Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten tebrik ederim. Çok başarılı bir şekilde bu işi hallettin şekerim.
O zaman kork benden önce ben mezun olup seni geçebilirim her an :) şaka bir yana yeni yılda, fazla kilonun gündem olmadığı, mezuniyetin tadını çıkardığımız günlerimiz olsun canım :)

wendy dennisgo

Sabah
2 dilim peynir
6 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 tane kayısı reçeli

Ara
1 armut 5 fındık

Öğlen
1 küçük kabak ve patlıcan kavurma
3 kaşık yoğurt
Maydanoz ve pırasa
1 fincan Yeşilçay

Ara
1 şeftali 5 ceviz

Aksam ızgarada balık
Zencefil zerdecal ve tarçınlı yogurt

Su şimdilik 1.5 yatana kadar 2 olur
Kızlar çokmu yiyorum sizce ??

fancynancy canım 1 saat yürüyüş
100 ip

Balık yediğim için zencefil zerdecal ve tarçınlı yogurdu iptal ettim ne olur olmaz

O zaman kork benden önce ben mezun olup seni geçebilirim her an :) şaka bir yana yeni yılda, fazla kilonun gündem olmadığı, mezuniyetin tadını çıkardığımız günlerimiz olsun canım :)

Kesinlikle, ben de artık çok sıkıldım bu kilo konusundan.
Bir hallolsa da artık konusu açılmasa diyorum.

Tabiki canım adı üstünde takviye. Reklamlarını yapıyorlar ya... sadece goji berry yedi ve 2 ayda 30kilo verdi. Diyor yok spor yok. Yada türevleri. Benim demek istediğim buydu. Hiçbirşey tek başına kilo getirmez. Ama kilo vermede destek olur

Süpersin

Iyi aksamlar
Sabah 2 bardak su uc kayisi 5 6 adet badem
Kahvalti bir bardak yesil cay yumurta uc adet sarma
Araogun badem
Aksam bulgur pilavi iki kasik salats yogurt su iki gundur ekmek hic yemedimm
Merhaba canım.
Sabah haricinde hiç protein yok. Sebze yok. Bulgur pilavı ne kadar yedin ve neden 2kasik salata?
Şimdi öğün porsiyonlarken şöyle yapıyorsun. 1 tabağın yarısına sebze yada salat koyuyorsun. Kalan yarısını 2ye bölüp 1 kısmına tahıl grubu bu bulgur pilavı olur ekmek olur. Genelde ölçü 2 un pilav yada 2 dilim tam tanilli, tam buğday gibi bir ekmek. Kalan çeyrekte de etli sebze yemeği yada et, tavuk, balik gibi protein grubu olmalı. Salatadan korkma. Kendine yap koca bir kase salata içine istersen haşlanmış nohut, kuru fasulye, mercimek hatta bulgur pilavı at içine 2 yemek kaşığı. Yada tavuk balık etli birseymi pişirdin köy yanına 1 kase. O koca tabak salatayı görüp yiyince önce gözün doğacak. Tabiki salataya 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyoruz. Bol yağlı yeniyoruz.
Ilk gün için fena sayılmaz ama sanki az yetmişsin gibi geldi bana. Daha iyi olacak.

Bana çok gelmedi. Ama sabah en azından 1 dilim ekmek mi olsaydı? Su az ama...

Dün menü paylaşamadım. Hemen yazıyorum.
Sabah kalkınca
500ml su 2 ceviz içi

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurt
1kk peynir
Yağsız soslu biber kızartması (1yk yağ ile kavurup domates sos yapıyorum. ilave yağ kullanmadan)
2dilim tbe

1.Ara 1 küçük muz
2.Ara dışarıda eşimi. Canı çiğ köfte çekmiş. Bize 1er dürüm yaptırmış. Yetmeyecektim ama küstürmeyeyim diye yedim 1 ayran ile.

Akşam salata

1 kupa yeşil çay
2lt su (az oldu biliyorum)
45 dk yürüyüş mekik bacak egzersizi.

Bu arada Zeynep spor hocalığına başladı yeniden. Ben hareket yapıyorum. Hayır o değil bunu yap. Bir ki bir ki yap

hedef38beden
Mi Band 2'yi kullanan bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldım. Ben memnunum.
İnternette yazılan kullanıcı yorumları daha faydalı olabilir. Ben de oradan okuyup detaylı bilgi edinmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…