- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.381
Canım öğlen kh bombası olmuş. 1 kepçe çorba 2dilim ekmek yerine geçiyor tahıl grubuBugünkü menum
Sabah 1sb çay, yarım dilim ekmek, tost makinesinde kızarmış 2 kk kadar peynir
Öğle kV nun misafirleri bekledik 4 te yedik
1 kepçe tarhana, 1 küçük biber dolması 1 kaşık nohut yarım dilim ekmek
ara sutlac
akşam 20.00 de 1 kepçe tarhana
su 2 lt
spor yok
Hadi geçmiş olsun.Bende regl oldum bugün
Su içermiyorsan eğer içine suyu lezzetlendirecek ve detoks su yapacak şeyler koyabilirsin. Havalar soğuyunca su icemeyen biri olduğum için suyuma limon dilimi taze zencefil ve çubuk tarçın koyardım. 1-2saat beklettikten sonra içerdim. Birde su içmeyi hatırlatan bir uygulama yüklü telefonumda. Ben o programla ne kadar içtiğini takip ediyorum. Yoksa süre olarak bazen daha sık araliklarla içebiliyorum. Ben çalıştığım için saatlerim çok düzenli. Hergun aynı saatte yiyorum. Bir müddet sonra o vücutta saate alışıyor ve o saatte yemek istiyor. O saatin dışında açlık hissetmiyor. 1.ara öğünler önemli. Menunde yazanları tüketmem onemli. Az yediğinde çok acıkıp kontrolu kaybedebilirsin. Geçengün yemekhanede salata bitmişti (ki benim menümün asıl ağırlığı salata ve sebze) eksik yedim. Doyduğunu da hissettim. Sonra işim yoğundu ara öğünu unuttum baktım servise 10dk var aman kim uğraşacak eve gidiyorum diye vazgeçtim. Evde yemek gereken miktarla doymadım. Aslında doydum ama beynim aç sinyali gönderiyor bana. Akşam ara öğünüm olmamasına ragm En atmadığım ara öğünu yemekten sonra yaptım. En son baktım olmuyor hemen toparlanıp yattım.Bana bir gununuzu anlatirmisiniz mesela su icerken icine takviye yapiyor musunuz yuruyus imkani yoksa ne yapmali birde beslenmede saat onemlimi hergun ayni saatlerdemi yemek yenmeli
Çok çok haklısın canım, sabah 8 de kshvaltimi yaptim yola çıktık memlekete geldik, kV dede misafirler gelecek dedi bekledik 4 e kadar ama çok açtı ne yiyecegimi şaşırdım herseye saldirasim vardı.Canım öğlen kh bombası olmuş. 1 kepçe çorba 2dilim ekmek yerine geçiyor tahıl grubu
1yk nohut ve yarim ekmek yine tahıl grubu
1 biber dolması yine tahıl grubu
Bunların yerine. 2yada3 tane küçük biber dolması ve bol salata yeseydin. Yada 6yk susuz nohut ve bol salata yeseydin daha dengeli olurdu.
Akşam yine çorba ve salata yok. Süt yoğurt peynir olarak tukettigin şey 2 kk peynir ve sütlaç
Bu kadar karbonhidrat
Protein yok süt grubu yok ödem atıcı bir takviye yok. Sana bir beslenme programı yapmamız lazım. Hemen seni takibe aldım tatlım. En Sende boşa pişireceğim. Menü uzmanlarımız zaten takipte.
Bu laflar hepinize duyrulur...
Kızımm geri döndüm geri... Bu günü kadar susuyorsam kendi birşey yapmıyor birde bize karışıyor demesinler diyeydi. Ama gördüğüm hiçbirşeyi affedemeyeceğim beysbol sopası elimde
Biz mezun olanı göndermiyoruz ki hedefcim. Bakınız ben mezun olalı 1.5 sene oldu, halen burdayım. Kaptanım da öyle. Seni de göndermeyiz tabi kiBak bak beni nasıl göndermeye çalışıyor
Şaka bir yana umarım ördekcim.
Rica ederim. Amaçlar aynı. Birbirimizi takip edip eleştirmezsek nasıl olacak o iş? Kimse karışmadığı, destek olmadığı yada yol göstermediği için gelmedik ki bu kilolara. Gidecek hepsi gidecek. Nasıl sinsi sinsi bedenimizi ele geçirirlerse bizde onlara çaktırmadan yavaş yavaş kurtulacağızÇok çok haklısın canım, sabah 8 de kshvaltimi yaptim yola çıktık memlekete geldik, kV dede misafirler gelecek dedi bekledik 4 e kadar ama çok açtı ne yiyecegimi şaşırdım herseye saldirasim vardı.
Birde ben kV deden çok cekinirim biraz değişik bir tip mecburen böyle oldu.
Pazartesi bi listeye başlayacağım listeyi buraya eklerim yorumlariniza göre başlarım artık.
Ilginede teşekkür ederim
Aleyküm selâm BanuSelamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam kızkardeşimde yemeğe davetliydik ve şükür ki ben gram kaçamaksız geceyi atlattım ( onlar aşureleri götürürken)
Amcamlar uzun zamandır beni görmemişlerdi gerçi her türlü sosyal ortamda beni takip ediyorlar
İnanılmaz güzel tepkiler aldım özellikle yengem acayip var var fıstık gibi olmuşsun dedi durdu ( gerçi daha fıstıklık değilim farkındayım ama yinede motivasyon oldu bana)
Bu gazla ben bu haftada çok sıkı tutarımkim bilir belki 8li rakamları ucundan da olsa görebilirim
Yarın akraba günü bende başlıyoriki gündür temizlikle boğuşuyorum bir yandan
Bu sabah da ikram edeceğim Kabak tatlısını pişirdimSarma harcımı hazırladım ve birazdan koltuklarımı da silip sonra oturup sarmalarımı sararım Salonu süpürüp toz almayı da büyük kızım yapacağına göre artık akşam rahat rahat oturup dinlenirim malum yarın popiş yer görmeyecek
Bu arada misafirler gelmeden ben öğle yemeğimi yiyeceğim onlarda ikramlarımı yerken bende ara öğünümü yaparım missss
Yarınıda inşallah kazasız belasız atlatırsam çok daha güzel olacak
Sizlere de kaçamaksız ve hafif bir gün diliyorum
Haftaya olması bana da uyar çünkü salı günü ben de regl olacağım. Daha bugünden şişlik başlamış pantolonum kapanmıyordu gündüz :)
58 kilo yılbaşı hedefimdi zaten o kiloda biter kilo verme maceram.
Su içermiyorsan eğer içine suyu lezzetlendirecek ve detoks su yapacak şeyler koyabilirsin. Havalar soğuyunca su icemeyen biri olduğum için suyuma limon dilimi taze zencefil ve çubuk tarçın koyardım. 1-2saat beklettikten sonra içerdim. Birde su içmeyi hatırlatan bir uygulama yüklü telefonumda. Ben o programla ne kadar içtiğini takip ediyorum. Yoksa süre olarak bazen daha sık araliklarla içebiliyorum. Ben çalıştığım için saatlerim çok düzenli. Hergun aynı saatte yiyorum. Bir müddet sonra o vücutta saate alışıyor ve o saatte yemek istiyor. O saatin dışında açlık hissetmiyor. 1.ara öğünler önemli. Menunde yazanları tüketmem onemli. Az yediğinde çok acıkıp kontrolu kaybedebilirsin. Geçengün yemekhanede salata bitmişti (ki benim menümün asıl ağırlığı salata ve sebze) eksik yedim. Doyduğunu da hissettim. Sonra işim yoğundu ara öğünu unuttum baktım servise 10dk var aman kim uğraşacak eve gidiyorum diye vazgeçtim. Evde yemek gereken miktarla doymadım. Aslında doydum ama beynim aç sinyali gönderiyor bana. Akşam ara öğünüm olmamasına ragm En atmadığım ara öğünu yemekten sonra yaptım. En son baktım olmuyor hemen toparlanıp yattım.
Diyeceğim o ki; açlık krizlerinin önüne geçmek istiyorsan az az ve sık sık yiyeceksin. Bunuda mümkünse aynı saatlerde yap. Mesela öğlen yemeği hergun 12- 13 arası yada 13-14 arası gibi. Suyuna birşeyler katmak istiyorsa google amcaya yaz detoks su nasıl hazırlanır diye. Bisürü tarif göreceksin keyfine göre yap. Ama hicbir yiyecek yada benzeri şeyler mucize değil. Tek başına kilo verdirmez. Hepsinin (diyet, spor sonra istiyorsan digerleri) toplamı seni hedefe ulaştırır. Bitki çayı ile zayıfladı. YALAN. Çörekotu yağı ile aspir yağı ile vs yağı ile zayıfladı.YALAN. bunları diyetinde kullanmak istiyorsan kullan ama onunla bununla 3 kilo 5kilo verdim diyenlere inanma.
Çok uzun uzun oldu kızlar kusura bakmayın. Daha da yazardım ama...
Günaydınlar
Biz mezun olanı göndermiyoruz ki hedefcim. Bakınız ben mezun olalı 1.5 sene oldu, halen burdayım. Kaptanım da öyle. Seni de göndermeyiz tabi ki
Günaydın kızlar
Güzel ve kaçamaksız bir pazar olsun.
Benim bugünkü menüm biraz saçma olabilir ama yine de bir şekilde dengelemeye çalışacağım.yalandan kahvaltı gibi birşey yaptım işte. Akşam da dışarıda yiyeceğim.
Sabah ; 1 müslili Activia içine 2 kaşık yulaf ezmesi ve tarçın, yanında 1 kayısı
Bundan sonrası için planım şu aslında
Öğlen; 2 yumurtalı omlet 5 zeytin 2 dilim ekmek, maydanoz dereotu domates salatalık biber
Ara 10 fındık 1 avuç cranbery
Akşam ; 1 dilim ekmek 3 köfte kadar et salata
Ara ; dereotlu kefir
Sebze olmaz bugün menüde çiğ sebzelerden ne alırsam artık.
Her zamanki gibi 3 litre su şekersiz çay kahveye de devam. Gün sonunda yediklerimde bir fark olursa tekrar menü paylaşırım
2017 ye girerken pastanın üstündeki 2017 yazan çikolatayı yerken fotoğraf çekip 2017 yi de yedim diye dalga geçiyordum kilolarımla ta hazirana kadar da yemeye devam ettim :) 2018 i yememek konusunda çok kararlıyım ama :)) hele bir o tarih gelsin kendimi kanıtlama fırsatı da bulacağım :)Yılbaşına ben de 65 olsam süper olur.
Aralık 2016'da 2018 yeni yıl hedefi olarak 70 koymuştum :)
Hayatımla ilgili senelik hedef koymayı çook seviyorum
2017 ye girerken pastanın üstündeki 2017 yazan çikolatayı yerken fotoğraf çekip 2017 yi de yedim diye dalga geçiyordum kilolarımla ta hazirana kadar da yemeye devam ettim :) 2018 i yememek konusunda çok kararlıyım ama :)) hele bir o tarih gelsin kendimi kanıtlama fırsatı da bulacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?