Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Çok şükür bugün de bir güzel sporumu yaptım bol bol ter attım :KK66: hatta tam 10 200 adım atmışım eve gelene kadar :KK66:
Hemen duşumu aldım öğlenlik yemeğimi yedim birazdan da keyif kahvemi içer kızı almaya giderim :KK66:
Yüzmeye gitmeden birde Anneme uğrayacağım az misafirlerine bir çööö diyeyim :KK70: hemde kendimi göstereyim :KK70: en son beni gördüklerinde baya kilom vardı :KK70: az motivasyon olur :KK70:

Akşamda eve gelir gelmez mümkün olduğu kadar hafif tutarım yemeğimi ki yarın çok güzel rakamlar göreyim :KK66: tabi suyada devam :KK66:

Bu fırsatı degerlendirsene Banu. Hem kızın gönlü olur hemde evde kalanları misafirler tüketir eve kalmaz. :)

Yok kız benim elimin ayarı yok resmen kazanla oluyor :D şimdi ancak temizlik faslı sarma falan yaparım haftasonu ;) önümüzdeki hafta biraz sakin olurum o zaman yarım kilodan buğdaydan yaparım ;) gerçi diğer malzemeleri ekleyince o bile çok olur ama okadar da olsun ;) Cumartesi kızkardeşime akşam yemeğine gideceğiz orda aşureyi yer kızlar nasılsa ;)

günaydın şekerlerim:KK36:
malum perşembe temizlik günüm,evde temizlik var:temizlik:
öğlenden sonra buralarda olurum:KK28:

Kolay gelsin Ayşem :KK68: Suyunu ihmal etme ki yarın Sibelde güzel rakamlar görelim ;)

Günaydın kızlar
Kahve keyfi yapıyorum. 3 gündür devam eden bir wc sorunum var enteresan olan şişkinlik falan hissetmemem. DüZgün besleniyorum menüler ortada ve yatarken de kefir içiyorum ama çözemedim. . Ama geçmezse gün boyu akşama yulaf ezmesi yiyeceğim.
Afiyet olsun canım ve bir an önce çözülsün sorunun. yarın cuma ;)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Çok şükür bugün de bir güzel sporumu yaptım bol bol ter attım :KK66: hatta tam 10 200 adım atmışım eve gelene kadar :KK66:
Hemen duşumu aldım öğlenlik yemeğimi yedim birazdan da keyif kahvemi içer kızı almaya giderim :KK66:
Yüzmeye gitmeden birde Anneme uğrayacağım az misafirlerine bir çööö diyeyim :KK70: hemde kendimi göstereyim :KK70: en son beni gördüklerinde baya kilom vardı :KK70: az motivasyon olur :KK70:

Akşamda eve gelir gelmez mümkün olduğu kadar hafif tutarım yemeğimi ki yarın çok güzel rakamlar göreyim :KK66: tabi suyada devam :KK66:

Yok kız benim elimin ayarı yok resmen kazanla oluyor :KK70: şimdi ancak temizlik faslı sarma falan yaparım haftasonu :KK66: önümüzdeki hafta biraz sakin olurum o zaman yarım kilodan buğdaydan yaparım :KK66: gerçi diğer malzemeleri ekleyince o bile çok olur ama okadar da olsun :KK66: Cumartesi kızkardeşime akşam yemeğine gideceğiz orda aşureyi yer kızlar nasılsa :KK66:

Kolay gelsin Ayşem :KK68: Suyunu ihmal etme ki yarın Sibelde güzel rakamlar görelim :KK66:
Aleyküm selam ;)

images-69.webp
Bu karikatürü çok sevdim. :-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ilk gün 1 kilo bugunde 300 gramcık gitmis.Bakalim yarin ne olacak?
Sende ilk gun nekadar gitmisti?
İlk gün 1 civarı gitti ama o da cumadan sonra gelen anlamsız kiloydu.

ama ben tartılamıyorum ki :KK43: deniz 7'lerdeyken 2,5 6'lardayken de 1,5 gitmişti yanlış hatırlamıyorusam dennisgo dennisgo

Belki bugünkü ile toparlanıp bir şey çıkar bakalım ortaya wendigocum.
Pilin mi bitmişti senin?

Kizlar size bisey sormaliyim . Ben sebzeye filan gomulunce dengesiz beslendim sanirim. Demirim 25 cikti bugun.e haliyle hemoglobin rbc hepsi dipte. Demir ilaci basladi dr . Sizin önerdiğiniz bi ilaç varmi . Bide onu icince 3saat sut urunleri ve kahveden uzak durmak gerekiyomus.ya oglene kadar ac beklicem ya da gece yatarken icicem. Napsam bilemedim :KK43:
Merhabalar inatettimolacak inatettimolacak :KK24:
Bende de kansızlık var. Aile hekimim "Oligofer Fol" verdi. Flakon denilen minik bir şişede bulunuyor, şurup gibi içiliyor. Akşam yatmadan evvel içiyorum. Saat 21:00'den sonra bir şey yemediğim için, 24:00 gibi Olgofer Fol'ü içip, yatıyorum. Sana da bunu öneririm.
Daha evvel Ferrosanol Duodenal kullanıyordum. O da iyi. Ama Oligofer Fol'de Demir ve Folik Asit birarada.

kızlar selam.

ay bi türlü kafamı kaldıramıyorum hastalıktan. karnım ağrıyor ve resmen acıyor. başım ağrıyor ve dönüyor. bana noldu bilmiyorum.
bi de afedersiniz diyare olmuşum evden kapı dışarı çıkamıyorum.
perişan haldeyim. :KK43:

geçmiş olsun senacım. su'dan falan mı bişi bulaştı acaba?

ay bende dün aldım :KK70:
tartıların geneli cr2032 olur pil kodu istisnalar hariç

aa cidden üstünde öle bişi yazıyodu.

Benim de pilm bitik tartımında :KK48:

eşim tartıma pil almış :KK74:

inşallah başka aksilik olmaz ya, yanlış pil almasın diye eskisini de vermiştim eline :KK48:

Hadi o zaman sen de toparla enerjini wendigocum.
Bir şey kalmadı zaten verecek sende :)

kızlar selam.

ay bi türlü kafamı kaldıramıyorum hastalıktan. karnım ağrıyor ve resmen acıyor. başım ağrıyor ve dönüyor. bana noldu bilmiyorum.
bi de afedersiniz diyare olmuşum evden kapı dışarı çıkamıyorum.
perişan haldeyim. :KK43:

Çok geçmiş olsun Sena.
Bir de regl dönemindi sanırım. Üst üste gelmiş.

Öglen oldu gerçi ama anca gelebildim, gunaydınlar :) Bugün persembe, ekstra dikkat edelim. Benim yarından pek umudum yok maalesef, saçma bir hafta geçirdim. Çok motive başlamıştım oysa ki. Neyse iyi ki listede değilim diyelim :)

Aslında Devit vb. damlalar zaten yağ içerisinde çözünmüş olarak satılıyor. O yuzden yedigimiz herhangi bir şeye dökebiliriz yanlış bilmiyorsam :)

Ah Mertoş :) 2 yaş zımbırtısı da başlamıştır belki canım onda. O yüzden iyice düşkünleşmiş olabilir :)

Perşembe perşembe yenilseydin kötü olurdu :)

Ewet beni de o düşünce motive etti canım

Zaman öyle çabuk geçiyor ki, bir kaç ayda yüklerinden epey kurtulmuş olabilirsin.. yeter ki istikrarlı şekilde devam et canım. Kesinlikle olucak :)

İnşallah canım

ama ben tartılamıyorum ki :KK43: deniz 7'lerdeyken 2,5 6'lardayken de 1,5 gitmişti yanlış hatırlamıyorusam dennisgo dennisgo
Aynen canım 7 lerde 2,8 6 larda 1,5 gitti. 7 lerde 70 e de kolay inmiştim o zaman diyetisyen etkisi bir hafta sürer demişti hiç kaçamaksız beslenmiştim. Bakalım 6 larda da bu hafta aynı etkiyi yapacak mı? Ben de merak ediyorum yarınki tartıyı.

Back
X