- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.401
O zaman kork benden önce ben mezun olup seni geçebilirim her an :) şaka bir yana yeni yılda, fazla kilonun gündem olmadığı, mezuniyetin tadını çıkardığımız günlerimiz olsun canım :)Gerçekten tebrik ederim. Çok başarılı bir şekilde bu işi hallettin şekerim.
wendy dennisgo
Sabah
2 dilim peynir
6 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 tane kayısı reçeli
Ara
1 armut 5 fındık
Öğlen
1 küçük kabak ve patlıcan kavurma
3 kaşık yoğurt
Maydanoz ve pırasa
1 fincan Yeşilçay
Ara
1 şeftali 5 ceviz
Aksam ızgarada balık
Zencefil zerdecal ve tarçınlı yogurt
Su şimdilik 1.5 yatana kadar 2 olur
Kızlar çokmu yiyorum sizce ??
fancynancy canım 1 saat yürüyüş
100 ip
O zaman kork benden önce ben mezun olup seni geçebilirim her an :) şaka bir yana yeni yılda, fazla kilonun gündem olmadığı, mezuniyetin tadını çıkardığımız günlerimiz olsun canım :)
Tabiki canım adı üstünde takviye. Reklamlarını yapıyorlar ya... sadece goji berry yedi ve 2 ayda 30kilo verdi. Diyor yok spor yok. Yada türevleri. Benim demek istediğim buydu. Hiçbirşey tek başına kilo getirmez. Ama kilo vermede destek olurHerkese iyi pazarlar kızlar.
Bir kaç saat önce yazıyordum. İşim çıktı yazamadım.
Sanırım ben de ufak ufak bu öğün işini oturtmalıyım.
Çok doğru yazmışsın.
İnsan çok acıkınca doymak bilmiyor. Aç kalınca saçma şeyler yaşanıyor.
Yalnız ben takviyelerin işe yaradığına inanıyorum. Tek başına değil tabi ama bir destek olarak görüyorum.
Çok güzel dengeleme olmuş Denizcim.
Süpersin2017 ye girerken pastanın üstündeki 2017 yazan çikolatayı yerken fotoğraf çekip 2017 yi de yedim diye dalga geçiyordum kilolarımla ta hazirana kadar da yemeye devam ettim :) 2018 i yememek konusunda çok kararlıyım ama :)) hele bir o tarih gelsin kendimi kanıtlama fırsatı da bulacağım :)
Merhaba canım.Iyi aksamlar
Sabah 2 bardak su uc kayisi 5 6 adet badem
Kahvalti bir bardak yesil cay yumurta uc adet sarma
Araogun badem
Aksam bulgur pilavi iki kasik salats yogurt su iki gundur ekmek hic yemedimm
InşALLAH :)O zaman kork benden önce ben mezun olup seni geçebilirim her an :) şaka bir yana yeni yılda, fazla kilonun gündem olmadığı, mezuniyetin tadını çıkardığımız günlerimiz olsun canım :)
Bana çok gelmedi. Ama sabah en azından 1 dilim ekmek mi olsaydı? Su az ama...wendy dennisgo
Sabah
2 dilim peynir
6 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 tane kayısı reçeli
Ara
1 armut 5 fındık
Öğlen
1 küçük kabak ve patlıcan kavurma
3 kaşık yoğurt
Maydanoz ve pırasa
1 fincan Yeşilçay
Ara
1 şeftali 5 ceviz
Aksam ızgarada balık
Zencefil zerdecal ve tarçınlı yogurt
Su şimdilik 1.5 yatana kadar 2 olur
Kızlar çokmu yiyorum sizce ??
fancynancy canım 1 saat yürüyüş
100 ip
1 haslanmıs yumurta,1 parca peynir ve 1 kupa ıhlamur ile kahvaltımı yaptım aclik var ama bisey yiyesim yoktu zorladim kendimi.
1 saat yürüyüş 6250 adımda aradan cıktı.
Bana çok gelmedi. Ama sabah en azından 1 dilim ekmek mi olsaydı? Su az ama...
Eğer yatağın oynamasını hissediyorsa tek başına yatmıyorsan tam doğru ölçmez mi acaba?
Nasıl uyumuştun dün gece?
Benim uyku konusuna takıntım var da.
Her gün 4-5 saat uyuyarak yaşansa ne güzel olur diyorum ama 12 saat uyusam uyuyabilirim.
Pili mi bitiyor tartının acaba? Bi kere daha tartılsaydın :)79.1 çıktım indim tekrar çıktım bu sefer de 80.7 çıktı sasirdim valla hangisine inancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?