Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm menüm nerede?
Hadi bakalım ortaya karışık bir menü gelsin. :KK48:
Kalkınca 5 badem 500ml su

Kahvaltı
2tbe 60gr peynir 2 çeri domatesle sandiviç

Öğlen
6yk kuru fasulye
Bol domates salatası
1 kase cacık

1.ara 2 minik mandalina
2. 1.ara 4 minik hurma

Akşam
2-3 yk güveç
Bol dereotu ve maydanozlu domates salatası.

3 büyük kupa yeşil çay
1 orta boy yağsız sütlü filtre kahve
1/2kupa nescafe
1 sade Türk kahvesi
Sınırsız siyah çay ve 3lt su

fancynancy fancynancy
20dk yürüyüş
100 jumping jacks
30dk ütü :KK48:

Selamın Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Yine yoğunum bir kaç gündür :KK53: dün hatta erkenden sızmışım :KK53:
Bugün fitness günüm :21: zevkli bir koşturmaca olacak benim için ;) gidip yağları yakmaya devam edeyim ki cumaya süper bir rakam görebileyim ;)

Her ne kadar sohbete çok katılamasam da mertoş sağ olsun gerçekten de yanınızda hiç yabancılık çekmedim kuzular. :KK200::KK200:

İnan bende senin dakika oturamamana üzüldüm ;) aralarda ettiğimiz sohbet zaten süperdi :KK60: Bende dönüşte Ayşeye dedim sanki senelerdir tanışıp sık sık bir araya gelmiş gibi rahattık diye :KK68:

Kızlar çooookkk hastayımmmmm. Boğaz gitti, burun ve sinüsler tıkalı. Ses desen fenaaaa. Başımı zaten ağrıdan kesip atasım var. Ama maşallah iştahım halaaaaa aynı. Öf valla bari o da kapansa.

Çok çok geçmiş olsun canım ;) İnşallah çabucak toparlanırsın ;)

Bugun.gune limonlu su icerek basladim.
Sabah yesil cay biraz melemen iki dilim ekmek tere roka
Ara ogun naneli limonlu tarcinli suu
Aksam yemegude yesil mercimekli bulgur pilavi mercimek corbasi ve yogurt.
tatlım ayşe de yazmış yediklerinin miktarı önemli kaç kaşık yedin bunları yazman lazım ve çok karbo olmuş

Sana da merhaba :KK3:
Sen inandıktan sonra bir bakmışsın hoop gelmiş 80ler :KK39:
Biraz dişini sıkıp hareketle 70ler. Kural gibi. Sen istedikten sonra başarırsın. Biz sana herzaman desteğiz. Hepbirlikte başaracağız :KK19:
Çok teşekkür ederim. :KK36: Sağolun, eksik olmayın.
Ben de sizlerin en büyük destekçinizim.:KK19:
Başaracağız. :KK5:

Bugünkü menüm;

Sabah : 2 yumurta 2 dilim ekmek zeytin yine yemedim ama onun yerine ara öğüne birşey ekledim

Ara ;filitre kahve , 15 gr fıstıklı korkan

Öğlen ; 6 kaşık zeytinyağlı barbunya, salata 2 dilim ekmek

Ara ; 3 hurma 5 fındık

Akşam ; 6 kaşık mantar sote 1 dilim ekmek

Ara; dereotlu kefir

3 litre su
1 saat yürüyüş yarım saat ip atlama
3 kupa Yeşilçay 2 fincan kahve

Bugün sabah 1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, cherry domates ve 1 dilim ekmek yedim.
Ara öğünde ise 2 adet mandalina yedim.
Dün menüm şu şekildeydi:
Sabah 1 sahanda yumurta, 1 dilim ekmek
Öğle yemeğinde 1 kase ezogelin çorbası, 3 ızgara köfte, piyaz (4 yemek kaşığı)
Ara öğünde 1 bardak ayran, 1 porsiyon siyah üzüm
Akşam 1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası, 100 gr haşlanmış tavuk, 5 yemek kaşığı haşlanmış mercimek (yağsız)
Ara öğünde 1 adet nar.
Dün adım sayım 10213 idi. Çok mutluyum bunun için.

Bugün sabah 1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, cherry domates ve 1 dilim ekmek yedim.
Ara öğünde ise 2 adet mandalina yedim.
Dün menüm şu şekildeydi:
Sabah 1 sahanda yumurta, 1 dilim ekmek
Öğle yemeğinde 1 kase ezogelin çorbası, 3 ızgara köfte, piyaz (4 yemek kaşığı)
Ara öğünde 1 bardak ayran, 1 porsiyon siyah üzüm
Akşam 1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası, 100 gr haşlanmış tavuk, 5 yemek kaşığı haşlanmış mercimek (yağsız)
Ara öğünde 1 adet nar.
Dün adım sayım 10213 idi. Çok mutluyum bunun için.
Süpersin. Adın Feyza'dı değil mi?
Sana 1 tavsiye daha tatlım;) Bak bu bilgiler altın gibidir dikkat et herkese yazmam diğerleri duymasın ;)
2 aynı grubu aynı anda tüketme. Mesela; çorba, kuru baklagil, ekmek karbonhidrat grubu yiyeceklerdir. Bunlardan 1 tanesi o öğünde olmalı. Yani ya corba yada piyaz. Mesela kıymalı yumurta yerine ıspanaklı yada soğanlı yumurta gibi. Örnekler çoğalabilir. Daha önce yazdım mi hatırlamıyorum ama 1 tabağın 2/4ü sebze, salata. 1/4ü protein 1/4ü de tahıl grubu. Karbonhidrattılar tahıl grubudur. Light ürünler kullanma. Onun yerine yarimyagli kullanabilirsin. Hatta bana diyetisyen tam yağlı da tüketebileceğimi söyledi. Süzme peynir hariç. Süzme peyniri. Yağ oranı çok fazlaymış. Şimdilik bu kadar.
Ama çok başarılı gidiyorsun. Hiç diyet yapmamış olmana rağmen.;)

tatlım ayşe de yazmış yediklerinin miktarı önemli kaç kaşık yedin bunları yazman lazım ve çok karbo olmuş
Arkadaslar yorumlariniz benim icin cok onemli daha dikkatli olmam gerekli yazarkende miktar demem lazim.bundan sonra buna dikkat ederim.sagolun

Süpersin. Adın Feyza'dı değil mi?
Sana 1 tavsiye daha tatlım:KK66: Bak bu bilgiler altın gibidir dikkat et herkese yazmam diğerleri duymasın :KK66:
2 aynı grubu aynı anda tüketme. Mesela; çorba, kuru baklagil, ekmek karbonhidrat grubu yiyeceklerdir. Bunlardan 1 tanesi o öğünde olmalı. Yani ya corba yada piyaz. Mesela kıymalı yumurta yerine ıspanaklı yada soğanlı yumurta gibi. Örnekler çoğalabilir. Daha önce yazdım mi hatırlamıyorum ama 1 tabağın 2/4ü sebze, salata. 1/4ü protein 1/4ü de tahıl grubu. Karbonhidrattılar tahıl grubudur. Light ürünler kullanma. Onun yerine yarimyagli kullanabilirsin. Hatta bana diyetisyen tam yağlı da tüketebileceğimi söyledi. Süzme peynir hariç. Süzme peyniri. Yağ oranı çok fazlaymış. Şimdilik bu kadar.
Ama çok başarılı gidiyorsun. Hiç diyet yapmamış olmana rağmen.:KK66:
Çok teşekkürler. Yazdıklarınızı uygulayacağım. :kk77:
Bu arada adım Gülden.
İyi akşamlar diliyorum.:KK49::spor::KK24:

Back
X