Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana :KK48: Aslında saat 20.00de eve gelmiştim ama sağ olsun eşim bir türlü Laptobu bana devredemedi :KK70:
İnanılmaz keyifli bir gün geçirdik Ferah, Özge ve iki Ayşeyle :21:
Allahtan Metro ve Marmararay var birde tabi sağ olsun Ferah bizide duraktan alıp götürdü buluşacağımız yere ;)
Hiç ilk kez bir aradaymışız gibi değildi aksine sanki senelerdir tanışıyormuşuz gibi oturup bir sürü şeyle ilgili sohbetimizi ettik :KK66: tabi bir yandan da güzelce yemeğimizi de yedik :KK66:
Kaçamak yapma niyetimiz vardı açıkçası ama kızlar tatlı yemeyelim sadece kahve içelim dedikleri için bizde Ayşeyle vazgeçtik :KK70: gerçi bir ara dönüşte mi yesek bir yerde tatlı birşeyler dedik ama bir kere hayır dedik bari günü hasarsız tamamlayalım diye son anda ondan da vazgeçtik :KK70:

Tabi geç gelince sadece 1 ayran içtim ve günü şükür hafif kapatmış oldum :KK66:
Yolda sıkıntı olmasın diye fazla su da içemedik ama yatana kadar onuda telafi ederim inşallah :KK66:

Cok ozur diliyorum tartilma imkanim olmadi dun bundan sonra her cuma ilk is tartilip yazicam

Canım rakama takılma eminim çok az dikkat edersen 2li hanelere geçiş yaparsın ;) sonraki hafta da aynı şekilde devam edersen şu 3lü rakamları bir daha asla görememek üzere garantilemiş olursun ;)

Günaydın 5. takım :KK200: Hafta sonu diye kaçamaklara gomulmeyin sakın! Çıkalım yürüyüş yapalım, hava güzel değilse evde Leslie yapalım. Aktif bir şekilde geçirelim hafta sonunu

Iyi ki varım di mi yoksa kimi madara edecektiniz :KK70: Dün baya yürüdüm aslında ama hala gerideyim tabi :)
Öyle olmasada iyi ki varsin canım;)

Iyi geceler
Bugünkü menum
Sabah 2 dilim tb ekmeği, 2 biber, peynir, maydanoz, 1 sb çay
Ara yarım yeşil elma yarım armut
öğle 1 kase yoğurt, 1 kepçe tarhana çorbası 1 tb ekmeği
ara 1 sb siyah çay şekersiz
Aksam fırında tavuk bol soğanlı, 1 sb ayran
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş 19.30 da fancynancy fancynancy

Günaydınlar
Bugün yine yoğun bi gün olacak bizim için. Annemin doğum günü, Umut'a mama sandalyesi ve oto koltuğu bakacağız :)
toplight toplight kaptanım senin doğum günün de yaklaştı sanki? Annemle aynı gün müydü, yoksa 1 gün önce/sonra mı neydi sanki, öyle kalmış aklımda :)
Doğum günü kutlu olsun annenin canım.. bugün sende bir kaçamak mı olacak bu durumda ?
Günaydın kızlar cok yoğun bi hafta geciriyorum bugün oglusumun doğum günü 1 haftadır onun icin uğraşıyorum pek aranizda olamadim k.bakmayin:KK36:
canım nice güzel yaşlarınız olsun beraberce geçireceğiniz .

Back
X