tam buğday lavaş arası peynir hindi füme domates salatalık biber ve dereotu ile dürüm

Öğlen
200kcal sandiviç
Diyetisyene gideceğim için yemek yemedim.

Ara
Kalan sandviçin yarısı

Akşam
1 tabak Kabak sote
Domates salatası
2 köfte

3lt su
30dk yürüyüş
1 fincan yeşil çay

Harikasın canım, yarından itibaren de diyetisyen menülerini istiyoruz senden :)

Başkan başkan sen artı cumaya ne kaldı
kız dur daha pazartesi
moni ablacım diyetisyenin yeni liste verdi mi? Paylaşmadın sanki son günlerde?
aa sanırım paylaşmadım,geçen gün yanlışlıkla kilo tartımı paylaşım alanında paylaşmıştım ya o gün paylaşıyordum unutmuşum hemen atıyorum
Dirilisci hatun canım nerelerdesin? Bi selam versen?
galiba tatildeydi o

ÖZlem öğlen o bisküvili pastadan yemekle iyi etmişsin. Şekerimiz düşüyorsa o durumda diyetti spordu bir kenara bırakmak gerekir, 2 çatal yemek diyeti bozmaz ama seni kendine getirir eğer neden şekerse.. menüdeki makarna kepekli olsa kan şekerini hızlı yükseltmez ama ev halkına da yaptığın için kepekli tercih edememiş olabilirsin.( bunu insülin direncimiz olduğu için öneriyorlar özellikle) 5 te yemişsin sonuçta ve sporun da var makarnanın M si kalmamıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…