- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.341
Onlar senin başaramayacağını düşünüyorlar. Hatta o kadar eminler ki...O benimle dalga gecen herkes gorsun ins zayiflarsam herkes gardolabima birseyler alacaklarini vadettiler esim de tabiki bir adette degil herkes ucer beser alacaklarmis yoksada ben onlara alacakmisim
Biliyorum hedefimi biraz esnek tutmak içim 67 demiştim. Hele bir 67 olda sonra konuşalım diyorsun yaniiii. Pekiii öyleeee olsuunnnŞu an hedefin 67 gözüküyor Ferahcım, 70'te de mezun olma hakkın var. 67'ye kadar bekleyebilirsin de. İstersen 65'e de çekebiliriz, sen bilirsin
Sağol monişimeline emeğine sağlık tatlım harika hazırlamışsın.
herkesi tebrik ediyorum.
Yoo şimdi de düşürebilirsin kuzum, sen bilirsin diye dedim :) Tabi listeye geri dönmen lazım önce resmi olarak hedefi düşürmek içinBiliyorum hedefimi biraz esnek tutmak içim 67 demiştim. Hele bir 67 olda sonra konuşalım diyorsun yaniiii. Pekiii öyleeee olsuunnnBkz: vecihinin şarkısı. Hayal kırıklığı ile söylenen kısım
Ellerine sağlık canım çok güzel hazırlamışsın. Kupayı aldım vitrine koydum :)) teşekkür ederim.
Öncelikle ilk üçü, sonrasında da hafta boyunca sporu gündemine alıp az ya da çok spor yapan herkesi kutlarım. Bizi bu kilolardan diyet +spor kurtaracak..
Takıma hoşgeldin. Umarım beraberce kilo verip ideal kilona ulaştığın bir süreç yaşarsın.
Ağlayarak gitsen de gayet istikrarlı şekilde gidiyorsun. Bir kupa da ben vereyim sana.Benim spor yapmamla senin spor yapman arasında dağlar kadar fark var ve bence senin hakkın yıldızlı beş :)
7 kilom kalmış umarım 2 aya mezun olurum :)
Tabi o konuda var di miYoo şimdi de düşürebilirsin kuzum, sen bilirsin diye dedim :) Tabi listeye geri dönmen lazım önce resmi olarak hedefi düşürmek için
Kızlar bu yarışı izlemek çok keyifli olur umarım hepiniz katılırsınız.
İyi tatiller canım..Selam kızlar
Sabah yola çıktık suan memleketyiz
Menumu akşam yazamazsam gece yazarım
Benim 1.6 kilo daha vermem lazim canim.
Afiyet olsun bizde iyice kabakci ciktik bende hem oglen hem aksam kabak yedim.Bugünkü menüm
Sabah ; 2 yumurta, 2 dilim ekmek,5 zeytin domates salatalık
Ara ; müslili activia
Öğlen ; 1,5 fırın kabak, 3 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara ; 1 mandalina, 2 ceviz
Akşam; 3 köfte kadar kağıt kebabı, salata
Ara ; 3 kaşık yoğurt soda limon
3 litre su , 2 şekersiz sütsüz kahve ,3 kupa hibiskus çayı, 1 kupa Yeşilçay
Spor olursa ilerleyen saatlerde yazarım.
Senin iyiymiş benim 3,1 vermem lazımBenim 1.6 kilo daha vermem lazim canim.
Afiyet olsun bizde iyice kabakci ciktik bende hem oglen hem aksam kabak yedim.
Bu gitmis hali canim 78'i gecmistim izinden sonra..Senin iyiymiş benim 3,1 vermem lazım
Ayy hepinizi izlemek çok zevkli olacak asılKızlar bu yarışı izlemek çok keyifli olur umarım hepiniz katılırsınız.
hedef38beden biz de seninle listeden çıkma yarışı yapalım mı? Bakalım önce kim mezun olucak?
Çok pratik ve hafif geliyor. Bıkana kadar yeriz artık :)) bende akşam et var. Bugün yer değiştirdim listeyi.yemem de 7,30-8,00 olur herhalde. Gece spor yapmaya çalışacağım.Benim 1.6 kilo daha vermem lazim canim.
Afiyet olsun bizde iyice kabakci ciktik bende hem oglen hem aksam kabak yedim.
Canım menü ve Spor gayet iyi. Sabah kahvaltısında tereyağı yediğinde zeytini yemesen daha iyi olabilir. İkisi de yağ çünkü. Senin menüde sorun değil çünkü öğlen akşam yediğin kabakta yağ yoktu limonla pişiyordu diye hatırlıyorum. Ama benim menümde tereyağı ve zeytin beraber tüketilmemeli mesela çünkü akşam yemeğinde de yağ var ara öğünümde de yağlı tohum var.Menüm;
06:30
Yarım elma ve t.kahvesi
08:00
Avuc ici kadar tandır ekmek
1 çay kasıgı tereyag
1 dilim peynir
10 yesil zeytin ve çay
11:15
1 yesil cay
1 yk kuru siyah uzum ve turnayemisi
12:30
6 yk kabak
6 yk yogurt
1 wasa
15:00
1 elma
1 yesil cay
18:00
3 yk kabak
1 yesil cay
Aksam 1 kupa hibiskuslu kıs çayi icerim
1 buyuk 3 kucuk t.kahvesi
3 L su
Spor;
90 dk yuruyusfancynancy
Aksam az oldu ama bisey yiyesim yok!
Tereyagi 1 cay kasigi diye cok onemsememistim Deniz'cigim. Kabagımda domates,az salca ve 1-2 yk kadar zeytinyagi var. Tabi bu yagi koca bir tencereye koydum. Limonu yerken tabagima ilave ediyorum.Canım menü ve Spor gayet iyi. Sabah kahvaltısında tereyağı yediğinde zeytini yemesen daha iyi olabilir. İkisi de yağ çünkü. Senin menüde sorun değil çünkü öğlen akşam yediğin kabakta yağ yoktu limonla pişiyordu diye hatırlıyorum. Ama benim menümde tereyağı ve zeytin beraber tüketilmemeli mesela çünkü akşam yemeğinde de yağ var ara öğünümde de yağlı tohum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?